Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Winkelmogelijkheden: 3000m
Treinstation: 12000m
Adresgegevens | Slenakerweg 5, 6271 PE |
Pinkers vakantiewoningen
Heerlijke week gehad op een top locatie.
Mooie en ruime vakantiewoning die je een mooi uitzicht geeft.
Fijne,nette,aardige en betrokken gastheer en vrouw.
Wij keren hier zeker weer terug.

We waren hier met vrienden en voor de 3e keer. Eindelijk het huisje dat we graag wilden, Wachtendonk. Hebben genoten van onze week in Zuid-Limburg en vooral van het Amstel Gold weekend. Het huisje was helemaal prima vwb de indeling en aankleding. In gesprekken met andere huurders kom je erachter dat alle gasten eigenlijk terugkerende gasten zijn en dat sommigen hier al voor de 15e keer waren. Dat snappen we helemaal! Het is kleinschalig, vriendelijke eigenaren die heel toegankelijk zijn, lieve hond Doris die steeds iedereen komt begroeten bij de huisjes, alles is keurig onderhouden, huisjes zijn netjes en schoon, centraal gelegen en er is nog een kleine dierentuin in de vorm van kipjes, schapen en lammeren, konijnen. Verse eitjes zijn te koop. Ook wij komen zeker terug.
Na 7 x komen we weer graag terug. Prachtige omgeving en super vriendelijke eigenaren
AL meerdere malen bij de Fam. Pinkers geweest en ook deze keer weer heerlijk genoten. Huisje weer heerlijk schoon en vriendelijke gastheer en gastvrouw.
Fantastische omgeving. Zeer hartelijke ontvangst met koffie, thee en Limburgse vlaai. Huisje Groenendaalsmolen voldeed geheel aan onze verwachtingen.
Zeer schoon en compleet en gezellig ingericht. Ook fijn dat er zowel een badkamer op de begane grond is als op de verdieping. Wij komen zeker nog een keer terug. Bedankt fam. Pinkers.