Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.1

Natuur

Over Ötztal Längenfeld

Camping Ötztal in Tirol is een echte natuurcamping. De kinderen vermaken zich in de speeltuin in het bos. Ook is er een sportveldje en een speelkelder. De camping is goed verzorgd en de plaatsen zijn ruim. Er is ook een verwarmde ruimte om je skispullen in achter te laten. Goede uitvalsbasis voor een actieve vakantie in de bergen.

Op Camping Ötztal zijn vakantiegangers helemaal in hun element. Ze prijzen de nette en schone faciliteiten, van de luxueuze sanitairgebouwen die aan een 5-sterren hotel doen denken, tot de goed onderhouden kampeerplekken, al zijn die soms wat aan de krappe kant. De camping blinkt uit in milieubewustzijn en biedt tal van sport- en speelmogelijkheden, zowel op de camping zelf als in de nabije omgeving. Ook het gratis toegankelijke gemeentezwembad naast de deur valt in goede aarde. En als klap op de vuurpijl: het personeel staat klaar om te helpen, zelfs wanneer vakantiegangers onverwachts hun boeking moeten annuleren. Met verse broodjes elke dag en een prachtige omgeving is Camping Ötztal een echte aanrader.

• BBQ toegestaan

FantastischScore uit 9 reviews

Natuur

Prima camping!
Door Maud op 09-08-2026

Hele fijne camping in een fijne omgeving met veel te doen voor jong en oud. Camping heeft prima receptie en restaurant, en zeer goed en net sanitair. Speeltuin is geschikt voor alle leeftijden, inclusief voetbal/ basketbalveld en pumptrackje. Geen eigen zwembad, maar gemeentezwembad op 2 minuten lopen naast de camping, goed onderhouden met een glijbaantje: voldoende voor veel plezier. Plaatsen niet heel groot en hier en daar ietwat ‘rommelige’ laantjes maar dat deert de pret niet. Camping is aan de dure kant voor het aanbod, maar op zichzelf een bezoek waard.

Absolute aanrader
Door Fam. Westra op 25-08-2024

Halverwege het ötztal arriveerden wij op camping ötztal voor de duur van 2 weken.
Na een zeer net ontvangst konden wij naar onze kampeerplek, deze comfortplekken waren voor ons aan de krappe kant omdat ze niet al te diep zijn. Verder van alle gemakken voorzien.
Dan de camping zelf, erg netjes, schoon en een goede, verwarmde, gemeentezwembad om de hoek. Daarnaast veel sportmogelijkheden op en om de camping.
Het sanitair is werkelijk ongekend goed, wij kamperen al heel lang en we hebben top en flop gezien. Camping ötztal tilt het sanitairgebouw naar een next level…. Schoon, ruim, luxe als een 5 sterren hotel.
Camping Ötztal is niet de goedkoopste camping, maar met alles kort in de buurt van de camping qua dorp en alles wat je in het dal kan doen echt een absolute aanrader!

Fijne camping in prachtige omgeving
Door Nanda op 22-08-2023

Twee weken op deze camping gestaan. Prachtig en schoon sanitair. Goed onderhouden plaatsen. Wel wat modderig af en toe, maar het was dan ook behoorlijk nat toen wij er waren. Wel een afvoerputje op elke plaats voor het regenwater. Binnenspeeltuin voor slecht weer, leuke bosspeeltuin. Geen animatie, maar kinderen zoeken elkaar op en vermaken zich samen. Elke dag verse broodjes op de camping. Vriendelijk personeel.
Veel kunnen ondernemen, bij regen is het een dal verder vaak droog. Gratis toegang tot naastgelegen gemeente zwembad. Roofvogelpark en waterval in Umhausen, Rosengartenschlucht en gondel + rodelen in Imst, wandelen naar de Winnebachseehütte, Widiversum in Oetz.

Fantastische camping met hotelwaardig sanitairm
Door Joke op 17-06-2023

Geweldig, mooie omgeving, grote plaatsen.op de camping en zeer milieubewust en schoon

Fantastische camping.
Door Joke op 17-06-2023

Geweldig mooie camping met hotelwaardig sanitair. Mooie plaatsen en goede fietsomgeving.

Begripvolle eigenaren
Door TDH op 18-04-2023

Wij hebben door omstandigheden onze boeking moeten annuleren, helaas minder dan één week voor vertrek. Dit werd niet gedekt door onze annuleringsverzekering. Gelukkig konden we op veel begrip rekenen vanuit de eigenaren van de camping en werd er een passende oplossing voor beide partijen gevonden. Daarvoor raten we 10.