Couples Sans Souci
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Room service
E-mailadres | |
Adresgegevens | 103 Ocho Rios P O Box 103 St Ann, 45123 |
Website |
Couples Sans Souci
We zijn hier 14 dagen geweest,al veel goede hotels bezocht maar dit slaat werkelijk alles.
Het eten het personeel alles is top
We gaan zeker nog een keer terug naar dit hotel
Wat ook goed geregeld is dat alle watersporten all in zijn dus snorkelen duiken waterskieen catamaran enzo
Een geweldig hotel bestaande uit verschillende hotelaccomodaties. 150 hotelkamers dus maar 300 gasten! Gelegen op een groot terrein, met een park en een vijver. Uitstekend eten en bediening. twee maal per week een beachparty en een lawnparty met leuke live muziek. Mooi strand met alle faciliteiten, altijd voldoende plaats. Heerlijk rustig resort waar je door de luxe om je heen, het entertainment in de avond uren volledig tot rust komt. Een plek om regelmatig naar terug te gaan.
Twee super warme weken met stralende zon doorgebracht in Couples Sans Souci. Super excellent. Wat een service in dit hotel. De suite die we hadden zeer mooi en netjes, prachtige badkamer met jacuzzi. Onze kamer werd 2 maal per dag schoongemaakt. Mooi strand gelegen in een baai met alle comfort van strandstoelen ed. Personeel zeer vriendelijk. In het hotel zijn 3 restaurants en het eten is van topkwaliteit.
Een prachtig domein met zeer veel trappen (vond ik goed vooral voor de toename van calorieen door eten en superlekkere cocktails) maar met zo veel mooie planten en bomen. Ongelovelijk Jamaica is zo mooi.
Hebben uitstappen gedaan naar Port Antonio (the blue lagoon), Black River en uiteraard Nine Miles Bob Marley.
One Love, One heart, let's get together and feel all right!!!!!

Couples Sans Souci
geweldig hotel, rustig, super lekker eten, 's avonds a la carte eten, overheerlijk!!!!
leuke optredens 's avonds, maar alles heel rustig
een echte echte aanrader op alle punten, enkel kamers een beetje verouderd
leuke all in sporten, uitstappen
!!!veel trappen
jamaicanen,zo vriendelijk, we love jamaica forever
Gewoon een topper, aanrader, wij zijn vanaf Duesseldorf gevlogen, en hebben een top 14 daagse vakantie gehad, top hotel 100% sevice, mooi naaktstrand, safe en veilig, hygiene uitstekend.
wij waren daar 2011 nov., en zijn zeker van plan 2012 meer terug tegaan.
Als honymoon een uitstekende plek om je vakantie door te brengen. Het hotel telt 150 kamers, de kleinschaligheid maakt een goede indruk. Personeel kent je snel, waardoor ze goed inspelen op je behoefte. De mensen zijn erg vriendelijk en werken hard voor de gasten. Er is altijd plek aan het strand of een van de zwembaden.
Het eten is er voortreffelijk. De ligging van het hotel ligt geheel los van de rest van de omgeving. Het ligt in een baai, geheel van de wereld afgesloten. Geen andere hotels er naast. Veel groen en vooral rust.

- € 1409
RIU Ocho Rios
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 920
Legends Beach Resort