Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Adresgegevens | Zevenheuvelenweg 47, 6571 CH |
Nederrijkswald
Heerlijke camping tijdens 4 daagse, even rust na alle drukte. Aanschuifdiner tijdens wandeldagen ook super! Vriendelijke eigenaren, mooie ruime plekken, schoon sanitair, prachtige omgeving. Komen er al jaren, topcamping!
Mooie camping, goede ligging qua wandelen en fietsen. Dichtbij Nijmegen.
Zeer goed sanitair.
Wij hebben bijna 2 maanden met veel plezier op deze prachtige camping gestaan. Ook de vriendelijke, persoonlijke en soepele omgang van de campingeigenaren met de gasten, viel erg op.
Het sanitair is top, tijdens de wat frissere dagen was het lekker warm in het mooie en schone sanitairgebouw.
Dikke pluim.
Kortom, hier komen wij zeker terug.
Een fantastische camping op een mooie plek, ook voor onze honden, we kunnen zo vanaf de camping het bos in. En de eigenaren zijn hele lieve mensen die altijd klaar staan om je te helpen.
Wat een geweldige camping gelegen aan de Zevenheuvelenweg. Prachtige groene plekken van maar liefst 120 m2! Hele vriendelijke bediening. Superschoon sanitair, waar iedereen ook gestimuleerd wordt om het mee netjes te houden met een doekje of trekker. De warmwaterpasjes stimuleren om zuinig om te gaan met water. Kortom, ook naar duurzaamheid wordt gekeken. We komen hier heel graag nog een (paar) keer terug.
Geweldige mooie camping vlakbij Groesbeek in mooie fiets omgeving. Ruime plaatsen met absoluut schoon en goed onderhouden sanitair. Zeker een prima douche, met voldoende ruimte ook als je wat groter bent.
Hele vriendelijke en gemoedelijke ontvangst.
Het weekend was veel te kort, we komen nog terug!
Chapeau!