Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.8

Over Camping Forteca

Ontdek het gezellige Camping Forteca in Uciechów, Polen, een heerlijke plek midden in de natuur! Deze camping ligt direct aan een eigen meertje, ideaal voor een frisse duik en waterpret. Omgeven door bossen en groene weiden biedt het een rustieke en vrije sfeer. Geniet van de ruimte, de natuur en de gastvrijheid, de perfecte setting voor een ontspannen kampeerervaring weg van de drukte.

Locatie

Camping Forteca vind je in het landelijke Uciechów in Neder-Silezië, Polen, prachtig gelegen tussen natuurreservaten en omgeven door bossen en velden. De camping grenst direct aan een eigen zwemmeertje. Het dichtstbijzijnde stadje Uciechów, met een bakker en een winkel, ligt op ongeveer 2 kilometer. Een grotere plaats, Dzierżoniów, ligt op zo'n 5 kilometer afstand en biedt meer voorzieningen. De camping is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving, waaronder diverse wandel- en fietsroutes in de nabijgelegen bergen en natuurgebieden. De camping is bereikbaar via de weg.

Services & facilities:

Camping Forteca biedt verschillende faciliteiten voor een prettig verblijf in de natuur. Centraal staat het eigen zwemmeertje, heerlijk voor verkoeling op warme dagen en om te zwemmen. Voor de kinderen is er een speeltuin met diverse toestellen. Op de camping kun je terecht in het restaurant/de kantine voor Poolse gerechten. Verse broodjes bestel je eenvoudig voor het ontbijt. Er zijn vaste barbecueplaatsen beschikbaar, compleet met tafeltjes en stoelen, en er is een grote gezamenlijke barbecue. Bij voldoende animo en goed weer wordt er wekelijks een BBQ georganiseerd. Je kunt waterfietsen huren op de camping. Er is een wasserette aanwezig (gebruik is tegen betaling). Wi-Fi is beschikbaar op de camping (met 80-100% dekking).

Vakantiegangers genieten volop van deze gezellige camping, waar rust en comfort hand in hand gaan. Het is een stralende plek om te ontspannen of als uitvalsbasis voor toffe uitjes in de omgeving. Wat opvalt, is de warme ontvangst en de hartelijkheid van de campingeigenaar en zijn vrouw. Temperaturen niet eens nodig, want je zit al snel met een lekker koud biertje aan het water op je topplek. De ruime plekken en het goed verzorgde sanitair maken het compleet. Iedereen raakt onder de indruk van de mooie planten en bomen op de camping, alsof je door een levend park wandelt. En ja, het eten bij het restaurant smaakt heerlijk. Zo’n camping geeft je echt de vakantiekriebel die je niet snel vergeet.

• BBQ toegestaan

FantastischScore uit 12 reviews

Heerlijke camping
Door Martijn op 15-03-2026
Alleen gereisd

Heerlijke camping om lekker tot rust te komen. Tevens de ideale uitvalbasis om diverse uitstapjes te ondernemen in de omgeving. Veel bezienswaardigheden in de omgeving op maximaal een uur rijden. Zowel voor kinderen als volwassenen.
Gastvrije campingeigenaar met zijn vrouw en altijd bereid om te helpen.

Heerlijke camping met warm ontvangst
Door Patrick op 04-08-2025

Hartelijk ontvangen. Met de tractor de caravan op de plaats direct aan het water. Met de tractor want het had geregend de week daarvoor. Matthiis kwam op de tractor Met een koud biertje. Hij zet de caravan op de plaats en ik kon lekker genieten van het biertje. Een topplaats aan het water. En wat een heerlijke camping. Prima eten bij restaurant. Voor herhaling vatbaar.

Actieve rust
Door Kleis pit op 02-08-2025
Alleen gereisd

Een heerlijk oord, zowel voor een dag rust op de camping zelf of als startpunt van de vele toeristische attracties in de omgeving. Goed sanitair en mooie ruime plekken

Camping Forteca
Door Koos op 31-05-2025

Wat hebben Mathijs en zijn vrouw een mooie camping gecreëerd. Vanaf het eerste moment dat we incheckten tot het moment dat we helaas weer moesten gaan was het genieten. Je hebt daar het gevoel dat je in een park aan het kamperen ben ipv op een camping. Ieder rondje die we met de hond over de camping gelopen hebben keken we onze ogen uit naar de planten en bomen die daar groeien… ook de hartelijkheid en de service was geweldig. Je hoefde maar te zeggen wat je van plan was en Mathijs wist meteen hoe je daar het makkelijkst en het beste kon komen… kan zo nog wel een uur doorgaan met voorbeelden, in ieder geval komen wij daar weer snel terug..

Fijne vakantie
Door Tom op 17-09-2023

Erg vriendelijke en gastvrije eigenaar. Schitterend aangelegd op een geweldige locatie. Grote stad op slechts 4 km. Wij (ouder echtpaar) hebben er een prachtige vakantie genoten. Goed restaurant.

fantastisch
Door mevrouw drost op 25-08-2023
Alleen gereisd

Dit is een geweldige camping, hele goede sfeer, in het hoogseizoen natiuurlijk drukker dan het hoogseizoen. Sanitair is schoon. Nieuwe sauna, yogalessen, massages. De omgeving is prachtig,