Laagsteprijsgarantie

9.6
FenomenaalScore uit 70 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Parel in het Gulpendal: Aanrader!
Door Rik
op 17-07-2026

Prachtig verblijf, netjes onderhouden, voldoende spelactiviteiten ter plaatse voor de kinderen (speeltuin, basket, voetbal, spoelbak, kicker tafel, tafeltennis). Hele mooie tuin. Je kan er ook verse eitjes kopen (lekker bij ontbijt). Kamers ruim en mooie badkamer. Ruime parkeergelegenheid. Bezienswaardigheden binnen een straal van maximaal half uur rijden. Ligt op 15min van Valkenburg, 20 min van Vaals, 25 min van Aken. In Gulpen supermarkten (Plus, ALDI, Kruidvat) aanwezig. Ook fietsverhuur. Mosaqua op 10 min. Belgisch Voeren op 15 min rijden. Mooie wandelingen gemaakt langs de Gulp en de Geul. Ook geschikt voor kinderen. Alles bij elkaar opgeteld een top verblijf! Aanrader!

Parel in het Gulpendal: Aanrader!-265c6f74-858f-4119-95bb-fc7fec9e714fParel in het Gulpendal: Aanrader!-1279e667-ecb3-43ce-9d4a-9ef983c1ab0bParel in het Gulpendal: Aanrader!-fde9cee3-bf9c-47bc-83fd-3fd23bc9a72d
Geweldig
Door Esther van Klaveren
op 11-07-2026

Dit was ons tweede verblijf op deze locatie. De ligging is uitstekend en biedt diverse wandelmogelijkheden direct vanuit de accommodatie. Het park kenmerkt zich door een aangename rust en prachtige tuinen. De huisjes zijn uitzonderlijk schoon. De eigenaresse is zeer behulpzaam en vriendelijk, en bij aankomst wordt men altijd verwelkomd met een smakelijk gebakje.

Geweldig-4751c9c4-9518-4ee7-835e-57557d979988Geweldig-d0d1540d-e883-4243-878e-fcb75719f99bGeweldig-d7d66507-ebd1-4734-8f2c-c3955ba42e5d
Heerlijke vakantie
Door Fam Kik
op 09-07-2026

Heerlijk huis , was erg schoon ,heerlijke ruim wij hadden een upgrade en dat is ons prima bevallen .

Heerlijke vakantie -ed89fee1-a4f3-4f7e-b37f-f578641c34b1
Prachtige omgeving.
Door Wil Janssen op 28-05-2026

Wij zijn voor de 2e keer geweest en vinden het een geweldige plek en omgeving!!

Buitengewoon goed.
Door Fam Hofstede op 16-05-2026

Heerlijke week gehad op een top locatie.
Mooie en ruime vakantiewoning die je een mooi uitzicht geeft.
Fijne,nette,aardige en betrokken gastheer en vrouw.
Wij keren hier zeker weer terug.

Buitengewoon goed.-d914b4dc-56ad-4091-9309-ea56e74e16a9
Het was weer fantastisch!!!
Door Herma Veldhuis op 27-04-2026

We waren hier met vrienden en voor de 3e keer. Eindelijk het huisje dat we graag wilden, Wachtendonk. Hebben genoten van onze week in Zuid-Limburg en vooral van het Amstel Gold weekend. Het huisje was helemaal prima vwb de indeling en aankleding. In gesprekken met andere huurders kom je erachter dat alle gasten eigenlijk terugkerende gasten zijn en dat sommigen hier al voor de 15e keer waren. Dat snappen we helemaal! Het is kleinschalig, vriendelijke eigenaren die heel toegankelijk zijn, lieve hond Doris die steeds iedereen komt begroeten bij de huisjes, alles is keurig onderhouden, huisjes zijn netjes en schoon, centraal gelegen en er is nog een kleine dierentuin in de vorm van kipjes, schapen en lammeren, konijnen. Verse eitjes zijn te koop. Ook wij komen zeker terug.