Laagste prijsgarantie

7.7GoedScore uit

Over Residence Borgo di Colleoli

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik in de verfrissende sfeer van Residence Borgo di Colleoli. Dit prachtige hotel, genesteld in het hart van Toscane, belooft een onvergetelijke ervaring met zijn adembenemende buitenzwembaden en charmante omgeving. Laat je meeslepen door de serene rust en geniet van elke seconde in dit stukje paradijs.

De Ligging

Residence Borgo di Colleoli is ideaal gelegen op slechts 2 km van het pittoreske centrum van Palaia, een rustieke dorpje waar je de authentieke Italiaanse cultuur kunt proeven. Het omliggende platteland, rijk aan wijngaarden en olijfgaarden, nodigt uit tot verkennende fietstochten, beschikbaar via de fietsverhuur van het hotel. Voor golfliefhebbers is er een golfbaan op slechts 21.8 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven bevindt zich op een praktische afstand, waardoor Residence Borgo di Colleoli een makkelijk bereikbare bestemming is voor jouw Italiaanse vakantie.

Residence Borgo di Colleoli blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten, ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bieden. Het hotel pronkt met een indrukwekkend zwemcomplex, inclusief buitenbaden en een speciale zone voor kinderen, perfect voor zowel actieve ontspanning als aquarobicstrainingen. Comfortabele ligstoelen en schaduwrijke parasols op het terras zorgen voor de ultieme relaxervaring. Daarnaast is er een mooie tuin en speelplaats, evenals een scala aan services zoals een medische dienst, roomservice, een wasservice, en zelfs een muntwasserette. Fietsverhuur stelt je in staat de schilderachtige omgeving te verkennen, terwijl de tourdesk je helpt bij het boeken van excursies.

Bij Residence Borgo di Colleoli worden je smaakpapillen verwend met een grote keuze uit gastronomische voorzieningen. Van een elegant restaurant tot een gezellig koffiehuis en een uitnodigende bar, er is voor ieder wat wils. Vakantiegangers kunnen kiezen voor halfpension en genieten van een heerlijk ontbijt, smakelijke middagmaaltijd en een à-la-cartediner met culinaire highlights. Dieetgerechten en kindermenu's zijn op aanvraag beschikbaar, evenals speciale menu's en snacks, zodat iedereen kan genieten van een maaltijd naar wens.

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Residence Borgo di Colleoli accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder Visa en MasterCard, voor een zorgeloze vakantie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

E-mailadres
20 Via Panoramica, 20, I-56036
Website

7.7GoedScore uit 15 reviews

Prachtige ligging maar geen beleving
Door Gast op 29-09-2022

Een complex in een bijzondere omgeving. Appartement sober en donker. De setting van het complex is mooi maar er is geen beleving. Hier valt veel meer uit te halen.
Aanbod en capaciteit restaurant niet voldoende, er is nl niets in de omgeving om uit te wijken. Consumpties zijn duur.
We hadden een week geboekt maar mede door het slechte weer te lang op deze locatie.

Leuk verblijf
Door Trijn op 05-08-2019

Wij verbleven met 5 personen in een appartement (nr.59) op het gelijkvloers. Het was heerlijk rustig gelegen en vlakbij het zwembad. Het domein bevat twee zwembaden waarvan 1 met peuterbad, een restaurant en wijnbar. Alles is mooi verzorgd. Het appartement was voldoende ruim en licht. Voor ons ontbraken er een paar kleine praktische zaken zoals een kleine borstel of een droogrekje voor de zwemkleren, deze hingen we nu gewoon over de stoelen.
Voor de kinderen zou het fijn zijn mocht er ergens een speeltuintje zijn.
We hebben hier een heel leuk verblijf gehad, ideaal om uitstapjes te doen naar verschillende stadjes.”

Voor ons niet meer.
Door Anoniem op 03-07-2019

Appartement is voor ons te chique. Staat propvol met meubels(een groot leren bankstel) die je niet mag verplaatsen anders krijg je een boete. In de infomap een lijst met boetes die overal op staan. Kwam op ons raar over. Jammer dat je snachts geen raampje open kan zetten. 2 x in het restaurant gegeten maar dat viel enigszins tegen. De pasta Was wel lekker maar de pizza niet. Veel te lang op drinken moeten wachten. Toen het hoofdgerecht kwam hadden we nog geen drinken. Ligt erg afgelegen. Je moet alles met de auto doen.

Residence Borgo di Colleoli

We vonden het tegenvallen helaas,wel mooi zwembad
Door henk op 17-08-2018

Geweldige locatie ! Mooie zon's opkomst en ondergang,geweldig uitzicht. De plek is erg centraal gelegen, Pisa , Florance , Luca , Volterra , strand alles binnen een uurtje rijden. Wij zaten in een boven app. Dat was even tegenvallen, 1 raampje wat naar buiten uitzicht had. geen balkon of terras ...Ga maar ergens buiten zitten was het commentaar. De zwembaden zijn geweldig ! Speeltuin is een kaal grasveld .....
In het restaurant word je niet of onbeschoft behandeld en te duur voor wat je krijgt.(2 uur op pizza zitten wachten)"jullie hebben niet gereserveerd dus we hebben niet op jullie gerekend" .....en het was erg rustig .....Wc stonk enorm,3 keer td langs geweest , hebben we hem zelf maar schoon gemaakt...
Prive parkeerplaats is olijfgaard 600 meter verderop tussen de bomen.
ac werkte goed nadat ik de filters eruit had gehaald, helemaal verstopt.
Koffiezetapp is een espressopotje. Supermarkt in Forcoli 15 min rijden.

Oase van rust
Door Shana op 11-08-2018

Wij hadden een studio met ontbijt. Studio was zeer proper en ruim. Ontbijt was vanaf 7h30 maar toen moesten ze nog alles beginnen klaarmaken, was vrij sober. Leuk dat er 2 zwembaden zijn, 1 drukke en 1 rustige. Vanaf dat je het domein binnenkomt stap je binnen in een oase van rust. Daguitstap naar Lucca, Pisa, Firenze en sangimignano zijn aanraders (op 1 uur rijden).

Wederom zeer geslaagd!!
Door Bert op 31-07-2017

Hou je van massaal, luidruchtig en altijd reuring, dan is Borgo di Colleoli wellicht niets voor jou.
Dit resort is eigenlijk een minidorpje met in de gebouwen enkele tientallen appartementjes gecreëerd. Deze zijn traditioneel Toscaans, maar compleet conform de wensen van deze tijd, ingericht. Wij hebben er, net als vorig jaar, een hele fijne vakantie gehad. Aangezien de Borgo op een berg ligt zijn de vergezichten fantastisch mooi. De ligging van Colleoli is zeer centraal. Eigenlijk alle interessante stadjes zijn binnen een reistijd van max 1 uur te rijden. Eigen vervoer is wel wenselijk aangezien je anders alleen aangewezen bent op de voorzieningen van het resort (én het naastgelegen restaurant) Beide restaurants zijn beide aanbevelenswaardig!! Het park wordt goed onderhouden en het personeel is uiterst vriendelijk en hulpvaardig. Een aanrader? Ik dacht het wel!

• Chianti Village Morrocco

€ 385

Chianti Village Morrocco

7.3
    ItaliëToscaneTavernelle Val di Pesa

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Agriturismo La Sovana

€ 386