Laagste prijsgarantie

9.2FenomenaalScore uit 18 reviews

Ruimte

Aanrader!!
Door Bianca op 01-09-2018

Heerlijke vakantie op een adembenemend mooi eiland. Heel erg fijn, rustig, sfeervol en schoon appartement met een ruim balkon. Beheerder Petros is ontzettend gastvrij en verteld je de mooiste plekjes van het eiland. Het zwembad is erg aangenaam. Op 5 minuten lopen is er een lokaal restaurantje waar je heerlijk en goedkoop o.a. gyros en souvlaki kunt eten. Het is wel handig om een auto te huren, want het appartement is erg rustig gelegen. Kortom we hebben er enorm genoten en gaan graag nog een keer terug!

Heerlijk ongedwongen vakantie vieren!
Door Bram op 13-07-2018

Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar die zich bescheiden opstelt maar heel veel goede tips kan geven over “zijn” eiland en alles voor je wil doen. Ook het complex straalt gastvrijheid uit: niets moet (geen regeltjes), alles mag. Prima dagelijkse service (ophalen vuilnis e.d.). Zelfs de afwas werd gedaan maar dat vonden wij iets te veel van het goede.
Voor Griekse begrippen ruime appartementen, waar alles aanwezig is om ook een keer zelf een maaltijd te bereiden. Ruim balkon, airco en uitstekende wifi. Alleen de (warm-) water toevoer lijkt een eigen leven te leiden. Schijnt een regionaal probleem te zijn.
Xi-beach is een mooi stand waar zelfs in het hoogseizoen (als de strandbedjes vol liggen met diepgebruinde Italianen en Grieken) wel een rustig plekje te vinden is als je er een korte wandeling voor over hebt. Neem wel een parasolletje mee want veel schaduw is er niet. Wij liepen wel eens in westelijke richting om de kaap. Daar komt

Prachtige plek
Door Paulien Marco en Demi op 01-08-2017
Onbekend reisgezelschap

3 weken een super leuke vakantie gehad. De eigenaar Petros super vriendelijk net als zijn vader en moeder.Iedere dag een lekker schoon huisje.Zwembad goed schoon gemaakt. Ontbijt lekker klaar gemaakt.Kortom voor een mooie vakantie is dit het goede adres.

Zest @ Xi Beach

Heerlijke plek, nieuw zwembad, a la carte ontbijt!
Door Ron en Ine op 11-05-2017

Eigenaar Petros is ouderwets gastvrij! In de huisjes (5x 2 hoog) alles wat je nodig hebt en heerlijk schoon. Speeltuin voor de kids.
Dichtbij het strand, restaurant Vardiani op loopafstand met fantastisch uitzicht en heerlijk eten,'s avonds beachbar met heerlijke mixjes. Supervriendelijk personeel op beide locaties.

Adembenemend, genieten, voor herhaling vatbaar!
Door Ina Johanna op 18-06-2016

Wat een hartelijk welkom. Schone ruime appartementen. Ruime woonkamer, ruime slaapkamer, complete keuken, zalige douche. Aan alles is gedacht. Perfecte afwerking, heerlijk zwembad om de dag met wat baantjes te beginnen. Twee privé zitjes bij de appartementen (voor en achter dus keus uit zon of schaduw) een tuintje bij de studio. Twee gezamenlijke ruimtes met stoelen en ligbedden waar je vrij gebruik van mag maken. Wifi is in en rondom het complex gratis en perfect. Supermarkt is wat verder gelegen (7 minuutjes met de auto/ wij wandelden het ook wel eens in 25 minuutjes) maar wij huurden tegenover Zest@Xi een auto voor de hele week dus dat de supermarkt wat verder weg was was voor ons geen enkel probleem. Supermarkt zeeeeeer compleet en prijzen laag. Ik raad sowieso een auto aan want Kefalonia is veeeeeeeel te mooi om maar op 1 plek te blijven. Dit eiland moet je bewonderen en absorberen met auto, het is er zo ontzettend prachtig! En Zest@Xi is de perfecte uitval locatie. Diverse restaurantjes in de omgeving, Xi is een rustig dorp aan het strand (vlak zandstrand dus fijn voor kinderen). Op het complex zijn diverse speelfaciliteiten voor kleine kinderen en een klein voetbalveldje maar de kippetjes met verse eieren en de jonge katjes waren natuurlijk veel avontuurlijker voor de kleine kinderen :-) de eigenaren zijn enorm gastvrij en dit appartement is luxer dan ik ooit voorheen in Griekenland heb meegemaakt voor deze prijs kwaliteit verhouding!

geweldig
Door karin op 08-09-2015

een mooi eiland met veel bezienswaardigheden en mooie stranden
huur een bootje want dan kan je op plaatsen komen waar je niet met de auto kunt komen
het appartement Zest! was perfect
lekker rustig want de drukte kan je ook opzoeken
aardige mensen, schone kamers en een heerlijke douche
het zwembad werd dagelijks schoongemaakt en de kamers ook en geregeld schone handdoeken en dit alles met een vriendelijke lach
huur wel een auto want dat is nodig om iets van dit schitterend land te kunnen zien
er zat een autoverhuurbedrijf aan de overkant maar wij hebben een jeep gehuurd in Lixouri je kan de bus daarnaar toe pakken ook met de taxi dan kost het 10 euro
we gaan vaak op vakantie naar Griekenland en elke keer naar een ander eiland maar als we nog eens terug gaan naar Kefalonia, dan zeker naar dit appartement Zest in xi beach