Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Franekerweg 30, 8804 NA |
Boerencamping Ny Herema
We zijn er weggevlucht omdat we belaagd werden door muggen in de caravan. De eigenaar van de camping is van mening dat muggen bij kamperen horen. Het is begrijpelijk dat je buiten weleens muggen tegen komt. Maar de invasie van een grote zwerm muggen is niet normaal. De plek op de camping was pal naast een grote mest-silo. Dat volgens ons de oorzaak is van de overlast.
De eigenaresse was dat met ons oneens en weigerde ook het vooruitbetaalde bedrag voor de resterende dagen terug te betalen.
Prachtige en rustige plek in Greidhoeke. Zeer vriendelijke eigenaren die heel gastvrij zijn.
We hebben een fijne week gehad in de chalet. Het was schoon en fris toen we aankwamen. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Er is een speeltuintje en een speelruimte bij de receptie. Er zijn ook kano’s die je zo mag gebruiken. Er heerste een fijne en rustige sfeer op de camping. Ook is er genoeg te doen in de omgeving. Voor ons betreft voor herhaling vatbaar!
Vanuit Tzum bij boerencamping Ny Herema hebben we Friesland verkend. Franeker, Harlingen, Leeuwarden, Sneek en Bolsward zijn prima afstanden om deze per fiets te bezoeken. De camping bestaat uit 2 veldjes, waarbij op een veldje enkele speeltoestellen zijn. Super enthousiaste eigenaren die je vriendelijk verwelkomen, en de camping keurig onderhouden. Wifi aanwezig op de gehele camping! Uitermate schoon toiletgebouw met heerlijke douches (zonder muntjes!). Recreatie ruimte aanwezig waar je met mindere dagen heerlijk kunt zitten. Het boerenijs was heerlijk. Kortom gewoon genoten op deze mooie camping.
Wart een geweldig leuke kleine camping. Deze bestaat uit 2 veldjes door een bruggetje met elkaar verbonden. Er zijn ook enkele plaatsen aan het water. Het sanitair is super schoon en er is er gezellige ruimte waar je iets kunt drinken, spelletjes doen en kletsen.
De camping ligt aan een fietsknooppunt en maar 3 kilometer van Franeker af. 10minuten op de fiets. In het dorp is alleen een slager.
Leuk om te doen: dagje met de boot naar Vlieland of Terschelling.
Heerlijke rustige camping met dit jaar ook nog is nieuwe wifi op de camping. Met het gratis internet kan je nog meer relaxen wanneer je dat even nodig hebt. Het is zelfs zo goed dat je er tv mee kan kijken! Het is op de camping rustig en het sanitair schoon en zuiver. En als klap op de vuurpijl is er dit jaar weer vers boerenijs recht van de boer met verse melk. Kortom het is hier fantastisch! Dank je wel Easge en Simone voor jullie gastvrijheid en tot de volgende keer.