Over Buitengoed De Boomgaard
De landelijke, ruim opgezette Camping Buitengoed de Boomgaard ligt op fietsafstand van Utrecht. Het sanitair hier is goed onderhouden. Er is animatie voor kinderen van 3 tot 12 jaar en met de ranger doen de kinderen buitenactiviteiten zoals houthakken en broodjes bakken. Een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in en rond Utrecht.
Op deze camping heerst een gezellige sfeer waar vakantiegangers jaarlijks terugkomen voor de fijne omgang onderling en de vriendschappen die hun kinderen er sluiten. Het nieuwe sanitairgebouw is een prachtige toevoeging, en de aanwezigheid van boompjes draagt bij aan een sfeervolle ambiance. De appelbomen in bloesem zijn een mooi gezicht, ondanks dat ze niet erg hoog zijn. Daarnaast wordt de fietsafstand tot Utrecht als ideaal ervaren, en de zwemvijver samen met de speeltuin maken het plaatje compleet voor een geslaagde vakantie-ervaring.
Beach volleybal
Winkelmogelijkheden: 2000m
Treinstation: 750m
Adresgegevens | Parallelweg 9, 3981 HG |
Buitengoed De Boomgaard
Prachtig aangelegde en onderhouden camping. 1 van de mooiste kampeervelden die ik in jaren heb gezien. Wel zou wat meer schaduw van bomen fijn zijn.
1 Prachtig sanitair gebouw. Andere wat ouder maar keurig onderhouden en schoon!!
Aardig personeel!!
Er heerst een heerlijke rust op de camping!
Paar verbeter puntjes
Winkeltje is wel heel summier. Wat meer te eten of drinken zou echt fijn zijn.
En de prijzen zijn wel erg flink 5.10 voor een blikje (speciaal) bier vonden we wel even schrikken.
De zwemplas kant is heel erg glad als je erin loopt. Iets van een waarschuwing zou fijn zijn want je ligt hier zo onderuit. Ik hoorde hier meerdere mensen ook over. En heb zelf ook onderuit gelegen en flink bezeerd.
Het is een prachtige mooi weers camping. Bij regen of slecht weer is er eigenlijk niets te doen. Alles is buiten. Ook het restaurant heeft alleen een buiten gedeelte onder groot tent dak
Huisje dat we gehuurd hadden was prima, personeel erg vriendelijk.
Paviljoen erg duur. Avond tapas eten? Niet datgene wat we gewend zijn, en weinig vlees, gelukkig aten onze kinderen weinig vlees waardoor wij iets meer hadden. Maar met kinderen NIET doen! Echt te duur.
Jammer dat er geen camping winkel is
We komen al enkele jaren op deze camping omdat de sfeer onder de gasten erg fijn is en onze kinderen er leuke vrienden hebben. Deze camping heeft de potentie geweldig te zijn. Het idee is goed maar de uitwerking treurig. Er is een prachtig nieuw sanitairgebouw maar ze laten het wederom versloffen. Het is gewoon smerig. Zo zonde. Te weinig wasmachines. Dit zorgt vooral bij regenachtige dagen, wanneer je meer was hebt, voor veel frustratie. De horecagelegenheid is leuk maar er zijn constant dingen uitverkocht en het is vrij prijzig voor wat je krijgt. Ook hier is het niet echt schoon. Ook de keuken niet. Veel vaste gasten gesproken en zij hebben dezelfde frustraties en geven aan dat de eigenaren niks met hun klachten/tips doen en dat het ze alleen om geld verdienen gaat. Het kampeerterrein is vrij ongelijk wat het soms wat lastig maakt je caravan lekker waterpas te zetten. Maar de boompjes geven veel sfeer.
De website ziet er prachtig uit. Bijaankomst vonden wij de staanplaatsen dan ook tegenvallen, allemaal in een rijtje en erg open, een bosje hier of daar zou helpen. De appelbomen in bloesem waren wel mooi al zijn ze niet erg hoog dus let op dat je het dak van je camper niet beschadigd. In de meivakantie was er geen broodservice, terwijl we wel een speciale meivakantie week moet boeken. De winkels zijn (met tegenwind langs de a12) een stukje verder weg dus een vers broodje is een onderneming.
Ik vond het geluid van de a12 erg storend helaas, de wind stond de eerste deel van de weg ook de verkeerde kant op. En buiten de camping is en wandelingetje niet mogelijk, of je moet van snelweg houden.
Sanitair vond is erg weinig en oogt niet heel schoon. Past niet bij tarief voor staanplaats. Fietsafstand tot Utrecht is wel ideaal. Zwemvijver en speeltuin ook.
Wat een fijne plek is dit. Onze kinderen hebben genoten van de zwemvijver met kabelbaan en touwslingeren, de speeltuin (met name de parcoursjes) en de vele ruimte. Ze hadden nog wel meer animatie momenten gewild (kampvuur, met de tractor mee, chips maken)!
Alles op de camping vonden wij netjes verzorgd en personeel is zeer vriendelijk. Er zijn niet superveel toiletten en douches maar we hebben nooit lang hoeven wachten. Douches wel erg fijn en warm! Eten, drinken en ijs waren goed.
Enige nadeel wat we kunnen bedenken is dat er bij slecht weer geen plekje is voor de kinderen om binnen te spelen/te ontmoeten. Verder hoor je de snelweg wel ruisen snachts maar achterop de camping niet storend. Voordeel is dat je snel in Utrecht bent daardoor.
Voor de rest, top! Zeker aanrader als je kinderen hebt die houden van water en zand en spelen
Het is een heerlijke camping om even een paar dagen fijn bij te komen. Echter de 2 sanitairblokken zijn echt te weinig, daar kan niet tegenop geboend worden. De gasten zelf houden het ook niet netjes. Zonde! Want als er nog een sanitairblok bij zou komen, dan zou de camping een hogere rating hebben.
Verder is het echt een heel leuke camping voor kinderen, ze kunnen hier heerlijk hun gang gaan