Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 18 reviews

Ruimte

Super!
Door Elize en Jan-willem op 25-09-2025

Schitterende kleine camping gerund door een fantastisch gastvrij gezin!

Een pareltje in de Vogezen
Door Wilma De Vette op 21-09-2025

We hebben 4 heerlijke dagen gehad bij jullie. Wat een prachtige plek! Een heerlijke maaltijd met jullie gezin mogen nuttigen bij aankomst op de camping. Alles is tiptop geregeld. Ruime plaatsen met een geweldig uitzicht. Een fijne, zonnige plek zo in september. Sanitair was schoon en netjes. Prijs/kwaliteit prima. Andrej en Sophie enorm bedankt voor jullie gastvrijheid en we komen graag nog eens terug. Groetjes, Wilma en Peter uit Gouda

Fantastisch
Door Frouja en Gerard op 06-07-2025

Lieve Sophie, Andreej, Eli en Noah,
Wat hebben we genoten van jullie en de 14 dagen dat we bij jullie te gast waren.
Een prachtige plek om tot rust te komen.
We voelden ons zó welkom.
De 1e overnachting in de chambre d'hote was heerlijk en de dagen erna op de camping waren zo fijn. Mooie grote plekken en heel schoon sanitair en heerlucke grote douches.
De maaltijden waren heel lekker en gezellig.
Eli en Noah, wat een prachtige jongens zijn jullie (jullie zitten in mijn hart). Wat mooi om jullie zo te zien samenwerken als 1 team.
Heel veel respect hoe jullie dit met z'n vieren doen.
We wensen jullie alle geluk en succes💖

Bijzonder plekje
Door Willem en Paula op 17-06-2025

Beste Andrej, Sophie en mannen, wij hebben ons uitstekend vermaakt bij jullie.
De ongedwongen sfeer, rust- en ruimte op de (mini)- camping maakt dat we graag terugkomen.
Jullie hebben een uniek plekje gecreëerd.
Tot ziens, groetjes van
Guillaume & Paula

Prachtige accommodatie, top gastdame- en heren!
Door Leo en Wim op 09-05-2025

Met vriend Wim 4 dagen te gast geweest. We boekten logies+ ontbijt en aten mee met het diner. Doel voor ons was fietsen. En wat zijn we verwend. Vanuit een perfecte startplek direct de ballonnen op, na 120 km is mijn tank dan wel leeg. Maar na het goede en voor sporters belangrijke gezonde en voedzame diner was die weer vol en na het prima ontbijt was ik herboren en klaar voor de volgende klimmen. Eveneens goede uitvalbasis voor wandelen en VVT-en. Gastvrije (en sportieve !) familie, of je ze al jaren kent ! Nadeel? Als je niet tegen oorverdovende vroege vogelgeluiden kan is het beter te gaan fietsen op de Col du VAM of zo.

Een idyllisch plekje
Door Jasper & Esther op 21-08-2024

Beste Andrej,Sophie en kids. Wij hebben met elkaar en onze hond enorm genoten van ons verblijf bij jullie. Vanaf het eerste contact verliep het ongedwongen, behulpzaam, mee denkend maar voor gezellig. De omgeving mogelijkheden zijn zeer ruim. Om er lekker op uit te trekken en te ontdekken. Onze reis begon een nacht in het zeer ruime chambre d'hôte ( en ja andrej ongezocht hoe je het moest schrijven haha ). Waarna we verplaatste naar de 2 pers, Gietje. Van alle gemakken voorzien en heerlijk eigen buiten plek. Wij zouden eigenlijk na 5 dagen vertrekken maar er was nog zo veel te zien! Na spontaan overleg bleek op de mini camping nog een potje. Een knus houten huisje voor 2 met eigen terras en beschutting tegen de heerlijke zon. Wij hadden nog nooit op een camping gestaan maar door deze ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.
Nogmaals bedankt! En als we weer naar Frankrijk reizen, horen jullie ons.
Mvg Jasper, Esther en poppie