Laagste prijsgarantie

Qui Vivra Verra (+ camping)

8.9FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.9

Domaine Des Tours Vauquelin

Bed & Breakfast
    FrankrijkNormandiëPutanges-Pont-Ecrepin

• Minibar

• adults-only-hotel: true

1, le Moulin, 50570

Qui Vivra Verra (+ camping)

8.9FantastischScore uit 282 reviews

Heerlijke plek
Door Jaap en Betty op 09-09-2024

Wat een heerlijk rustige camping, en een geweldige eigenaar Coen die een zeer goede gastheer is! Alles wordt geregeld en je kunt meedoen met de gezellige eet-avonden die georganiseerd worden. Ook de verhalen van Coen over allerlei onderwerpen zijn goed!
Waar we vooral blij mee waren was de show die zich voor ons neus afspeelde van ijsvogeltjes op jacht naar visjes in de vijver, zo bijzonder!

Genieten
Door Han op 06-09-2024

Wat een heerlijk verblijf hebben we hier gehad! 1e reactie op ons verzoek of er nog plek voor ons was: "Jullie zijn zeer welkom! Eten jullie vanavond mee? Er staat meloen met ham, Bœuf bourguignonen een toetje op het menu". Bij Coen de eigenaar spat de gastvrijheid er vanaf. Na de 1e dag wisten we direct dat we hier langer wilden blijven. Elke dag probeert hij meestal in de avond iets te verzinnen om je het naar de zin te maken. Van de zojuist genoemde Bœuf bourguignon-maaltijd, een kaas en wijnproeverij met geweldige verhalen van Coen erbij, een simpele pizza-avond tot een bezoekje aan de oester-kweker incl lunch. Niets is hem te gek om te organiseren. Zelfs spontane verzoeken ook door andere gasten werden, zolang het binnen zijn bereik lag, ingewilligd. Wat heb ik ook genoten van de spontane gesprekken met je aan de bar, waar zelfs je meest persoonlijke levensverhalen aan bod kwamen.
Dank je wel Coen!
Mvg Han en Manon

Super leuke camping
Door Elly Swiers op 04-09-2024

We hebben met z’n vieren met 2 campers 2 dagen op deze camping gestaan. We wilden nog langer maar het ging regenen en we moesten nog naar het Zuiden dus een dag eerder vertrokken. Super leuke natuur camping. Coen kent duidelijk de “Brabantse” gastvrijheid ! Ook hebben we genoten, samen met medegasten, van een heerlijk diner, door Coen gemaakt en geserveerd. We komen zeker nog een keertje terug. Echt een aanrader!

Dolfijnen gespot!
Door Esmee Viersen op 08-08-2024

We komen al 7 jaar bij Coen, Ingrid en Lieke. Het voelt ieder jaar meer als thuiskomen. Ook verbeterd Coen ieder jaar weer wat. Dit jaar was voor ons de kaasproeverij in de buitenlucht nieuw. In één woord geweldig. Ook de douches zijn heerlijk. We zijn met de boot naar de Chausey eilanden geweest en hebben onderweg dolfijnen gezien. Tot volgend jaar Coen. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

Zeker een aanrader
Door Heleen op 13-07-2024

Heerlijke adult’s only camping op een gunstige plek in Normandie. Campingeigenaar Coen zorgt voor verse croissantjes en of stokbroodje in de ochtend en als je wilt eet je in de avond heerlijk mee, vergeet de wijn proeverij niet. Coen heeft genoeg te vertellen over de omgeving. In de omgeving is genoeg te zien met de auto of fiets ook voor motorrijders is het genieten daar. Vergeet niet om te genieten van de vogels en de sterrenhemel.

Herstel na brand
Door Ine op 15-03-2024

QUI vivra verra heeft in juli 2023 te maken gehad met een brand. Hierdoor is onze vakantie geannuleerd. Coen heeft echter, na veel gedoe met de verzekering, netjes alles terug betaald. Heel fijn en we gaan zeker een nieuwe boeking maken.