Vakantiepark Hölte

We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark Hölte voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
Vakantiepark
Buitenzwembad
Adresgegevens | Lichtenbergerweg 2-2, 7462 PN |
Vakantiepark Hölte
Op de website zie je mooie accommodatie. Op de website lees je dat het aan de voet van de Holterberg ligt. Het is met een hond geen lopen vanaf het park langs een weg waar erg hard gereden wordt en je niet zomaar in het bos bent. Inrichting ziet er mooi uit is e hier verre van comfortabel. Kinderspeeltuin blijkt een fitness toestel plek te zijn en het zwembad is zeer klein. Er mag maar 1 auto bij de accomodatie staan en buiten de slagboom maar 4 parkeerplaatsen die continue bezet zijn.Privacy is er niet. Al met al een dikke tegenvaller.
Het huisje was goed verzorgd. heerlijk bad, sauna en jacuzzi. Mooie omgeving. Heerlijke dagen gehad. We komen zeker nog een keer terug.

Vakantiepark Hölte
Mooi locatie, fijn huisje met een prima interieur. Het was een huisje voor 4 personen met heel luxe 2 badkamers.
Ook aan de hond was gedacht. Er stond een zakje met kauwstokjes en een tennisbal, top!
Wij hebben het uitstekend naar ons zin gehad.
Zaten met familie 5 volwassenen in een lodge 6 pers. Bedden waren goed. Alleen mistten we een luie stoel bij de bank.
Voor 5 personen is een 1 toilet in badruimte te weinig. Daar mistte we ook haakjes.
Verder hebben we genoten. Wie voor rust gaat is hier op z'n plek.
Nachtje doorgebracht in een Cabin bij Buitenplaats Holten, De Cabin was eenvoudig ingericht maar van alles voorzien en schoon. De bedden lagen heerlijk en de omgeving van rustig en landelijk.