24 uur inchecken
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Kieftveen 18, 3781 PP |
Recreatielandgoed De IJsvogel
Super fijn verblijf met onze kinderen van 1 en 4 jaar. Vanaf het park wandel en fiets je zo de Veluwe op, eindeloos wandel en fietspaden. Bij een dag slecht weer is het binnenzwembad een uitkomst, evenals de MonkeyTown op 500 meter afstand.
Mooie accommodaties op een kindvriendelijk park.
Enorm genoten van ons verblijf op De IJsvogel! Het park is prachtig gelegen op de Veluwe en biedt de perfecte combinatie van rust, natuur en comfort. Onze accommodatie was modern, schoon en van alle gemakken voorzien — met een heerlijk terras.
Vriendelijk en gastvrij personeel! De nieuwe Adventure Minigolf is een hele leuke toevoeging aan het park! Wij komen zeker een keer terug.
Geweldig leuk park.Netjes verzorgd, Bij aankomst getrakteerd op een lekker ijsje.Het huisje was top ingericht en brandschoon.Leuk is ook de minigolfbaan naast het spraypark.
Super lieve mensen op de receptie, kortom geweldige ervaring.
Super weekje gehad. Heerlijk rustig op dit mooie, goed onderhouden stukje Veluwe. De nieuwe Minigolfbaan was nog niet helemaal af, maar we komen zeker nog eens terug om deze uit te proberen!
Wij boekten een rolstoeltoegankelijk huisje, ook mindervaliden bungalow genoemd. De aanpassingen zoals gemeld in de advertentie klopten niet. Beugels bij de douche ontbraken en het beloofde zitje was een losse douchestoel. De beugels bij het toilet waren veel te laag. Ook was het bed laag. Mijn man kon er niet zonder hulp uit Verder was het huisje schoon en netjes. Mijn man kon zich niet zelf douchen vanwege het ontbreken van beloofde beugels en zitje. Er zijn 2 rolstoeltoegankelijk huisjes en hebben allebei een terras met weinig zon. Met een van huis meegenomen douchestoel hadden we ons in een huisje met een zonniger terras ook kunnen redden omdat mijn man dan ook geholpen had moeten worden met douchen en uit bed komen. Ook was de receptie op de aankomstdag om 17.00 uur dicht, een beetje vroeg als je later nog vragen hebt. Al met al wel goed gehad maar toch teleurstellend wat betreft de beloofde voorzieningen.
We verbleven een weekend met een grote groep in een mooi, ruim huis op een park dat er op het eerste gezicht netjes uitziet. Helaas hebben we te maken gehad met meerdere tegenvallers die onze ervaring flink hebben beïnvloed.
Bij aankomst werden we verrast met een forse schoonmaakkostenfactuur van €249,00. Ondanks deze hoge kosten moesten we zelf het beddengoed afhalen én het huis veegschoon opleveren. Het beddengoed kostte bovendien €22,50 per persoon, met de belofte dat de bedden opgemaakt zouden zijn – dit bleek niet het geval. We moesten alles zelf nog opmaken bij aankomst.
Daarbovenop kwamen verplichte kosten voor keukenlinnen (€6,25 per verblijf) en servicekosten van maar liefst €10,50 per persoon. Deze bijkomende kosten voelde als onnodige en verplichte extra’s, zonder duidelijke meerwaarde.
De hygiëne liet ook te wensen over. Een deel van het servies en de vaat was niet goed schoon, wat we zelf hebben moeten oplossen voordat w