Laagsteprijsgarantie

Imst-West

FenomenaalScore uit 6 reviews

Prima vakantie!
Door Jeannine op 09-09-2024

Nette camping, keurig sanitair.
De beheerder is met regelmaat te vinden om te kijken of alles netjes is.
Er is een wasmachine/droger (tegen extra kosten) waar hij je graag mee helpt. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de "was bakken".
Achter de camping is een boerenpad waar je prima met de hond kan wandelen/uitlaten.
Er zijn 2 sanitair gebouwen; in de voorste (woonhuis) zit alles. In die halverwege is alleen de mogelijkheid tot toilet, afwasbakken/kleding wasbakken en het legen van afvalwater.
Het baby sanitair is in het voorste toilet gebouw. Hier is alleen een douche en verschoonkussen (op hoogte) maar wij hebben ons er goed mee gered.
Het echte oude centrum van Imst is rustig, de winkels op het "industrie terrein" zijn levendig.

Reserveren voor 1 nacht niet meer mogelijk….
Door Herman Polderman op 25-06-2023

Toen we dit jaar weer in Juni voor 1 nacht op camping Fink wilden boeken, werd deze reservering geweigerd. We moesten 2 uur voor aankomst maar even bellen met de vraag of er nog plek was….Je kunt je voorstellen als je met een caravan er een lange rit hebt opzitten je dit risico niet wilt nemen!
Op de website staat idd vermeld, dat in het hoogseizoen (Juli/Augustus) men minimaal 3 nachten moet verblijven om te kunnen reserveren. Dat is OK. Over het voor- en naseizoen werd niets vermeld. Na mijn commentaar heeft de camping de website idd aangepast.

Fenomenaal
Door Margriet op 22-05-2023

Wat een heerlijke camping! Een hele hartelijke ontvangst, fantastisch schoon sanitair, en mooie plaatsen met uitzicht rondom op de bergen. Broodjes haal je s morgens bij het supermarktje om de hoek, restaurants dichtbij. Je krijgt een urlaubpass bij verblijf > 3 dgn, en daar kun je mee met de gondel in Hoch- Imst naar de bergtoppen. Mooie wandeling door Rosengartenschlucht, heerlijk gefietst. Aanrader!

Geweldige camping
Door Herman Polderman op 24-09-2022

Camping Fink is gemakkelijk te bereiken vanaf de autosnelweg. De camping is niet alleen zeer geschikt als overnachtingscamping, maar je zou er ook gemakkelijk langer kunnen blijven. De ontvangst is vriendelijk en professioneel. Prijs is goed. Op loopafstand (ca. 250 meter) ligt een grote Spar supermarkt waar je vanaf 07.15 uur o.a. verse broodjes kunt halen.
Het sanitair is werkelijk fantastisch, nieuw en modern inclusief vloerverwarming (!).
Hier komen we graag terug!!

Fantastisch
Door anita vertelman op 07-09-2022

Het ligt ietwat verscholen in buitenwijk maar geweldig fijne camping. Fantastisch sanitair, ruime plek, supermarkt op loopafstand.

Dik in orde
Door J.Jeurissen op 01-07-2022

Bedoeling was 1 week te blijven, zijn er 3 geworden. Kleine rustige camping met mooi uitzicht vanaf vrijwel alle staanplaatsen. Over sanitair al genoeg geschreven en krijgt ook van mij een dikke 10. Beheerders altijd vriendelijk en denken in oplossingen. Schappelijke prijzen. In omgeving voldoende te doen voor 3+ weken. Gondels in Imst gratis met gastenkaartje.