Adresgegevens | Meersendijk 32, 7683 PD |
Charmecamping & Appartementen De Regge-Vallei
Wij hebben 3 weken op de camping gestaan . Wij vinden dit geen SVR camping .Eigenaren zijn helelemaal niet betrokken bij de camping ..Het was 5 jaar geleden heel wat beter .Geen fietstalling meer met oplaadpunten .En nog nooit mee gemaakt dat je stroomregeling achteraf krijgt
Dus voor ons NOOIT geen Reggevallei meer
We hebben gebruik gemaakt van het juni-arrangement. Vier weken lang met onze caravan op deze mooie camping gestaan. Mooie ruime plekken met uitzicht op het ooievaarsnest. Het toiletgebouw is ruim voldoende en wordt goed schoon gehouden. De omgeving nodigt uit om veel te fietsen of te wandelen.
Vriendelijke eigenaren.
Locatie is top, veel wandel en fietsroutes. Overzichtelijke camping met een prachtige natuurspeel plaats, een binnenschuur met allerlei spellen en Donald duckies, een minibieb en een koelkast voor algemeen gebruik.
Verder geen aanrader. Eigenaren zie je weinig, privé sanitair is er, maar niet netjes afgewerkt, rommelig terrein en je betaald veel voor wat je krijgt. Weinig flexibiliteit, als je wat wil (iets kleins of groots), moet je er vaak voor betalen.
Wij hadden een plaats gereserveerd met privé sanitair op de foto van de website zag het er schitterend uit helaas bleek dat niet zo te zijn toen wij arriveerden. De plaats was bij lange na nog niet klaar de bestrating lag nog opgestapeld naast het sanitair je moest door het zand lopen om daar te komen.
Als wij dit geweten hadden dan waren wij zeker niet gegaan, zoiets horen ze van tevoren te melden en belachelijk ook dat je de volle prijs betaald.
Achteraf kregen wij de rekening van de elektra en dat sloeg werkelijk nergens op. Wij hebben meteen een mal gestuurd en vermeld wat wij hier van vonden na 5 weken kregen wij een reactie dat we de elektra nog moesten betalen over de klacht van de staat van het sanitair werd niet gesproken.
Gelukkig heb ik zoiets nog nooit eerder meegemaakt op n camping.
Dit was voor mij de eerste keer hier maar ook zeker de laatste.
Wij hebben 2 plaatsen geboekt, 1 met privesanitair en 1 comfortplaats met voorkeursligging.
Een paar weken voor aankomst werd ik gebeld of ik de comfortplaats zou willen “ruilen” tegen een plek met rolstoelvriendelijk privesanitair, dit uiteraard kosteloos. Ik vond dit zeer attent en de eigenaresse vertelde mij dan ook in alle eerlijkheid dat het ook een stukje eigenbelang was, omdat ze anders de rolstoelplaats toch niet zou verhuren en de comfortplaats wel. Echter bij aankomst was het hele verhaal totaal anders, ze had dit allemaal niet gezegd en ik had het verkeerd begrepen. Wij kregen ineens de plek met rolstoelsaniair en onze vrienden de comfortplaats. We hadden voor de comfortplaats een voorkeursligging geboekt en ook hier zei ze dat dat totaal niet het geval was. Kortom ik werd naar mijn mening een beetje voor gek verklaard. Gelukkig hadden we een screenshot van de boeking.
Wij hebben het paasweekend gekampeerd op deze camping samen met 2 andere stellen. Wij hadden gekozen voor plek 1 en 2, lekker dicht bij het extra sanitair gebouw dachten we....Maar helaas, deze ging alleen open bij een volle bezetting op de camping en wij waren dus aangewezen op het hoofd sanitair gebouw....maar deze was 200 meter van onze plek af! Voor mijn nicht met haar slechte heup was dat erg vervelend. volgens de beheerster stond dat ook in de informatie. Ik heb het niet kunnen vinden, dus ws kleine lettertjes? Ook vonden wij het vervelend dat in de fietsenstalling de elektrische fietsen niet konden worden opgeladen, dit moest je doen bij de caravan (=extra kosten die je dus bij de naheffing van het elektra er ook bij moet betalen.
Aan het paasweekend werd geen enkele aandacht gegeven, bij andere campings krijg je wel eens een traktatie in de vorm van en vers eitje of en chocolade eitje. Wij vonden het een beetje kaal.