Adresgegevens | Route de Taxo a la Mer, 66701 |
Les Galets
Absolute afrader als je avondrust wil. De naastgelegen camping Dolfin (100mtr) houdt elke avond extreem luide shows, dreunt door je hele huisje heen. Kids slapen slecht. Veel mensen klagen hierover maar niemand doet wat. Het is na 12-en wel stil maar als je kleine kinderen hebt is je eigen rust ver te zoeken.
Mooi aangelegde camping. Het nieuwere deel met de huurcaravans met jacuzzi, is echt prachtig, rustig, mooi. Alleen ‘s avonds ondervonden we veel geluid(soverlast) van de naburige camping. Bij aankomst, was het poetsen niet zo heel grondig gebeurd: de badkamer van de grote kamer was niet zo schoon en er lagen nog vuile beddenlakens in 1 van de kinderkamers.
Goed: park overzichtelijk en niet hysterisch, heerlijk zwembad voor groot en klein. Receptie behulpzaam en vriendelijk! Fijn huisje met airco. Minder goed: te weinig schaduw bij ons huisje. Animatie alleen maar in het Frans
Hele fijne rustige camping, waar van alles te doen is voor zowel ouderen als voor gezinnen. De gastvrijheid is super en de medewerkers erg behulpzaam.
Schoonmaakster werkten niet; sanitair was goor, stonk naar urine; overal spinrag (zelfs mos)
Staanplaats was erg klein (auto moest elders geparkeerd worden)
Terreinpersoneel was lomp!
Receptie was prima.
Zwembad en restaurant waren top!
Ligging is ook prima
Mooie, uitgebreide camping met groot zwembad, voetbalveld, wel heel veel stacaravans en in onze week 100% Fransen (vaste gasten). Dat was minder voor de kinderen, want geen aansluiting. Je moet houden van veel animatie, shows, massa. Argeles is druk en de camping ligt in een soort campingstraat. Wij hebben ons hier wat op verkeken en zoeken voortaan liever de rust op. Wel een grote plus vonden we de bbq op terras en wasmachine in stacaravan.