Recreatieboerderij De Puthof

Winkelmogelijkheden: 5000m
Treinstation: 15000m
Adresgegevens | Reymerstokkerdorpsstraat 130, 6274 NN |
Recreatieboerderij De Puthof
Fijne camping met ruime plekken, goede en schone sanitaire voorzieningen. We hebben een heerlijke week gehad.
Wat een geweldige plek om te verblijven, kleinschalig en ieder een afgebakende plek. Ook zo heerlijk rustig.
Wij hebben wederom weer genoten, gaan er elk jaar weer heen, afgelopen April waren we weer bij jullie en gaan in Juli weer. Van hieruit is Zuid Limburg ook heerlijk om de fietsen en te wandelen.
Gr Ellen en John
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad in het 6 persoons appartement. Het ontbreekt aan niks in het appartement. Goede bedden, fijne douche en alles zeer schoon. En dat alles voor een hele nette prijs.
Echt een aanrader!
Voor het tweede jaar op rij waren wij te gast op de Puthof. Wij zijn een club van 11 personen waarvan 5 mensen een appartement huren en 6 personen met caravan of camper. Wij hebben weer onzettend genoten van de camping als ook van de omgeving. We werden vriendelijk ontvangen door Monique en kregen een mooie plek toegewezen.
De toiletruimte werd de hele week netjes bijgehouden. Wij hebben met de groep afgesproken om volgend jaar weer terug te komen.