Le Point du Jour

- € 145
Camping La Vallée
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 211
Camping Le Rivage
Wasmachine
Adresgegevens | Route de Cabourg, 14810 |
Le Point du Jour
We zaten in een tweepersoons mobil home. Prima en schoon. Wel bijzonder dat de gehuurde tv alleen op de slaapkamer kon, omdat op het plekje in het woongedeelte de magnetron stond. Dat hebben wij dus zelf omgeruild. Neem een eigen koffiezetapparaat mee, want er staat alleen een percolator!
Wat ook heel gek was, dat er geen snackbar/restaurant op de camping was, maar wel een terras. Ook de op de site vermelde kleine kruidenierswinkeltje ontbrak. Net als het Nederlands spreken bij de receptie. De dames waren erg vriendelijk, maar spraken met moeite Engels, laat staan Nederlands. Bovendien duurde het allemaal ontzettend lang voor iemand was geholpen. Wat ik hier ook meerdere keren las, was dat de financiële kant ook niet up to date was. Ze wilden ons nogmaals het tweede deel van de huur laten betalen. Prachtige ligging, absoluut! Maar ik miste de echte camping sfeer. Geen idee waar dat aan lag, want de camping was bijna volledig bezet.
Super mooi gelegen camping, maar niet juiste sfeer voor ons.
Alles voor 4 sterren was er: schoon sanitair (zonder wc brillen, wel desinfect), zwembad, aan super mooi (bewaakt) strand op loopafstand van dorp. Maar de plekken waren vlakbij elkaar met dikke hagen er tussen: prima voor privacy, maar er werd op de camping niet eens gegroet en ‘goedendag’ gezegd. Als jij dat dan deed waren ze verbaasd/opgelucht of keken ze je aan alsof je gek was.
Veel Fransen en Engelsen. Onze dochter heeft normaal meteen vriendjes, maar hier niet. Animatie alleen in het Frans en hierover gaf receptie geen info (enige info was onze plek. Info werd wel vriendelijk gegeven trouwens, maar taal was barrière).
Ga je voor privacy zonder groet en een super mooi strand, dan zou dit zo maar de camping voor jou kunnen zijn 😉.
Erg veel lawaai en op elkaar gepropt. Wij waren met een tent voor drie nachten. De enige plek was tegenover het sanitairblok en dat was lawaaiig. Ook de animatie s'avonds was luidruchtig. Onze plek liep voor 1/3 erg schuin af zodat we dit niet konden gebruiken. Ligging en strand was prima
Plek met uitzicht op de zee, prima dus. Sanitair redelijk goed, zwembad in meivakantie was verwarmd, maar mocht ietsje warmer zijn.
Via het strand op tien minuten wandelen van het dorp, via de straat een heel stuk verder!
Dorp viel wat tegen, duidelijk laagseizoen.
Jammer van de receptioniste die er naar eigen zeggen pas werkte, wel vriendelijk, maar kon geen info geven, zelfs nog niet waar de ingang van het zwembad was.
Fijne camping. Weinig Nederlanders. Merendeels Fransen en Engelsen. Rustig. Direct aan zee en op het strand 10 minuten naar links lopen en daar is de boulevard(je) van Merville. Leuk levendig dorpje met restaurants, een kleine supermarkt, de bakker, enz. De omgeving is prachtig. De kust tot aan Honfleur is goed te doen en de D-day stranden zijn via de Pegasusbridge eenvoudig te bereiken.
Overdekt zwembad met erg koud water en jammer dat er geen voetbalveldje is. Wij hadden een gloednieuwe mobilehome, stond wel op een klein plekje. Vriendelijk personeel.