Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Quai de Plaisance, 34340 |
Robinson
Prachtige camping en top service. We hebben heel erg genoten op onze prachtige plek D21, we komen graag volgend jaar terug en bij voorkeur op D21. De camping heeft fantastisch nieuw en modern sanitair. Heerlijke avonden in de Cruso bar en gezellige muziek en cabaret voorstellingen.
Super fijne camping mooie ligging aan het strand en een prachtig zwembad en s'avonds is er altijd vermaak echt super ook voor de Kids is er altijd wel iets te doen. Een klein minpuntje is dat het s'nachts wel een lawaaierige is voor ouderen die op de camping staan dat is misschien een puntje om te verbeteren door hier iets meer op te letten! Groetjes Richard en Esther en tot volgend jaar.
We hebben hier begin september een week gestaan omdat we weer eens graag aan de kust wilden verblijven. De camping was goed, ligt aan zee en heeft zelfs een zwembad. Het sanitair was schoon. Je kunt hier best fijn fietsen in de omgeving. Het enige grote nadeel was de wat kleine plaatsen.
Ik zou hier echter niet in het hoogseizoen willen staan want er worden dan nogal wat activiteiten georganiseerd die de rust wel wat verstoren volgens mij. Maar buiten het hoogseizoen zie je alleen maar de grote grijze golf op de camping en dat is dan ook prima. Mede dankzij de ACSI lidmaatschapskaart betaal je dan ook een zeer redelijk tarief. We hadden nog best een paar dagen extra willen blijven maar de camping is schijnbaar zeer gewild, ook buiten het seizoen, want alles was bezet.