Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.8

Over Camping Les 2 Rivières

Les Deux Rivières is een sfeervolle camping met ruime en schaduwrijke plekken. Hier kunnen de traditionele kampeerders terecht, want je hebt alleen de basisvoorzieningen. Samen met de andere gasten worden er wel eens spelletjes of een kampvuur georganiseerd. Bij de rivier heb je veel waterpret en het schattige stadje Autun ligt op 9 kilometer.

De camping straalt gezelligheid uit met ruime, schaduwrijke plekken aan een riviertje. Tijdens de vakantie voel je de rust en frisse lucht, perfect voor ontspanning. Het sanitair is keurig en gewoon proper, zonder poespas. Vakantiegangers waarderen de mooie omgeving en goede verzorging van het terrein. Vooral de mooie plekjes en de rustige sfeer zorgen voor een fijne herinnering. De eigenaren doen hun best door streekproducten te promoten, zoals de heerlijke hamburger van lokale rundvlees. Het zwembad is eenvoudig maar schoon en ideaal voor wat afkoeling op een hete dag. Het lijkt een plek waar je graag terugkeert, zeker als je van een stukje natuur en ontspannen sfeer houdt. Een camping die je blij maakt met de kleine, fijne details.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Le Pré Bouché, 71400

8.8
FantastischScore uit 14 reviews

Fijne camping
Door Christel op 09-07-2026

Een erg fijne camping die tijdens onze vakantieperiode voornamelijk bezet was met Nederlandse gasten, erg mooie en zeer ruime plekken met in ons geval veel schaduw en gelegen aan een riviertje. Het sanitair was erg schoon, de douches wel wat aan de krappe kant ( het gedeelte om aan te kleden ) maar verder dik in orde.
Aardige campingeigenaren die het allemaal erg goed bijhouden het zwembad was eenvoudig maar schoon en heerlijk tijdens het hete weer.
Wij waren zonder kinderen maar het leek ons een camping die ook voor kinderen heel fijn is met de tafeltennis en het riviertje .
Een mooie omgeving waar met goed kan fietsen.

Fijne camping met ruime plaatsen
Door Tim op 02-05-2026

Mooie, goed verzorgde camping met heel ruime plaatsen aan een riviertje. We mochten hier een nachtje gratis staan ondanks dat ze nog niet geopend waren. (Merci!!)
Zeker een camping waar we vaker naartoe zouden willen gaan.

Geweldige camping
Door Madeleine op 14-06-2025

Camping heeft hele royale plekken en terrein is goed onderhouden.
Met betrekking tot het sanitair wil ik de opmerking plaatsen dat ik niet snap hoe deze camping aan zo’n laag cijfer komt. Ik heb al heel wat campings bezocht maar het sanitair op deze camping is gewoon een standaard douche en toilet zoals je op zo veel campings aantreft. Het is gewoon proper en bij de toiletten is toiletpapier aanwezig.
Eigenaars promoten streekproducten. De door hun bereide hamburger was heerlijke en afkomstig van vee uit de buurt. Prima camping, niks mis mee.

Camping Les 2 Rivières

Mooi, vriendelijk, over de datum
Door Hetty op 24-09-2024

Prachtig omgeving, vissen springen in het schemerlicht uit het water om vliegjes te vangen, vriendelijke mensen zowel bezoekers als medewerkers.
De staplaatsen zijn ruim maar zeer ongelijk en delen zijn nat en modderig achtergelaten. Het sanitair is schoon maar sterk verouderd waardoor het minder hygiënisch lijkt. De toiletten, waar overigens geen toiletpapier is, bieden geen privacy en zijn n.m.m. aan vervanging toe. De douches zijn n.m.m. ook aan vervanging toe. De kracht waarmee het water uit de douchekop komt is zeer onaangenaam hard en daardoor oncomfortabel voor je huid en hoofd. Er valt zoveel meer comfort te bieden en te beleven wanneer het sanitair in orde zou zijn.

Camping in mooie natuur
Door Ger Van Der Knaap op 21-09-2024

Mooi gelegen camping, veel fietsmogelijkheden, Dieppe op fiets afstand, vele goede restaurants. Vergeten rijbewijs werd heel snel opgestuurd. Prima service!

Leuke camping
Door Hans en Ina op 29-08-2024

Sanitair gedateerd, vriendelijk personeel, mooie plekken aan het meer. Op fiets afstand van Dieppe

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Camping Les 2 Rivières bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Les 2 Rivières. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Les 2 Rivières. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.