Adresgegevens | Prior Gielenstraat 4, 6109 AB |
minicamping de Sangershoeve
Gezellige camping met veel te weinig sanitair voor de 75 plekken.
Een alternatieve tijd vinden om te douchen….
Aanbeveling van de ,nogal stugge camping eigenaar, dat plek 9 avondzon heeft is jammer want dit klopt helemaal niet want er staan nl allemaal bomen voor! Verder zou het zeer handig zijn om in de wasrafel ruimte een plankje onder de spiegel te maken zodat je daar wat spullen kwijt kan bv je bril….
Verder hebben wij een goede tijd gehad op deze camping.
Camping ziet er gezellig uit, veel fruitbomen waarvan je appels en peren kunt eten. Eigenaresse zakelijk maar vriendelijk. De auto mag niet het terrein op. Deze mag naar de parkeerplaats en de caravan wordt door de eigenaar met een tractor naar de plaats gereden.
Ruime plaatsen, groen gras, niet strak.
Voor de caravan kiezels weinig waterpunten.
Aan een drukke lawaaierige weg.
Genoeg afwas gelegenheid het sanitair is netjes betegeld. Maar niet altijd even goed schoon. Maar dit ligt natuurlijk ook aan de gebruiker. De douche is wel warm, met een drukknop die regelmatig uitslaat. De douche loopt slecht weg.
Er is ook nog een losse douche/ toilet unit. De camping bestaat uit meerdere delen.
Er is een fietsenstalling hier mag je de fiets niet opladen. Wasmachine, droger 3,- diepvries, koelkast, magnetron strijkijzer voor algemeen gebruik. Buiten staan automaten waar je voor 2.50 een blikje bier kunt kopen.
Een prima camping met goede voorzieningen, bij aankomst. Vriendelijke ontvangst en eigenares begeleidt je naar de plek. Een mooie knooppuntenkaart kregen wij met een groot aantal fietsroutes vanaf de camping.
De omgeving is mooi af en toe een pontje over naar België, veel terrasjes waar je o.a. lekkere vlaaien kunt eten. Op vrijdag kun je op de camping friet en andere snacks halen die erg lekker zijn.
5 nachten gestaan en komen zeker hier terug
Op een mooie ruime plek zelfs met tv aansluiting een geweldige week gehad.
Alle hulp aanwezig met op vrijdag in een mooi aangelegd gebouw waar frites en snacks gebakken worden .
Een gezellige, mooie, goed onderhouden camping met meer dan voldoende sanitaire voorzieningen. dicht bij natuurschoon. Petje af voor de behulpzame, aardige beheerders.
Camping sangershoeve
De middag voor aankomst op de camping keek ik via internet naar een foto waar ik enorm van schrok een grote stroompaal midden op het kampeerveld deze foto’s heb ik niet voorbij zien komen op de campingsite.
Ik heb gebeld en gevraagd of wij daar gepland waren om te staan. Gelukkig een ander veld maar best dichtbij de paal. Aangekomen op de camping ziet het veld waar wij staan er leuk uit, met notenbomen in het midden, alleen was onze plek niet vrij. We kregen 1 nacht gecompenseerd en konden de volgende dag naar de juiste plek. Echter van rust is totaal geen sprake. De camping ligt aan een doorgaande weg waar behoorlijk veel kabaal vanaf komt en als de wind verkeerd staat komt daar het geluid van de A2 bij.
Al met al wordt hier niet over gesproken op de kampeersite van deze camping. Daarbij komt dat de camping 73 plaatsen heeft en 3 douches en 3 toiletten naar ons idee echt te weinig. Een gewaarschuwd mens telt vo