Laagsteprijsgarantie
7.3
GoedScore uit

Over Camping de Wrange

Ontdek Recreatiepark de Wrange in Doetinchem, Gelderland, waar je kunt genieten van een ontspannen vakantie in de Achterhoek. Deze rustige camping biedt in de zomervakantie een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud. De omgeving is rijk aan natuurgebieden en prachtige kastelen, perfect voor wandel- en fietstochten. Kom tot rust en geniet van de gastvrijheid!

Locatie en omgeving

Recreatiepark de Wrange is gelegen aan de Rekhemseweg in Doetinchem, in de provincie Gelderland. De camping ligt in een bosrijke omgeving, waar vroeger dassen leefden (een dassenburcht werd een "Wrange" genoemd). De Achterhoek staat bekend om zijn vele wandel- en fietspaden, waardoor je de omgeving gemakkelijk kunt verkennen. In de buurt vind je diverse kastelen en leuke steden zoals Arnhem en Apeldoorn, die met de auto goed bereikbaar zijn. Nijmegen met het Kröller-Müller Museum is ook een interessante optie voor een dagtrip. De dichtstbijzijnde strandlocatie is op grotere afstand, aan de Noordzeekust of het IJsselmeer. De camping is goed bereikbaar via de A18, afrit 4 Doetinchem-Oost.

Faciliteiten en services

Recreatiepark de Wrange biedt diverse faciliteiten. Er is een groot zwembad en een peuterbad, omheind voor de veiligheid. In de zomervakantie is er een uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden. Je kunt er fietsen huren om de omgeving te verkennen. Er is een brasserie genaamd "Brasserie de Wrange" waar je terecht kunt voor maaltijden en drankjes, en waar je ook friet, snacks en complete menu's kunt afhalen. 's Ochtends is er een broodjesservice. Voor de kinderen is er een speeltuin en een minigolfbaan. Er is gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes. Je kunt gebruikmaken van de wasserette. De check-in is van 15:00 tot 17:00 uur en de check-out is van 9:00 tot 10:00 uur.

Afstand vanaf Utrecht

De afstand van Utrecht naar Doetinchem met de auto bedraagt ongeveer 93 kilometer en de reistijd is circa 1 uur en 15 minuten.

Huisdieren zijn toegestaan op Recreatiepark de Wrange, hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Er is een borg van €50 vereist. Bedlinnen is niet inbegrepen en dien je zelf mee te nemen.

De camping straalt een warme, gezellige sfeer uit waar vakantiegangers zich meteen welkom voelen. Ze genieten van de mooie, natuurrijke omgeving en de stralende zon tijdens lange dagen met plezier voor jong en oud. Het sanitair wordt goed schoon gehouden, al is het misschien wat gedateerd. De sfeer in het restaurant is levendig en informeel, en de kwaliteit van de maaltijden verrassend goed. Veel vakantiegangers waarderen de zorg en aandacht die aan de camping is besteed, en de vriendelijke medewerkers maken het verblijf extra prettig. Zo'n ontspannen plek waarin je je echt thuis voelt, zorgt voor mooie herinneringen en de drang om snel weer terug te komen. Herinneringen aan lachende kinderen, warme zomerdagen en gezellige avonden blijven lang hangen.

• BBQ toegestaan

• Binnenzwembad

• Buitenzwembad

Rekhemseweg 144, 7004 HD

Camping de Wrange

7.3
GoedScore uit 10 reviews

Een top camping. 5 sterren.
Door Patrick Tolkamp
op 29-08-2026

We hebben een fantastische vakantie gehad. Super vriendelijk personeel. In een natuurrijke omgeving. Sanitair word goed schoongemaakt. We hebben voor volgend jaar al weer geboekt.

Super gezellige familiecamping
Door Monique
op 14-08-2026

Wij komen al een aantal jaren op deze geweldige familie camping. Wij hebben dit jaar voor een maand arrangement gekozen. Geen seconde spijt de weergoden hebben natuurlijk ook meegespeeld 🌞. De recensies hier elders van een 1 snap ik ook totaal NIET. Er is ook veel te doen voor jong en oud. Onze kinderen genieten elke dag weer. Ps Wij genieten nog even van onze laatste weken en boeken snel weer voor volgend jaar. Ps de eigenaar is in mijn ogen een zeer vriendelijke man.

Gezellige camping in een prachtige omgeving.
Door Margarita
op 12-08-2026

Geweldige ligging! Sanitair wel iets gedateerd maar schoon, dat is voor ons het belangrijkste. Gezellige sfeer.

Echt een fijne camping waar wij gaan terugkomen
Door Bart en Mayke
op 11-08-2026

Fijne camping, met zorg en aandacht aangelegd. Echt vriendelijke medewerkers die ons prettig hebben ontvangen. Schoon en verzorgd sanitair. Een gezellige restaurantje waar je voor een leuk prijsje kan eten, voor ieder wat wils. We komen zeker nog eens terug.

Wat een prachtig verblijf
Door Cor van Raaphorst
op 11-08-2026

Wat een fijne periode, met onze tent zijn we 3 weken hun gast geweest. En dat waren we, hun gasten. Het enige nadeel was een groep mensen waarbij niets goed genoeg was en die dachten dat het leven uitsluitend om hun ging. Gelukkig zijn deze door de eigenaar verzocht om hun verblijf niet te verlengen. Wat een zorg dat het niet alleen om omzet gaat.
We zijn in het restaurant verrast door de kwaliteit en service die daar door hun jonge personeel geboden wordt.
Dit is voor ons een keiharde aanrader.
Harold, we komen bij jou en je partner volgend jaar zeker weer terug.

SUPER SLECHT
Door Corien B.
op 07-08-2026

Ga niet naar deze camping! Eigenaar is zeer onvriendelijk en kinderen zijn niet welkom. Ze zien je liever gaan, dan komen in het restaurant, eigenaar drinkt de hele dag veel alcohol.