Laagste prijsgarantie
8.4FantastischScore uit
    Ruimte
    Natuur

Over Balansat Resort

Ontsnap naar het Balansat Resort, een oase van plezier gelegen aan de prachtige kustlijn. Dit resort is perfect voor liefhebbers van zon, zee en zwembaden, met een directe ligging aan het zandstrand en fantastische zwemfaciliteiten. Of je nu wilt relaxen onder de zon of een duik wilt nemen in het verfrissende water, hier vind je het ultieme vakantiegevoel.

De Ligging

Balansat Resort bevindt zich op een ideale locatie voor strandliefhebbers, slechts 50 meter van het zandstrand verwijderd. Het ligt in de nabijheid van de levendige stad San Miguel, ongeveer 4 km afstand, waar je lokale cultuur en winkels kunt verkennen. Voor diegenen die verder willen reizen, ligt Ibiza-stad op ongeveer 20 km afstand, perfect voor een daguitje. In de directe omgeving van het resort vind je bars, restaurants en winkels voor je dagelijkse benodigdheden of souvenirs. De luchthaven van Ibiza is gemakkelijk te bereiken, op circa 30 km afstand, waardoor het resort een handige keuze is voor zowel nationale als internationale reizigers.

Balansat Resort is een paradijs voor zwemliefhebbers, met twee zoetwaterzwembaden en een apart kinderbad om volop van de zon te genieten. Comfortabele ligstoelen en parasols staan klaar voor gebruik. Voor verfrissing kun je terecht bij de zwembadbar voor een koel drankje. Het resort biedt daarnaast een breed scala aan faciliteiten en diensten, waaronder een 24-uursreceptie, airconditioning, en tegen betaling, wifi voor de vakantiegangers. Voor de jongere bezoekers is er een speeltuin en een kinderopvang, waardoor het een ideale keuze is voor families. Daarbij komt het gemak van een autoverhuurservice, waardoor het verkennen van de omgeving een fluitje van een cent is.

In het Balansat Resort wordt eten en drinken groot geschreven, met diverse opties voor elke smaak. Vakantiegangers kunnen genieten van een breed scala aan culinaire mogelijkheden in het restaurant, waar zowel lokale als internationale gerechten worden geserveerd. Met de all-inclusive optie zijn frisdranken, bier, wijn, koffie/thee, lokale sterke dranken en snacks binnen handbereik van 10:30 tot 23:00 uur. Voor diegenen die graag buiten de vaste maaltijden om iets willen eten, zijn er snacks beschikbaar van 11:00 tot 18:00 uur. De bars van het resort bieden een gezellige plek voor een avonddrankje.

Balansat Resort accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard, wat het gemakkelijk maakt voor vakantiegangers om te betalen voor extra diensten en faciliteiten. Het is belangrijk om op te merken dat de accommodatie mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met beperkte mobiliteit. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Tijdens hun verblijf waren vakantiegangers vooral te spreken over de ruime, schone en moderne kamers die elke dag van nieuwe handdoeken en opgemaakte bedden werden voorzien. De vriendelijkheid van het personeel en het heerlijke buffetrestaurant vielen ook in de smaak. De mogelijkheid om al vanaf aankomst tot vertrek volop van de faciliteiten gebruik te kunnen maken, zonder extra kosten, werd zeer gewaardeerd. Het resort richt zich op jongere kinderen met leuke animatie en een kinderclub, maar biedt ook ontspanning voor volwassenen met een 'only adult' zwembad. Ook werd het huren van een auto aangeraden om de omgeving te verkennen, aangezien het dorpje klein is.

• Discotheek

Ruimte
    Natuur

Prima resort
Door Anoniem op 23-09-2023

Prima resort. Mooie schone ruime kamers. Wij hadden een hotel en geen appartement. Appartement met keuken zaten naast de karaokebar waar je m.i. geluidsoverlast van kan hadden. We bleven obv. Allinclusive was prima alleen ijs en chips zit er niet bij wel cocktails. Het dorpje is klein niet veel te doen, ik zou aanraden een auto te huren wat je in het dorp kan doen. Het water van het strand is met stenen op de ondergrond wel op loopafstand. Verder is het resort op jongere kinderen gericht. Animatie leuk iedere dag kinder club en minidisco.

Geweldig hotel
Door Eveline op 05-06-2023

Wat een heerlijke vakantie hebben win gehad. Het hotel overtrof onze verwachtingen. Ruime schone, moderne kamers. Elke dag schoonmaak, schone handdoeken opgemaakte bedden.
Vriendelijk personeel. Heerlijk buffet restaurant. Onze eerste dag kwamen wij om 9 uur aan en konden gelijk gebruik maken van alle faciliteiten. Op onze vertrek dag ging onze vlucht om 22 uur. Ook deze dag mochten wij (zonder bijbetalen oid) gebruik maken van alles incl buffet. Het only adult zwembad is een aanwinst! Wij waren met 4 vriendinnen, heerlijk ontspannen!
Het dorp is eenvoudig en zijn maar enkele winkeltjes. Een auto huren voor enkele dagen is aan te raden. Dat kan in het dorp geregeld worden.

Prima resort
Door Petra op 24-05-2023

Fijn resort voor gezinnen met kinderen. We hadden een appartement, die was echt prima en lekker ruim. Baby kon zo in een aparte ruimte slapen. De zwembaden waren goed onderhouden en het kinderzwembad was heel leuk voor de baby. Het eten was iets minder, na het avondeten werd er bv niets meer aangeboden. Savonds was er dan nog animatie maar er viel dan niets meer te snacken. En het was ook niet echt all inclusive, voor ijs of chips moest je bij betalen.

Balansat Resort

Rectificatie op vorige review
Door Astrid op 17-10-2022

Door lawaai en de karaoke bar, hebben we gevraagd om ander app die rustiger is gelegen.
We werden goed geholpen door het personeel, we kregen gelijk een andere kamer, gelukkig was het resort niet vol, dus konden ze gelijk handelen. Dat was erg fijn! Pluim voor het personeel! Perfect handelen.

Mooi maar gehorig
Door Astrid op 16-10-2022

Het Resort is prachtig, ligt mooi aan een doodlopende weg met een mooie strand baai, kamer zijn netjes maar wel erg gehorig.
Maar…., er zit een karaoke Bar naast en daar heb je vreselijk veel last van, deuren staan open, luidruchtige Engelsen, gaat tot half 2 zo door, daarna kun je slapen. Wij hadden een app aan de voorkant, uitzicht prachtig maar veel last van die bar. Erg jammer ook voor het resort want het is echt heel mooi.

Beautiful rooms, friendly staff, great pools!
Door Michael T. op 24-07-2022

We just left Balansat Resort after two weeks of holiday. It is a beautiful resort with nice rooms, helpful and friendly staff and great pools.
The location is near to a nice beach and there are multiple great restaurants near by. We didn’t have an all inclusive stay, so we didn’t use the breakfast facilities.
House keeping does a great job. Big compliments for the house keeping team. WiFi was free and worked well.
The only recommendation I would give the hotel is to improve the hotel room kitchen facilities. These were a bit limited and outdated.
Some reviews talk about the noise at night. And even though I understand what they are talking about, it’s not all that bad. Our kids slept trough the sound, and at 10.30pm everything was quiet.
The only thing to keep in mind if you book this hotel is that you are pretty far away from the main cities. Both Eivisa and St Eularia are about 30 minutes by car.

• San Miguel / Esmeralda Mar

€ 380

San Miguel / Esmeralda Mar

8.2
    SpanjeIbizaPort de San Miguel

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Appartementen del Rey

€ 237