Laagste prijsgarantie

9.8FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.8

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Haus Mona Lisa

Nette kamers met goede bedden en een prachtig uitzicht krijg je bij Pension Haus Mona Lisa in Neef, Duitsland. Warm ontvangst door Marion die een heerlijk ontbijt verzorgt en alles over de omgeving kan vertellen. In de omgeving kun je o.a. boottochten maken, wandelen, fietsen en wijnproeverijen bijwonen. Pak de trein in Neef voor een dagje Trier.

In een woord, Haus Mona Lisa aan de Moezel wordt door vakantiegangers beschreven als geweldig. De serene ontbijten met uitzicht op de Moezel, gecombineerd met de hartelijke ontvangst, maken elke overnachting tot een feestje. Vakantiegangers benadrukken de gemoedelijke sfeer, waarbij je zelf je drankjes kan pakken en noteren, wat bijdraagt aan een gevoel van vertrouwen en thuis zijn. Het ontdekken van de omgeving wordt extra makkelijk gemaakt door het Gaste-Ticket, waarmee gratis reizen van Neef tot Koblenz mogelijk is. De netheid van de kamers, dagelijks bijgehouden, en de ruime mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten in de buurt, worden ook zeer gewaardeerd. Kortom, een plek die zeker voor herhaling vatbaar is.

• Rolstoel toegang

• Minibar

• TV

• Totaal aantal kamers: 10

Moseluferstraße 13, 56858

9.8FenomenaalScore uit 857 reviews

Super dagen in Mona Lisa
Door Marja Lenting op 07-06-2025

Zijn hier al vaak geweest. Super plek met uitzicht op de moezel. Heel gezellig, gemoedelijke sfeer. Mooie sfeervolle kamers en fijne gastvrouw. We vermaken ons altijd prima.

perfectie ten top
Door johan en catrien op 01-06-2025

in een woord geweldig.
je komt niets tekort goed ontbijt in de serre met uitzicht op de moezel.
geweldige gast vrouwen Marion en Malou.
kort om je komt niets te kort.

Genieten bij de beste B&B Hausmonalisa.de
Door Jolanda en Hilda op 26-05-2025

Dit voorjaar heerlijk 7 nachten bij Marion geweest. Samen met mijn zus . Voor mij de 6e keer. En iedere keer is het een feestje. De gemoedelijkheid is fantastisch. Leuke mensen waren in de B&B . Heerlijk gewandeld met de Suus de hond van Marion. Leuke Wijnproeverij bij Gertrud. Mooie fietstochten gefietst. Malou als gastvrouw verdiend ook een dikke pluim.

Heerlijk weekend!
Door Karin op 26-05-2025

Net terug van een fijn weekendje weg! Mooie kamer, met uitzicht op de Moezel. Genoten van het heerlijke ontbijt en de gastvrijheid van de gastvrouw!

Waren weer fijne dagen bij Haus Mona Lisa.
Door Gilbert Maes op 25-05-2025

Vakantie aan de Moezel bij Haus Mona Lisa (aan de Moezel) toppie B&B mooie kamers en een goed ontbijt . Uitgebaat door een Nederlandse Dame (Marion) , Fijne uitval basis door het Gaste-Ticket wat men daar krijgt voor gratis met trein en bus te reizen van Neef tot Koblenz , Kan men de trein nemen naar Bullay en daar overstapt op de blauwe trein naar Traben-Trabach dat is het eindpunt zo kan men rustig langs de Moezel terug wandelen naar het volgende stationnetje daar opstappen en terug naar Neef .Zeker voor herhaling vatbaar.

Fijn huis om even weg te zijn .
Door Jacqueline en Tewis op 24-05-2025

Wij hebben ,samen met mijn ouders ,daar een mooie en gezellige midweek doorgebracht . De kamers waren goed en schoon en werden iedere dag even bijgehouden ,wat wij heel fijn vonden , ‘s morgens een heerlijk ontbijtje en de dag is weer goed begonnen . Wat wij alle vier erg prettig vonden was de gemoedelijke sfeer die er is en dat je ,in goed vertrouwen ,koffie /thee ,frisdrank ,biertje en natuurlijk een wijntje ,zelf uit de koelkast kunt nemen ,wel even noteren . . Wat ook fijn is dat Marion je veel kan vertellen over de bezienswaardigheden in de buurt . Verder zijn er 2 restaurants in Neef .
Zeker voor herhaling vatbaar .