Over Strandpark De Zeeuwse Kust
Met het hele gezin naar Strandpark de Zeeuwse Kust in Renesse. De kinderen worden opgehaald met het treintje en naar de animatie gebracht. Of zij vermaken zich in het zwembad met piratenschip of de bioscoop. Kun jij heerlijk dineren in de bistro of de pizzeria. Ook honden zijn hier welkom. Het strand bevindt zich op loopafstand.
Je dag afsluiten met een zonnige wandeling langs het strand en daarna lekker spelen in het park, dat is echt genieten. De voorzieningen voor kids zorgen voor veel plezier en vrolijke herinneringen. De hotelkamer met keukentje is perfect voor een ontspannen stay, en het park ziet er verzorgd uit. De wildwaterbaan brengt veel avontuur en enthousiasme voor jonge en oude vakantieganger. Het zwembad is aantrekkelijk, zeker voor kinderen die volop willen bewegen, al wordt het extra leuk met de vele speeltuinen en animatie. Al die frisse lucht, de geur van de zee en de gezellige sfeer maken dat je je meteen thuis voelt. Vakantiekriebels gegarandeerd, klaar voor weer een nieuwe dag vol plezier.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Helleweg 8, 4326 LJ |
Strandpark De Zeeuwse Kust
Fijne dagen gehad met hotel overnachting. Veel faciliteiten voor de kids, lekker ontbijt. Enige feedback punt die voor ons wel zwaar weegt is het koude water in het zwembad. Onze oudste had daar niet veel last van in haar veel bewegen en spelen, maar onze baby was al heel snel aan het klappertanden en zelf vond ik het ook niet fijn. En het was erg druk in het zwembad ondanks mooi weer (/zwembad te klein voor de hoeveelheid gasten?)
Verder mooi verzorgd park en netjes schone hotelkamer, met keukentje. En natuurlijk dicht bij het strand
Ervaring met de Zeeuwse Kust: Een grote teleurstelling!
Ons verblijf op deze camping aan de Zeeuwse kust is helaas uitgelopen op een enorme teleurstelling. Wat een ontspannen vakantie had moeten zijn, werd overschaduwd door een opeenstapeling van ronduit slechte service, achterstallig onderhoud en ronduit vieze faciliteiten.
Hieronder vind je een overzicht van al onze misstanden tijdens dit verblijf.
Klantenservice en Receptie
Slechte receptie: De ontvangst en de algehele gang van zaken bij de receptie lieten zwaar te wensen over. Vriendelijkheid en behulpzaamheid waren ver te zoeken.
Slecht afgehandelde klachten: Wanneer we ergens over klaagden, werden we simpelweg niet serieus genomen. Er werd niets met onze feedback gedaan en we stonden met lege handen.
Financiële onterechtheid (cadeaubon): Dit spant de kroon. We hebben te veel betaald voor een cadeaubon, maar ons geld hebben na 3 weken terug gekregen schandalig
Wij zijn 6x op deze camping geweest, de afgelopen jaren. Voor de ligging en faciliteiten. Door eerdere slechte ervaringen in het restaurant en snackbar hebben we veel bij de tent of buiten het park gegeten. De laatste avond toch nog gezellig een drankje drinken dachten we, de helft naast de snackbar in het restaurant was leeg maar alle tafels waren smerig en plakkerig er was 1 schone tafel maar zonder qr code. Toen ik bij de bar ging vragen wat we konden doen begon hij eerst heel bot dat ik Engels moest praten vervolgens heeft hij me heel onvriendelijk (niet) geholpen, we zijn weg gelopen. En dat is het probleem op dit park service en klantvriendelijkheid. Er is ook geen toezicht in het zwembad maar wel echt nodig in deze drukte. Alles is ronduit smerig en bij de wildwaterbaan is het wachten tot daar een keer iets ergs gaat gebeuren. Het was voor ons iig de laatste keer, en helaas ook nog zonder afscheidsborrel.
Op zich is het park mooi aangelegd en maakt het op het eerste gezicht een goede indruk. Er zijn veel leuke speeltuinen en er wordt voldoende animatie georganiseerd voor de kinderen.
Wel vonden wij het park erg duur voor wat het biedt. Er zijn leukere parken te vinden voor veel minder geld. Het binnenzwembad viel tegen; het was erg klein en leek meer op een dompelbad. Het splashgedeelte voor de kleine kinderen was bovendien erg koud, waardoor er vrijwel niemand speelde. Er zijn ook nauwelijks zitplaatsen aanwezig, waardoor je je tas en spullen ergens neer moet zetten.
De wildwaterbaan was daarentegen erg leuk.
Daarnaast hebben wij veel problemen ervaren met de wasmachines. Het idee van een app voor alles lijkt handig, maar in de praktijk werkte dit niet goed. We kregen zelfs ruzie met Duitse gasten die een door ons gereserveerde machine gebruikten. Ons muntje waren we kwijt en we konden opnieuw beginnen.
De snackbar was goed!
Super luxe vakantiepark/camping.
Wij verbleven met onze vouwwagen in de meivakantie. Voor de kinderen was deze camping door de wildwaterbaan de beste camping in tijden.
Voor ons was het ook allemaal goed verzorgd. Wij misten zelf als ouders alleen het "echte camping" gevoel. Bijv. Doordat er meer vaatwassers in het sanitair gebouw waren dan wasbakken. Ook omdat door elektronisch digitaal aanmelden ( je hoeft in principe je gehele vakantie niet langs de receptie ) misten wij ook het "persoonlijke".
Wij hebben afgelopen januari voor het Hemelvaartweekend geboekt, mede op basis van de zeer positieve ervaringen van vrienden. Omdat onze voortent 3 meter diep is, hebben we bewust extra betaald voor een specifieke plaats die volgens de plattegrond ruim voldoende zou zijn. Bij aankomst bleek echter dat de plattegrond totaal niet overeenkwam met de werkelijkheid. De gereserveerde plek was simpelweg ongeschikt voor onze opstelling. Uiteindelijk werd er wel een alternatief aangeboden maar omdat er geen reguliere plaatsen meer beschikbaar waren, kregen we een plek met privé sanitair toegewezen. Tot onze verbazing moesten wij vervolgens wél de meerkosten van deze wijziging betalen, terwijl de fout duidelijk voortkwam uit de misleidende informatie op de plattegrond van de camping zelf. Wij zijn hier niet over geïnformeerd op voorhand. Enige coulance of tegemoetkoming vanuit de camping bleef volledig uit.
Fantastisch park, waardeloze service.