Over Camping Les Fontaines - Ciela Village
Vakantieplezier voor jong en oud op camping Les Fontaines in Pernes les Fontaines bij Vaucluse. De kinderen vermaken zich in de speeltuinen, de Kids Club en het zwembad, terwijl jij lekker wijn proeft en geniet van de shows die op de camping worden gegeven. Bezoek vanaf Camping Les Fontaines het historische Pernes les Fontaines.
Vakantie op De camping Pernes les Fontaines voelt gezellig en rustig aan, met een flinke dosis Franse charme. Het zwembad is heerlijk, vooral ’s ochtends nog lekker rustig en schoon. De omgeving is prachtig om te fietsen, of je nu vlak wilt rijden of wat klimwerk zoekt, alles ademt een zonnige vakantiesfeer. De kampeerplekken bieden privacy met hoge hagen en ruime indeling, perfect als je graag wat meer rust zoekt. Het sanitair is prima, en de camping zelf is overzichtelijk en keurig. Het dorpje is echt heel mooi, met gezellige restaurantjes die je ’s avonds goed in de sfeer brengen. De camping straalt een mooie, authentieke charme uit die je meteen laat genieten. Loop je rond, dan voel je de vakantiekriebel al snel komen.
Adresgegevens | 125 Chemin de la Chapelette, 84210 |
Camping Les Fontaines - Ciela Village
Wij waren met 3 kleine kinderen in onze caravan en halverwege ons verblijf kwamen er heel veel Franse jeugd op de camping. Veel lawaai ondanks dat er wel iemand rondliep die de rust moest bewaren. De plekken/camping op zich is heel stoffig, veel zand en met de mistral waait dat overal op en in.
Het sanitair is redelijk, hier en daar wat gebreken maar redelijk schoon.
Het zwembad was prima, maar heel druk en niet echt lekker afkoelend met 38 graden schouder aan schouder bij de aquagym. Wel wat activiteiten van de animatie, maar niet veel en veelal Frans. Geen Nederlands sprekenden, Engels was al lastig.
Het dorpje Pernes les Fontaines was echt heel mooi maar dat heb je na 2x ook wel gezien. Restaurants gaan niet eerder open dan 19.00. Ook op de camping niet. Dit vonden wij lastig, ivm kleine kinderen.
Mooie kleinschalige camping maar voor kampeerplaatsen geen 5 sterren.
Helaas zijn hier ook kampeerplaatsen ingeruild voor huisjes wat het campinggevoel wat verminderd. Rredelijke ruime plaatsen(niet allemaal) met hoge hagen wat meer een hokjes idee geeft. Hou je van veel privacy is dit prima. Bij 5 sterren verwacht je ook water en afvoer bij je plek.
Het chemishetoilet is een gat in de grond langs het pad naar het zwembad en restaurant. Dit kan beter..
Het toilet gebouw is voor de kampeerplaatsen ruim voldoen echter voor 5 sterren verdient het nog wel wat aandacht.
Zwembad en terras prima en hier staan ook uitbreidingen voor gepland.
Mooie omgeveing om te fietsen zowel vlak als klimwerk.
Schone en overzichtelijke camping. Fijn personeel, al zou het handig zijn als het personeel van de horeca zich wat meer zou kunnen redden in de Engelse taal. Het zwembad was ook schoon en 's ochtends heerlijk rustig.
Wij hebben genoten op deze camping! Nieuwe, nette accommodatie. Nette camping, goed restaurant, aardig personeel, fijn zwembad dat niet té druk is, en goede service.
Wij waren voor het eerst in deze omgeving en op deze camping. Beiden zijn goed bevallen. De camping ligt centraal, tussen enerzijds steden in het westen en natuur in het oosten. Wij zijn met name in de natuurgebieden met mooie dorpen geweest. De camping is klein, maar wel heel gezellig.