Laagsteprijsgarantie
7.5
GoedScore uit

• Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Lindos Imperial Resort & Spa

Bij Lindos Imperial Resort & Spa loop je 's ochtends zó het strand op, de warme zon op je huid en de zoutige zeelucht in je neus. Dit levendige vijfsterrenhotel in Kiotari biedt alles voor een relaxte vakantie vol plezier, comfort en lekkere smaken. Laat je betoveren door de zonnige sfeer en waarachtige luxe, die je vakantie onvergetelijk maken.

De ligging

Lindos Imperial Resort & Spa ligt in Kiotari, aan de zuidoostkust van Rhodos. De ligging is ideaal: je staat zo met je voeten in het zand en geniet volop van de zon en zee. Het hotel bevindt zich op slechts 300 meter van het strand, waar parasols en ligstoelen gratis klaarstaan. De omgeving is levendig, met diverse bars, restaurants en winkels op loopafstand. Lindos, met zijn charmante straatjes, ligt op ongeveer 8 km afstand, perfect voor een dagje uit. Rhodos-stad en andere bezienswaardigheden zoals Prasonisi en Asklipio zijn makkelijk te bereiken, zodat je volop avonturen kunt beleven. Na een korte rit sta je al in een wereld vol cultuur, geschiedenis en mooie natuur. Zo maakt jouw vakantie echt compleet.

Lindos Imperial Resort & Spa voelt als een luxe thuis weg van huis. Hier wandel je tussen elegant ingerichte gebouwen, omgeven door natuurlijke schoonheid en gezellige terrassen. Het resort beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een binnen- en buitenbad, plus vier freshwater zwembaden met parasols en ligstoelen die gratis te gebruiken zijn. De kleintjes roetsjen van glijbanen en spetteren in speciaal kinderbad, terwijl jij ontspant in het bubbelbad of in de wellnessruimte met sauna, hamam en massages. Voor de actieve vakantiegangers zijn er volop indoorsportmogelijkheden zoals yoga, Pilates en fitness, én outdoorsporten zoals beachvolleybal en tennis. Het resort heeft 6 niet-rokersrestaurants die voor een gevarieerd eetaanbod zorgen, van ontbijtbuffet tot diner, plus snackbars en bars bij het zwembad en strand. Alles ademt comfort en plezier, waardoor je je meteen thuis voelt en volop kunt genieten.

Bij Lindos Imperial Resort & Spa geniet je van een ontspannen sfeer met talloze eetgelegenheden. Er zijn 6 niet-rokersrestaurants waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner, allemaal in een gezellige setting. Ook zijn er bars en een lobbybar waar je relaxte moments kunt beleven met een drankje. Het resort biedt de optie all-inclusive, waarbij je niet alleen kunt ontbijten, lunchen en dineren, maar ook kunt genieten van verfrissende dranken en snacks gedurende de dag. Vers brood bij het ontbijt en verse drankjes bij de zwembadbar zorgen voor die heerlijke vakantiegevoel. Of je nu zin hebt in een snelle snack of een uitgebreide maaltijd, hier kan je genieten van lekkere, eerlijke gerechten en drankjes, allemaal inclusief.

Je vakantie in Lindos Imperial Resort & Spa wordt compleet wanneer je weet dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke betaald moeten worden. Sommige faciliteiten en diensten, zoals massages en bepaalde sportactiviteiten, zijn tegen betaling. Ook kunnen sommige voorzieningen gesloten zijn vanwege het seizoen of onderhoud. Gelukkig gaat alles meestal soepel en ben je goed voorbereid. Zo wordt jouw verblijf zorgeloos en nog plezieriger. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

• 24-uurs receptie

Kiotari, GR-85109
Website

7.5
GoedScore uit 11 reviews

Een mooi ruim park met zeer vriendelijk personeel!
Door Gerard op 07-07-2023

Een groot mooi park met vele kamers die tegen een helling liggen. Een groot complex met een waterpark met verschillende glijbanen op het hoogste gedeelte van het park. Meerdere zwembaden op verschillende niveaus. Ook kamers met een eigen klein zwembad. Zeer vriendelijk personeel die hard werkt. Ontbijt zelf een plekje zoeken maar in de avond lopen ze mee voor een plaatsje en brengen ze je gevraagde drankje. Grote eetzaal met een binnen en buiten gedeelte. Meerdere restaurants die via een reserveringssysteem geboekt kunnen worden en eet je van de kaart.
Op het park rijden er golfkarretjes voor mensen die slecht kunnen lopen. Handdoeken service via de spa waar je om de dag een schone handdoek kan halen voor op de ligbedden. De tijd dat we er waren hoefden we geen limbed te reserveren wat in andere parken altijd wel het geval is. Zelfs in de middag waren er nog plaatsen waar je kon gaan liggen. De bus stopt voor het hotel. Een aanrader!

Uitstekend hotel met gastvrij personeel
Door Klaassen op 07-05-2023

We waren de 1e week van mei hier en hebben een onvergetelijke vakantie gehad met mooie herinneringen. Mooi kiezelstrand, in de buurt op loopafstand ook een mooie baai met een zandstrand. De bushalte ligt voor de deur van het hotel dus tripjes naar omliggende plaatsen zijn makkelijk en goedkoop te doen. Zwembad en alle overige faciliteiten prima en erg vriendelijk personeel.

Lekker gehad maar geen 5 sterren
Door Michel op 15-10-2022

We hebben een fijne vakantie gehad maar eerlijk geen 5 sterren waard. Veel achterstallig onderhoud. Hotelkamer was prima en schoon, openbare ruimtes daarentegen niet. Toilletten vaak vies, zwembaden ook. Veel zand op de bodem, bedjes en rondom het zwembad wordt niet schoongemaakt. Niet raar als je er de volgende dag rietjes of citroenpartjes vindt. Eten in buffetzaal op zich niet slecht maar vaak lauw. Ook vega/vegan aanwezig. Eten rondom zwembaden kan beter, wel alleen fastfood. Animatie stelt niets voor, ze hadden er niet zo zin in. Bediening erg wisselend. En voor mindervaliden geen aanrader, trapjes, hellingen en stenen zijn glad. Klinkt als een negatieve beoordeling maar we hebben het evengoed fijn gehad, de zon maakt een hoop goed en het is wat je er zelf van maakt natuurlijk.

Leuk!
Door Familie Bontje op 30-09-2022

Wij, (vader, moeder, volwassen zoon met vriendin) hebben het goed naar ons zin gehad. De kamer was schoon, ruim en had een geweldig mooi uitzicht op de zee. De gemeenschappelijke ruimtes vonden wij over het algemeen veel te koud. Binnen eten deed je niet vanwege de kou. Het eten zelf was lekker maar vaak lauw. Wel keuze genoeg. En de toetjes!!! Zo lekker!
Wij hebben een avond a la carte gegeten, Mexicaans. Er staat dat het een tapas restaurant is maar dat is niet waar.
Voor het hotel stopt de bus en daarmee kun makkelijk heen en weer naar Lindos. We hebben een dag een auto gehuurd en zijn naar het oude Rhodos geweest. Ook heel mooi. De excursie met de zeilboot was wel leuk maar we hadden toch iets meer verwacht. De communicatie was slecht, er werd niets verteld.
Het personeel in het hotel was over het algemeen heel vriendelijk.

Heerlijke vakantie gehad!!
Door Ton op 26-09-2022

Mooi complex ( niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn )
Schone kamer !!
Ach eigenlijk maar 1 opmerking en dat is het eten , wij vonden dat er weinig variatie was !
Ook is het heeelvaak lauw of al koud !

Prima
Door Frank op 02-09-2022

Op zich een prima resort, wel groot en met hoogte verschillen dus van de ene naar de andere kant is een zware tocht. Het waterpark ligt ook een stuk wandelen. De meeste zwembaden zijn niet erg diep (ca 110cm) op enkele delen is het ca 150cm. Ook bij de glijbanen is het niet diep. Eten is op zich wel ok maar na een paar dagen wel voorspelbaar. Bier is ok (Zythos). Strand met veel stenen. Bootje huren is leuk 270€ voor een halve dag en je komt in kristal heldere baaitjes. Lindos stad is 15-20min met de bus 2,80€ pp. Miniclub stelt niet veel voor. Kamers waren ruim maar rond 1800-1830 bijna geen waterdruk uit de douches (spitsuur denk ik)

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja, het is veilig en betrouwbaar om Lindos Imperial Resort & Spa te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Lindos Imperial Resort & Spa bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Lindos Imperial Resort & Spa. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Lindos Imperial Resort & Spa. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.

Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.

Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.

Meer informatie vind je hier: