Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Minicamping 't Oventje
Dichtbij een natuurgebied in Noord-Brabant vind je Minicamping 't Oventje. Hier overnacht je op een ruime kampeerplaats en kun je douchen in het schone sanitair. De eigenaren zijn erg vriendelijk. De omgeving van Minicamping Het Oventje leent zich uitstekend voor fietsen en wandelen. Gelegen op een half uur rijden van Nijmegen.
Deze camping straalt gezelligheid uit en voelt alsof je even helemaal weg bent. Je voelt je welkom door de vriendelijke eigenaren en de rust die er heerst. De plekken zijn goed verzorgd, met water, afvoer en kunstgras voor de voortent. Het sanitair is schoon, verwarmd en je krijgt er een fijne douche. De omgeving is perfect om te fietsen en te wandelen, met mooie, groene plekken en veel privacy. Voor de vakantiegangers met huisdieren is het ook ideaal: rust en ruimte voor de hond. Het nostalgische geluid van de natuur en de frisse geur maken dat je meteen ontspannen bent. Het terras vlakbij is een fijne plek om na een dagje buiten weer tot rust te komen. Zo’n herinnering om vaker te willen beleven.
In de buurt
Bushalte: 2500m
Stadscentrum: 2500m
Bos: 100m
Restaurant: 100m
Adresgegevens | Achteroventje 13A, 5411 NM |
Minicamping 't Oventje
Mooie en zeer goed verzorgde camping met vriendelijke eigenaren en zelfs een laadpaal voor EV’s. Het sanitair is prima en wordt regelmatig schoongemaakt. De plaatsen zijn voorzien van water, afvoer en kunstgras voor de voortent. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. We zullen er zeker nog wel eens weer komen.

Mooie minicamping met goed onderhouden groen en mooie plekken met eigen watertappunt en afvalwater afvoer. Vriendelijke eigenaren. Mooie omgeving om te fietsen.
We waren voor het eerst een weekend met onze caravan op pad, dus het was allemaal nog erg onwennig. De zeer vriendelijke eigenaresse stelde ons op ons gemak en zorgde dat we een mooie plek kregen toegewezen met veel privacy. Dat was vooral ook fijn, omdat we onze hond bij ons hadden. Het was erg rustig op de camping, terwijl er toch veel kampeerders ook hun hond bij zich hadden. We hebben ontzettend genoten van deze zeer nette en gemoedelijke camping. Sanitaire ruimte was schoon en verwarmd met een heerlijke douche. Het restaurant op loopafstand was ook ontzettend fijn.
als zeer fijn ervaren top camping met zeer vriendelijke eigenaars met ruime plaatsen