Laagsteprijsgarantie
6.3
VoldoendeScore uit

Over Oberdrauburg

Veel te doen in de omgeving van Camping Oberdrauburg in Oostenrijk. Voor animatie moet je wellicht naar een andere camping, maar je vind hier wel een zwembad, een restaurant en een bakker. Camping Oberdrauburg is een goede uitvalsbasis voor leuke activiteiten in de buurt. Bezoek de rodelbaan in Lienz of ga vanaf de camping wandelen naar de Siberfall.

Op deze gezellige, kleinschalige camping voelden vakantiegangers zich helemaal thuis, omringd door veel Nederlanders en de vrolijke drukte van kinderen. De camping, prachtig gelegen in Karinthië, biedt een heerlijke uitvalsbasis voor avonturen in de omgeving. Het zwembad, omgeven door genoeg schaduw en een mooi grasveld, wordt geprezen, net als de leuke horeca ter plekke. Ondanks de levendigheid in de avonduren, werd de behulpzaamheid van de medewerkers bij de receptie erg gewaardeerd. Vakantiegangers genoten van de sfeer van herkenning en de nieuwe vriendschappen die ontstonden, waardoor het bijna als een klein Nederland voelde. Kortom, een plek waar de prijs-kwaliteit verhouding prima is en veel te beleven valt.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Gailbergstraße, A-9781

Oberdrauburg

6.3
VoldoendeScore uit 5 reviews

Camping in Karinthie
Door Linda op 18-06-2025

Camping ligt in mooie omgeving alleen naast doorgaande weg over de berg waar de hele dag auto's én motoren de berg over gaan. Veel vogels maar deze hoor je dus nauwelijks. Sanitair deze week slechts 1 x schoongemaakt, toiletpapier steeds op; een aantal mensen al geklaagd hierover. Zwembad gaat pas 19/6 open terwijl het al 2 weken ruim 25 graden is. Bakker alleen in hoogseizoen. Lienz is een leuke stad om naar toe te gaan en met de Gästecarte kun je gratis met openbaar vervoer, bjiv. de trein naar Villach, ook een leuke stad. In de buurt veel gondelbanen die vaak met de Kärntencard gratis zijn. Als je meerder weken in Karinthië verblijft zeker de moeite waard om deze kaart aan te schaffen.

Gezellige camping
Door Diana op 07-09-2023

Een kleinschalige camping zonder animatie. Veel Nederlanders wat voor de kinderen leuk is, helaas wel tot laat in de avond veel lawaai. De hygiëne in het sanitair laat te wensen over, maar 3 damestoiletten voor de gehele camping is erg weinig. De schoonmaak gebeurt met de Franse slag, wat als gevolg had dat het toiletgebouw stonk. Leuk zwembad met voldoende schaduw mogelijkheden, mooi grasveld erbij en leuke horeca.

Veel Nederlanders, camping mooi gelegen
Door Familie van W. op 17-08-2023

Het is een mooie, kleinschalige camping, net in Karinthië. Super mooie dingen in de omgeving te doen. Wat ons verbaasde dat het klein Nederland is, en met veel terugkerende gasten die elkaar al kennen van vorige jaren. Kinderen maakten 's avonds veel lawaai, maar ook mensen bleven tot lang doorkletsen. Dat is natuurlijk gezellig, maar na 22.00/23.00 uur mag het toch wel wat rustiger zijn op een camping. Voor ons gevoel was er weinig toezicht van de campinghouder. De jongens van de receptie deden wel altijd hun uiterste best om je te helpen en dat was prettig. Een week was het sanitair niet zo fris, het stonk. De week daarna was het een stuk netter. Kortom, de prijs-kwaliteit van de camping is prima. Je staat hier voor weinig geld. Zwembad is prachtig. Voor ons is het niet de camping waar we nog eens terug naar zullen keren.

Prachtige camping, schreeuwende kinderen
Door H. op 04-08-2023

Mooi kleinschalige camping, fijne omgeving waar veel te doen is.
Klein Nederland lijkt het wel.
Sanitair laat te wensen over, mede door kinderen die te pas en te onpas de ruimtes binnenkomen schreeuwend. Briefjes hangen aan de spiegels of er aub niks stuk gemaakt kan worden.. hier ben ik van geschrokken
Wij zijn eerder van de camping vertrokken ivm veel lawaai.

Top vakantie
Door GV op 26-08-2022

Zeer ruime plaatsen.
Simpel sanitair maar proper
Leuke excursies met Kärnten Card .
Goede restaurants in de buurt.
Mooi zwembad naast camping die gratis is voor campinggasten met tevens kleine snackbar. Glijbaan is zeer leuk voor kids. Bij aankomst krijg je een map met veel info ivm omgeving. Elke ochtend komt bakker tussen 08h-0830. Wij stonden er 3 weken .