Deze accommodatie heeft een score van 8
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Savoy Park Hotel & Appartementen
Ontdek de charme van Savoy Park Hotel & Appartementen, een oase van rust in het bruisende Dubai. Met zijn strategische ligging dicht bij iconische bezienswaardigheden en de verfrissende zwembadfaciliteiten biedt dit hotel de perfecte mix van ontspanning en avontuur. Voeg daarbij de gemakkelijke toegang tot het prachtige 'La Mer Beach' en je hebt een onvergetelijke vakantie in petto.
De Ligging
Savoy Park Hotel & Appartementen pronkt met een bijzondere locatie in het hart van Dubai, direct aan een levendige hoofdstraat waar de cultuur en het moderne leven samenkomen. Vlakbij vind je mogelijkheden voor boodschappen en, voor de avonturiers, 'La Mer Beach' is slechts 20 minuten rijden met een handige shuttleservice vanuit het hotel. Belangrijke bezienswaardigheden zoals de Burj Khalifa en de Dubai Mall liggen op slechts 9 km afstand, terwijl de historische Dubai Creek binnen handbereik is op 1 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven, Dubai International Airport (DXB), is gemakkelijk te bereiken binnen een korte rit van ongeveer 12,5 minuten, waardoor je vakantie zorgeloos begint.
Savoy Park Hotel & Appartementen verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met 126 comfortabele studio's, verdeeld over het hoofdgebouw en een bijgebouw, biedt het hotel een huiselijke sfeer. Het hart van het hotel is ongetwijfeld het verkwikkende zwembad, waar ligbedden en parasols garant staan voor ontspannen dagen onder de zon. Voor de sportieve vakantiegangers is er een fitnesscentrum, en na een actieve dag kun je ontspannen in de sauna. Het hotel blinkt uit in gastvrijheid met diensten als een 24-uurs receptie, WiFi, en een conciërgeservice, allemaal ontworpen om je verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken.
Culinaire liefhebbers zullen zich thuis voelen in Savoy Park Hotel & Appartementen, met zijn eigen restaurant en café die een diversiteit aan smaken bieden. Het restaurant, 'The Coffee Shop', serveert internationale gerechten die elk palet zullen verrassen, terwijl de Lobby Lounge de perfecte plek is voor een ontspannen koffiemoment. Of je nu kiest voor overnachting met ontbijt, halfpension of volpension, je zult ongetwijfeld genieten van heerlijke maaltijden bereid door toegewijde chefs. Speciale dieetwensen, zoals vegetarische gerechten, kunnen op aanvraag worden bereid, zodat elke vakantieganger zich welkom voelt.
Savoy Park Hotel & Appartementen is rolstoelvriendelijk, waardoor het een toegankelijke keuze is voor vakantiegangers met mobiliteitsbehoeften. Betalingen kunnen gemakkelijk gedaan worden met de meest gangbare creditcards, zoals Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Garage
E-mailadres | |
Adresgegevens | 10 317 Community 10 B Street, 111204 |
Website |
Savoy Park Hotel & Appartementen
Ik ben samen met een vriendin naar Dubai geweest en wij hadden een studio geboekt incl. ontbijt bij Savoy Park appartementen.
Het was een goed en lekker bed, badkamer was redelijk klein, maar alles werkte gewoon prima en alles was goed schoon!
De studio was redelijk groot, met een grote keuken en een bank en een bar met barkrukken waar je ook aan kon zitten. We hadden bij onze studio een balkon en keken uit op de straat voor het hotel.
Toen wij hier zaten (eind jan- begin feb) waren ze voor het hotel bezig bouwen. Hier had je totaal geen last van, geen geluidsoverlast etc. de kamers/appartementen zijn allemaal geluiddicht.
Op 5 min loop afstand van het hotel zit de Mac Donalds, Burger King etc en nog een groot winkelcentrum.
Op 5 min loop afstand een aantal grote supermarkten (ook meerdere kleinere).
Met de metro die ongeveer 10 min lopen van het hotel af zit, ben je zo overal in Dubai.
Personeel van het hotel is super vriendelijk en niks is hen teveel gevraagd.
Het ontbijt was in een kleine ontbijtruimte, maar we hebben altijd plaats gehad en er waren altijd nog stoelen over, het was niet een extreem uitgebreid ontbijt buffet, maar het varieerde dagelijks en het was altijd lekker. Het personeelt komt bij je aan de tafel koffie of thee inschenken.
Ook namen wij vaak de taxi, dit was ook helemaal niet duur. (wel de echte taxi maatschappijen nemen, rijden ook vele die niet echt zijn in Dubai, dan betaal je wel veel te veel).
Roomservice hebben wij ook een aantal keer gedaan, dit was heel goedkoop, lekker en handig!
Ik raad dit appartement zeker aan!
Het aparthotel was erg schoon, werd goed onderhouden.
De kamers waren ruim en ook schoon....
De service van het personeel was uitstekend het ging om de kleine dingen
Bijvoorbeeld de deur open houden als je binnen/ buiten ging, baby bedje werd netjes afgeleverd met de koffers.
Erg vriendelijk en voor vragen kon je altijd bij ze terecht.
De locatie was goed, 5 a 8 min lopen naar de winkels en de metro die je overal naar toe brengt.
Zwembad was groot genoeg voor onze kleine man van 1 jaar maar bij een slechte dag waren de ligbedden allemaal bezet.
Het ontbijt was redelijk vonden we, maar er logeren allerlei mensen van diverse nationaliteiten dus voor iedereen wat.
We zijn zeer tevreden en komen er graag weer terug.
De kamers zijn erg schoon en erg ruim! Badkamer is wel aan renovatie toe. Nadeel aan dit hotel is dat de kamers beschikken over een klein keukentje en sommige mensen hier gebruik van maken door te koken waardoor er vaak een kooklucht in de gangen hangt. Het ontbijt is voor Westerse standaarden erg slecht. Heel weinig keus en veel Indiaanse gerechten en dingen zoals gefrituurde kip en bami. Voor ons was er alleen wat fruit en toast. Dit is het slechtste ontbijt wat ik ooit in een hotel heb meegemaakt maar voor 3 ochtenden is het te doen. Kamer heeft goede gratis wifi verbinding dus dat is een grote plus! Hotel ligt op 5 minuten lopen van de metrohalte Al Fahidi. Hier kan je 1 halte naar de 'rode metrolijn' en daar overstappen. Op de rode metrolijn zijn alle bekende haltes zoals de malls, burj khalifa en de marina.

Savoy Park Hotel & Appartementen
Net hotel. verwacht er niet te van.. schoon, niet heel erg grote kamer. wel een mooi balkon

- € 607
Golden Sands Hotel Apartments
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 613
Marina View Hotel & Appartementen