Over Landhotel Zur Schmitte
Landhotel Zur Schmitte ligt slechts 20 minuten rijden van Winterberg en is een wat kleiner hotel. Als gast wordt je goed verzorgd en vriendelijk geholpen. In Landhotel Zur Schmitte (Duitsland) kun je genieten van een lekker ontbijt en ook in de avond is het eten goed. Dan is er ook entertainment. Ga eens naar de bierbrouwerij in Warstein.
In de beoordelingen springen de positieve ervaringen van vakantiegangers met het eten en de behulpzaamheid van het personeel eruit. Het ontbijt en diner worden geroemd om de goede kwaliteit en de variëteit, waarbij luxe broodjes, zalm, en verschillende eiergerechten het ontbijt extra bijzonder maken. Het buffet in de avond wordt geprezen om zijn versheid en ruime keuze. Ook de live muziek draagt bij aan gezellige avonden. De kamers worden beschreven als netjes en schoon, wat de verblijfservaring verder versterkt. Vakantiegangers waarderen de tips voor uitjes en de hulp bij het boeken, wat duidt op een zeer klantvriendelijke houding van het personeel.
Spelletjeskamer
Skigebied: 5000m
Skilift: 5000m
Adresgegevens | Am Roh 2, 57392 |
Landhotel Zur Schmitte
Prima hotel, ontbijt en diner was ook goed.wel buffet vorm, maar was heerlijk!!!
De service was perfect, maar dit was zeker te danken aan Jan!!!!,regelde de incheck,de bar,de sjoelwedstrijd.altijd ff tijd voor een praatje.Wij hadden wel verwacht dat rond het diner de gastvrouw ff kennismaking rondje zou doen. Jan nogmaals Hartelijk bedankt voor de gezelligheid en service
Groet Robin, Bianca, Ben Jolanda
30 decmber gearriveerd. Oudjaarsavond gelijktijdig minimaal 10 zieken. Eigenaresse gevraagd of deze op de hoogte was. Nee, maar het moet een griepje worden gezegd. Op mijn vraag of het door het eten kon zijn werd ontkennend geantwoord. Bij thuiskomst bleek ik een maagslijmvliesontsteking te hebben opgelopen. Helicobacter-besmetting, en dat kan alleen via het eten zei mijn arts. De kamers waren netjes opgeknapt, het bed prima, de badkamer was oud, kleine doucheruimte, rooster zat vol vuil.
Geen buffet op oudjaarsavond, slechts een oliebol. Géén bustocht zoals eerder. Onduidelijkheid over ultra inclusief, etc.
Een heerlijk weekend gehad, lekker gegeten zowel het ontbijt als het buffet in de avond. Ontbijt, met veel extra's, luxe broodjes, zalm, eggs op verschillende wijze. Het dinerbuffet was super, ook werd er rekening gehouden, dat we later kwamen ivm een uitje, er was genoeg keuze en vers aangevuld. Verhouding prijs/kwaliteit is echt uitmuntend, kan dit wel? Goed eten en drinken zoveel als je wil!! Live muziek, was een super gezellige avond. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk, namen tijd voor je ook al hadden ze het druk, veel tips voor uitjes en behulpzaam om te boeken voor de Warsteiner brouwerij. Ook kregen we een offerte van de opgevraagde taxi. Kamers zijn netjes en schoon. De andere reviews gelezen, ik weet niet wat er verwacht wordt, qua prijs en kwaliteit. Maar voor ons was het allemaal super goed geregeld, Top hoor!!
In de maand september 2024 met familie enkele dagen verbleven in hotel Zur Schmitte. De kamers zijn schoon en netjes. Minder tevreden waren we over het eten. Te weinig aanbod en variatie en de helft van de dagen gewoon niet lekker. Ook was het eten niet altijd warm. Als je voor het dinerbuffet iets later kwam kon het gebeuren dat een bepaald product op was, wat dan door een alternatief werd vervangen. Het personeel gaat niet bepaald representatief gekleed. Al met al jammer, want de omgeving van het Sauerland is prachtig. Voor ons blijft het verblijf in het hotel bij 1 keer.
Bij Bo is je huisdier meer dan welkom! Alles kan . Zeer hond vriendelijk .
Maar de entourage kan beter: de avond voor ons vertrek lagen het en der stapels was op de mooie stoeltjes in de gangen. Tip: leg alles netjes in een waskar met een mooie doek er over. Het eten: veel groenten met teveel gratin erover ! Worden ze zeer machtig en vet van. De gekookte groenten zijn te gaar en blijven niet warm genoeg in de schalen . Zo ook de friet : ligt te lang, wordt koud en taai . Toetjes zijn iedere dag hetzelfde : mouse die lang van te voren wordt klaargemaakt. Het personeel ziet er niet verzorgd uit . Iedereen is wel heel vriendelijk en bereid om wat voor je te doen .Tafel aankleding is armoedig : geen tafelkleed of place mat .
De gerenoveerde kamers zijn schoon en netjes . Bo werkt zich een slag in de rondte maar heeft duidelijk gebrek aan personeel en dat merk je