Over Yelloh! Village Pomport Beach
Op de kleinschalige Camping Pomport Beach Monbazillac Dordogne hangt een gemoedelijke sfeer. Het park bevindt zich tussen wijngaarden in een bosrijke omgeving en biedt directe toegang tot het meer. Het klimpark in de buurt van Bergerac 10 minuten verderop en het kasteel van Monbazillac slechts 3 minuten verderop zijn echte aanraders om te bezoeken.
Vakantiegevoel komt snel opzetten op deze camping, waar alles gezellig en relaxed is. Je voelt meteen de zonnige sfeer en ziet dat alles goed verzorgd is. Het meertje, strandje en het zwembad zorgen voor afwisseling en plezier voor jong en oud. De kids kunnen zichzelf uitleven in speeltuinen, springkussens of in het kindersanitair, terwijl jij borrelt of lekker eet op het terras. De ruime kampeerplaatsen en schaduw geven rust en privacy. De omliggende omgeving biedt leuke uitstapjes naar Bergerac, kastelen of wijnproeverijen, al moet je soms even rijden. Het geheel ademt een warme, kindvriendelijke vibe uit. Een camping waar je makkelijk herinneringen maakt en die je met een blij gevoel achterlaat.
Telefoonnummer | +33 (0)5 24 10 61 13 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 1736 Route du Lac, 24240 |
Website | Yelloh! Village Pomport Beach |
Social media | Instagram, Facebook |
Yelloh! Village Pomport Beach
Prima camping!
Lekker meertje, klein zwembad.
Sanitair is prima!
Kind heeft zich prima vermaakt, dus wij ook.
Veel Nederlanders en Engelsen.
Voor de hond allerlei faciliteiten (honden douche, veld om uit te laten + poepzakjes).
Een topcamping! Hele dag door animatie voor de kids, ‘s avonds ook altijd wel wat te doen voor jong en oud. Vooral de poolparty voor de kids deed het goed. Vanaf 22.30 is alles wel voorbij en is het heerlijk rustig op de campingIn. In het restaurant/terras kon je prima eten en/of borrelen terwijl de kids zich kunnen vermaken in de speeltuin, op de springkussens of op het strandje. Het Zwembad is niet super groot, maar in combinatie met het meer en nog een overdekt bad is het prima. Eigenlijk altijd wel een bedje vrij! Voor onze kleine kids van 3 en 6 was het kindersanitair super. Konden zelf douchen en naar de WC gaan, ook het andere sanitair was goed, lekker ruime douches en alles werd goed schoongemaakt!
In de buurt op zich prima wat te doen, bergerac, kastelen, klimbos, kanoën wijnproeverijen, al moest je voor sommige dingen wel een stukje rijden!! Maar al met al top vakantie gehad op deze camping! Chapeau voor het team!
Een fantastische, kindvriendelijke camping in een prachtige omgeving!
Wij hebben enorm genoten van onze vakantie op Camping Pomport Beach. De camping is perfect voor gezinnen: er hangt een relaxte en gezellige sfeer, kinderen maken snel vriendjes, en er is genoeg te doen zonder dat het massaal aanvoelt.
De sanitaire voorzieningen zijn modern en brandschoon, en dat wordt duidelijk goed bijgehouden. De kampeerplaatsen zijn ruim, goed onderhouden en bieden voldoende schaduw en privacy.
Wat deze camping echt bijzonder maakt, is de combinatie van een zwemmeertje met strand, een visvijver én een fijn zwembad – ideaal voor afwisseling en voor kinderen van alle leeftijden.
Ook de ligging is top: binnen 20 minuten rijden sta je al in gezellige stadjes zoals Bergerac, Eymet of Issigeac – perfect voor een ochtendmarkt of een terrasje.
Kortom: een fijne, goed verzorgde camping waar je helemaal tot rust komt, maar ook leuke uitstapjes kunt maken
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op Pomport Beach. We verbleven in een cottage van het type Smile. Deze was schoon, netjes en luxe. We hadden een prachtig plekje met veel schaduw. Het zwembad vonden we wat aan de kleine kant, maar het meer maakte veel goed. We hebben 1x in het restaurant gegeten, dat was zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk gegeten en een vriendelijke bediening. De omgeving is erg mooi, maar als je naar de bezienswaardigheden van de Dordogne wilt, dan moet je al gauw een half uur tot een uur in de auto zitten. De afstanden zijn niet heel groot, maar het duurt wel lang door de bochtige binnenwegen. Er wordt vrijwel dagelijks iets georganiseerd, wij vonden de vuurshow erg leuk.
Een mooie en nette camping in het zuiden van de Dordogne. De ligging van de camping is niet in een toeristisch gebied waardoor je langer moet rijden om wat te doen/te bezichtigen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Restaurant en afhaal goed en lekker om te eten. Zwembad mooi en een leuk meertje om in te zwemmen. Voor de vissers onder ons een leuk meertje met karpers tussen de 4 en de 10 kg. ( enkele zwaardere ).
We verbleven op de camping met een kind van 3 & 7 jaar. De camping ziet er super verzorgd uit. De plekken - juist ook bij de cottages - zijn ruim! Dat zie je niet zo vaak. De avondshow voor de kids stelt niet zoveel voor, maar ze vermaken zich prima met de animatrices die de dansjes voordoen.
Bergerac is leuk om te bezoeken en de camping ligt in een prachtige omgeving. In het meertje kun je tot ongeveer 21 uur in de zon zwemmen! Enige nadeel vind ik de rij bij het halen van brood in de ochtend. Eén dame helpt je en daardoor duurt het lang (10-15 min wachten). Als je dan na 9 uur aan de beurt bent, is d kans groot dat aanwezig dat er geen croissants meer zijn. En sta je zeker nog niet als laatste in de rij.