Laagste prijsgarantie

Activiteiten
    Onderkomen

Geweldig!
Door Robin Faber op 10-07-2025

Leuke accommodatie. Lekker tot rust komen? Dat kan zeker hier! Personeel is erg vriendelijk en staan altijd voor je klaar! Erg genoten en zeker aan te raden!

Wij komen zeker terug op deze camping.
Door Jacobus M op 07-07-2025

Komen al jaren in juni en begin juli op deze camping , heerlijke plaatsen met goed privé sanitair, hebben alweer voorgereserveerd voor 2026. Het grote veld (Octopus) is het regenwater bij hoosbuien zoals op 3 juli vrij snel verdwenen. Omgeving is prachtig met veel fiets plezier. Kort bij centrum en klein ritje naar Duitsland met fiets, ongeveer 9km. Personeel van camping, zeer vriendelijk, helpen waar ze kunnen als je ff probleem hebt. Kan deze camping iedereen aanraden, ook het restaurant is op de camping een aantrekkelijke aanrader. Kom je snel iets te kort, men heeft kleine voorraad in eigen winkel en Obelink is dichtbij voor als je iets extra nodig hebt voor jezelf of caravan.

Niet twijfelen! Gewoon boeken!
Door Anja Rehorst op 28-06-2025

Wat een keurig onderhouden camping. Het chaletje was ook super schoon en netjes. Het zwembad schoon.

Top locatie
Door Jan en Mieke op 28-06-2025

Omdat we afhankelijk zijn van een rolstoel hadden we een Sun Life Top TV 4 personen met aangepaste douche en toilet geboekt. Alles was dik voor elkaar! Het chalet voldeed aan al onze eisen. Zeer vriendelijk personeel van de technische dienst, receptie en restaurant. Wij zullen zeker nog een keer boeken.

Gezellig park
Door José van Bijnen op 17-06-2025

Mooi park en ligt in prachtige omgeving. Geweldig om te fietsen.

Buiten actief met de (klein-)kinderen
Door Hans Keus op 11-05-2025

We hadden twee geschakelde bungalows met een grote veranda voor het hele gezin oma, opa, dochters, schoonzonen en kleinkinderen totaal met z'n tienen. Het was in ons weekend begin mei vrij aardig weer, dus hebben we onze tijd daar vooral buiten doorgebracht. Voor de kinderen is met name het speelpark enorm leuk. Maar we hebben ons ook suf gerend achter de skelters die je daar voor slechts € 5 voor een halve dag kunt huren. Da's dan best lang met een paar van de energieke kleinkinderen. Zucht ;-).
's Avonds gebarbecued en spelletjes gespeeld, waardoor de TV vrijwel het hele weekend uit bleef.