Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Stadscentrum: 1m
Openbaar vervoer: 1m
Adresgegevens | Middelburgsestraat 122, 4371 RR |
Minicamping De Broodkist
Wat een geweldig leuke kleinschalige camping. Vanaf het moment dat ik de auto uitstapte en het gezellige bordje receptie zag staan en de mooie bloeiende planten bij de receptie was mijn eerste indruk al een dikke voldoende. Ons doel was om samen met mijn dochter van 8 een “paarden vakantie” te hebben. Er lopen die gezellige lieve leuke meiden rond die de kinderen les geven. Complimenten hoe de paardjes erbij staan en en voor de meiden die les geven. Ook het geiten / konijnen verblijf is helemaal leuk! Aan skelters, stekjes etc geen gebrek. Trampolines, schommels, nep paarden met zadel… de kids kunnen hier uren vertoeven. Het sanitair gebouw krijgt een 10!! Zo modern, schoon en netjes! Er stond op de vlag bij de ingang “mijn lievelingsplek” nou dat was het zeker ook voor ons en komen zeker snel weer terug!
Prachtig huis.
Mooi uitzicht.
Eigenaars super vriendelijke mensen en helpen overal mee.
Complete camping. Aan alles is gedacht. Goed gelegen, alles goed bereikbaar. Prima fietspaden, etc. Hygiëne staat hier hoog in het vaandel. Extra pluspunt is het fietsenschuurtje met stopcontacten. Komen zeker nog eens terug
Wat een heerlijke (familie) camping is dit. Super aardige eigenaren, vlonders voor voor de caravan volop beschikbaar, heel mooi sanitair. Wij hebben gekozen voor prive sanitair, dat was top.
Ruime plaatsen voor je caravan of tent met eigen water en elektra.
Je bent zo in de grote plaatsen om he heen of de kleine dorpjes, het strand fiets je zo naar toe en de echte Zeeuws bakker is zelfs aan te lopen.
Kortom, een heerlijke week gehad (ondanks het matige weer) op een super mini camping.
Aanrader.
Gezellige camping, leuk gelegen tussen Vlissingen en Middelburg en op fietsafstand van het strand. Er worden veel leuke (meest gratis!) activiteiten georganiseerd. Kinderen vermaken zich prima en willen de camping niet af. Genoeg te doen en veel leeftijdsgenootjes. Heel veel mooie fietsjes/skelters etc. tot hun beschikking. Dikke aanrader!
Douche is inderdaad wat minder met de drukknop, maar daar komt wat nieuws voor. Wel keurig schoon, wordt heel goed bijgehouden.
We zijn twee weken geweest op deze mooie camping.
Voor kinderen onder de 12 jaar is er veel te doen. Er is een (binnen)speeltuin, meerdere trampolines, dieren en heel veel skelters. Het is mogelijk om tegen een schappelijke prijs paardrijles af te nemen voor een kind. Erg leuk!
Verder organiseren ze gratis etentjes en activiteiten. Waar zie je dat nog?
Sanitair is schoon. De drukknop in de douche iets minder, maar het is wel heerlijk warm!
De camping ligt vlakbij Middelburg en centraal in de omgeving. Ook voor het strand. Fietsen mee en gaan!
We stonden op het camperveld. Niet bij de drukte van het speelveld. Lastig is dan wel dat er veel meer gewisseld wordt. Plek was wel erg ruim.
We hebben het fantastisch gehad!