Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Aantal appartementen: 1
Aantal tweepersoonskamers: 2
Adresgegevens | Bovensbos 1, 5988 PZ |
Bovensbos
Voor het 2e jaar en de 4e x zijn wij afgereisd naar Camping Bovensbos, 3 x keer met een tent en dit jaar voor het eerst met een caravan.
Wij komen hier steeds terug omdat het een hele gemoedelijke Camping is met een speeltuin voor de kleintjes , ook kan je er fietsjes en skelters lenen is er een schoon en verwarmd sanitair gebouw welke voorzien is van toiletpapier.
Er lopen kippen en katten over de camping en een schat van een hele lieve cihwawa die steeds komt knuffelen en er is een kleine dieren weide met 2 geiten en een shetland pony, de paarden aan de rand van de camping is een fantastisch uitzicht .
Ook is er een heerlijk zwembad op de camping.
Honden zijn toegestaan mits aangelijnd en omdat wij een mechelse herder hebben is dat een uitkomst, vanaf de camping kan je heerlijke wandelingen maken in het bos.
Wij kunnen niet wachten om volgende voorjaar weer heen te kunnen
Wat een leuke kleinschalige camping. Vriendelijk ontvangst door de eigenaren. Heerlijk verwarmt zwembad waar onze kinderen de hele dag wel wilde verblijven. Vanaf de camping wandel je zo het bos in. Voor de kinderen wordt er regelmatig een activiteit georganiseerd wat best uniek is voor een kleinere camping. Super schoon sanitair wat voor ons erg belangrijk is. Ja ….het gras was niet overal groen maar dat is ook onmogelijk met deze temperaturen. Wij hebben erg genoten op camping Bovensbos.
De positieve reviews begrijpen we helemaal niet. Een oude aftandse caravan moet de receptie voorstellen. Verwarming zwembad al 2 jaar kapot. Sanitair in 1 week, 1x gepoetst. Speeltuin verouderd. Eigenaar de hele week niet gezien. Achterstalling onderhoud qua terrein. Het vakantiehuis dat geen vakantiehuis meer is, een aanfluiting voor de camping. Voor ons NOOIT meer.
Onze favoriete camping! Ontzettend kindvriendelijk en overzichtelijk. De kinderen zoeken elkaar gauw op bij het speeltuintje en de trampoline en ‘s avonds wordt er volop tikkertje/verstoppertje etc gespeeld. Veel lachen, veel lol en veel bewegen. En als ouder kun je lekker toekijken en genieten :) Leuk voor kleine kinderen, maar zeker ook voor kinderen van pak ‘m beet 9-14 jaar die hier genoeg aan hebben. De plekken zijn ruim en het zwembad is top! Ik zou dit niet aanbevelen als je zoekt naar een vakantiepark dat tip top in orde is of als je veel georganiseerde animatie wil voor de kinderen. Maar kom je voor gezellig, lekker kneuterig en met elkaar ‘s avonds marshmallows roosteren, dan zou ik dit zeker adviseren. Wij komen zeker weer terug!
Top camping. Kleinschalige camping met goede voorzieningen. Het zwembad is heerlijk, de kinderen kunnen elke dag onder begeleiding de dieren verzorgen. Klein speeltuintje, blokhut en voldoende ruimte om rond te rennen. Je bent zo in het bos. Zelfs achterin de camping hoor je je kinderen, dus je kan ze veel vrijheid geven. Wij gaan volgend jaar weer!
Fijne camping met mooie ruime plaatsen en een goede prijs / kwaliteit verhouding
Lekker zwembad en een leuke dierenweide
En speeltoestellen en skelters voor de kinderen , tevens uitzicht op een weidegang met vriendelijke paarden
Tevens voldoende sanitair en een leuke chill-plek voor de wat oudere kinderen met WiFi, en vriendelijke mensen