Adresgegevens | Chemin de la grande Cosse, 34450 |
Cap Soleil
Derde camping van onze vakantie (03 augustus tot 9 augustus). Zeer goed te bereiken camping. Vlotte check-in en duidelijke info aan de receptie. Naar de plaats rijden was wat lastiger, enkele verkeersdrempels zijn toch wat te stevig, vooral met de dubbelasser voel je deze zeer hard. Ook het inrijden van de weg waar onze plaats was, is niet mogelijk zonder de caravan af te koppelen. Wegen zijn hier net iets te smal voor om makkelijk tot de plaats te rijden. De kampeerplaats die we toegewezen kregen was groot genoeg, met water en electriciteit aan de plaats. Het enige minpuntje hier, vond ik het talrijke onkruid op onze plaats. Indien WIFI nodig, zelf iets voorzien, deze was niet aanwezig of goed genoeg.
Op de camping zelf was het sanitair in orde! Vaak gepoetst en telkens proper. Leuk zwembad voor de kids, genoeg komen en gaan van mensen zodat je telkens wel een stoeltje ter beschikking hebt. Indien deze toch bezet moesten zijn, kan ...
Wij gaan 3 sept 2025 voor de 4e keer naar dit park in een savanne+ mobilhome. Erg groen park en prachtig zwembad. Deze mobile homes zijn van 2020 dus vrij nieuw (wel als voorkeur in je reservering zetten) met onze pleegdochter. Verzorgt en schoon en hele vriendelijke mensen. Ik wilde pannenkoeken bakken en miste iets van een garde of mixer en gelijk kwam iemand in een golf karretje het brengen ook hulp toen ik de bbq niet aan kreeg heel snel. Paar dames spreken NL bij de receptie. Restaurant in na seizoen wel stilletjes en prima om met je kindje ff wat te eten maar niet byzonder ofzo. Park wordt bewaakt en je komt er niet zomaar in. Geen massaal park en dat vinden we ook erg fijn. We kijken er weer naar uit!
Zwembad is zeker mooi
Maar de douchegelegenheid laat wel wat te wensen over,ziet er oudbollig uit.
Je afwas doen is mogelijk maar dan wel met koud water
Er wordt best hard gereden met de wagentjes van de campingpersoneel.
We stonden op een plek met een brandslang voor onze snufferd en we moesten onze auto op de staanplaats parkeren terwijl andere gasten naast de campingplaats mochten staan.
Denk dat 95% Fransen waren dus voor ons nooit meer