Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Avenue du Bois d'Isis, 29100 |
Camping Huttopia Douarnenez
Wij hebben twee weken op deze camping gestaan. We hebben het als een hele fijne camping ervaren. Mooie groene camping met relaxte sfeer ondanks drukte van het hoogeizoen. Het sanitair gebouw wordt goed bijgehouden. Het personeel is heel vriendelijk, flexibel en behulpzaam. De camping wordt goed bijgehouden en beheert. Wij zaten op een plek bij de speeltuin maar vanaf 22.00/22.30 was het iedere dag stil. De kinderen 12 en 8 hadden ook snel wat vrienden om mee te spelen. Kortom een fijne vakantie
Wat een fijne camping. Onze staplaats was erg ruim en had voldoende privacy zonder helemaal afgezonderd te zijn en onze vouwwagen en een extra tentje pasten met gemak op de plek. De camping is heerlijk groen. Verwacht geen strakgetrimde heggetjes en keurig rechte paden: iedere plek is weer anders. De ligging van de camping is prachtig, hoewel het wel een steile klim naar de camping toe is, met wat nare bochtjes. Met een vouwwagen wel te doen, maar heb je een groot model caravan achter je auto hangen, dan kan dit een uitdaging zijn. Personeel is vriendelijk. Toiletten en douches worden meerdere keren per dag goed schoongemaakt. Zwembad klein maar fijn. Je kan op de camping pizza’s bestellen. Deze zijn heerlijk, maar op een drukke dag duurt de bereiding erg lang. Op loopafstand heb je een heerlijk strand.