Laagste prijsgarantie
8.7FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.7

Over Camp Kyllburg

Camping Camp Kyllburg is een eenvoudige natuurcamping. Dwars door de camping loopt de rivier de Kyll. Het naastgelegen zwembad is vrij te gebruiken voor campinggasten. ‘s Avonds is het bij het kampvuur een gezellige boel. Vanaf de camping zijn er mooie wandelingen te maken en een bezoek aan Trier is zeker een aanrader.

Vakantiegangers zijn dol op de relaxte sfeer en de prachtige ligging aan de rivier. Ze waarderen de ruime plekken en het schone sanitair. De bevlogenheid van de eigenaren om het iedereen naar de zin te maken, valt erg in de smaak. Activiteiten zijn er genoeg, van spelen met de gratis fietsjes en stepjes tot aan mooie wandelingen in de omgeving. Ook het aanbod van de foodtruck en de broodjesservice die aan de tent wordt bezorgd, wordt als positief ervaren. De camping is ideaal voor zowel doorreizigers als voor vakantiegangers die langer willen blijven. Het kabbelende geluid van de rivier zorgt voor een goede nachtrust. Kortom, een plek die vakantiegangers graag opnieuw bezoeken!

• BBQ toegestaan

Karl-Kaufmann-Weg 5, D-54655

8.7FantastischScore uit 120 reviews

Fantastische relaxte camping aan de Kyll
Door Odette op 16-08-2024

Een relaxte camping, zoals een camping hoort te zijn. Gedreven eigenaren en medewerkers, die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Geen gelikte animatie, af en toe wordt er een activiteit georganiseerd. Kinderen kunnen (gratis) spelen met de fietsjes, stepjes en spelletjes van de camping. Camping ligt fantastisch aan de Kyll. Ruime plekken. Steile toegangsweg, maar goed te doen. Sanitair is schoon. Foodtruck en terras zijn prima. Broodjesservice wordt aan de tent bezorgd met leuke boodschap op tasje. Je kunt er mooi wandelen in de omgeving. In Kyllburg zelf zit een Lidl, pizzeria en gasthaus om lekker te eten. Verder is er niet veel in het dorp, maar bijv. Wittlich en Bitburg zijn in de buurt. De camping is al weer goed opgebouwd na de overstroming 2021. Hopelijk is de loopbrug over de Kyll en het gemeentezwembad naast de camping er volgend jaar weer.

Echt vakantie
Door Ineke op 04-08-2024

Hele fijne camping met aardige eigenaren en behulpzaam personeel. Vooral geschikt voor jongere kinderen (er waren allerlei fietsjes, stoepkrijt, speeltuintje en verzamelbak met buitenspeelgoed aanwezig) maar met de aanwezige pingpongtafel, het riviertje en de aanwezige wifi heeft onze dochter van 13 zich ook goed vermaakt. Naar verwachting is het bijbehorende zwembad volgend jaar weer hersteld maar we hebben het deze vakantie niet gemist. We hadden een grote plek voor onze tent. Er is heel veel te doen in de buurt. Daarvoor moet je soms een stukje rijden. Dit is geen straf met de mooie uitzichten in de Eifel. De camping biedt de mogelijkheid om een goede fiets te huren.
De camping is geschikt als doorgangscamping (niet te ver van Nederland op weg naar het zuiden) maar ook als verblijfplaats voor de hele vakantie (in ons geval 2 weken).
Sanitair was schoon. Ook een groot pluspunt.

Heerlijke camping!
Door Christa op 19-07-2024

Fantastische camping, heerlijk aan een riviertje, supermooie plekken en keurig sanitair! Een plek om helemaal tot rust te komen. Hele aardige eigenaren die geen moeite teveel vinden. Wij komen zeker terug!

Camp Kyllburg

Doorreiscamping, geen camping lang verblijf
Door S. op 18-12-2023

De enthousiaste reviews maakte dat wij hier onze vakantie naar toe geboekt hebben. Wij hebben hier drie weken gestaan en de eigenaren vroegen of wij in de derde week weer terug waren op doorreis...? Die betrokkenheid hebben wij niet ervaren. Het is een echte doorreiscamping, waar je niet langer dan een paar dagen moet staan. Bezienswaardigheden zijn 30 tot 60 min rijden. Bitburg is de dichtstbijzijnde stad, daar is niks te beleven. Op de camping wordt naast een filmmiddag/avond weinig georganiseerd. Als er wel wat werd georganiseerd, kwam de informatie laat (soms op de dag zelf.) Er is maar 1 looproute om je hond uit te laten. De camping ligt wat afgelegen. Sanitair is wel schoon en netjes bijgehouden.

Het pure kamperen midden in de eifel.
Door [email protected] op 13-08-2023

Zeer mooi gelegen camping aan de rivier.
Een relaxte plek. Geen drukke animatie maar het pure kamperen..
Uitstekend sanitair.
Eigenaars zijn bevlogen, betrokken,en oprecht blij dat je bij hun vakantie komt vieren. Veel te Doen in omgeving. Je loopt ook zo t bos in.
Kasteel Malberg is op 30 min lopen bereikbaar.
Verder goede foodtruck met lekkere snacks en koud drinken. Barbecue is toegestaan en het
Slaapt heerlijk door t geluid van de kabbelende rivier. Na een goede nacht hangen de broodjes aan je deur.das nou vakantie! ..Voor herhaling vatbaar!!

Mooie camping
Door Herman op 07-08-2023

Kleinschalige camping met ruime plekken. Sanitair is schoon, bij de afwas plek staat afwas middel en liggen doekjes, douches lekker warm, alleen bij nieuwe sanitair net wat te weinig wc's en douches waardoor je geregeld moet wachten. Veel speel attributen voor de kinderen vrij te gebruiken , zoals fietsjes en stepjes. Stadje Kyllburg stelt niet veel voor, zo goed als geen winkel of horeca. Wel goede pizzeria. Super mooie omgeving, je wandelt zo de bossen in. En fijne beheerders. Nadeel is de steile smalle toegangs weg, uitdaging voor grote caravan of camper.