Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.8

Over Domaine les Gandins

Domaine les Gandins in de Auvergne is een kleinere camping, waardoor er veel persoonlijk contact is. De eigenaren organiseren meerdere keren per week een table d'hôtes, avonden waarop je gezellig samen kunt eten. Er loopt een riviertje door de camping en voor meer afkoeling is er een klein zwembad. Een leuk uitje is de vulkaan Puy de Dôme bezoeken.

Op Domaine Les Gandins ervaar je een heerlijke camping met een fijne sfeer, waar vrij spelen voor kinderen centraal staat. De gezellige table d'hotes en het zwembad maken het de ideale plek voor ontspannen dagen, terwijl de rustige omgeving je echt tot rust brengt. De eigenaren denken goed mee en maken je vakantie compleet met goede tips en attentheid. Alles straalt warmte uit, van de overkapping tot de rivier waar je ‘s ochtends visjes kunt vangen. De kleinschaligheid geeft je ruimte en privacy, en de lekker buiten zitten onder de overkapping zorgt voor dat vakantiegevoel. Het is een plek waar je straks met een glimlach terugdenkt, vol herinneringen aan gezellige avonden en zachte zomerbries.

• BBQ toegestaan

8.8
FantastischScore uit 6 reviews

Fijne heerlijke Camping
Door Fam. Versleijen op 18-09-2024

Eind juli begin augustus 2 weken genoten van onze vakantie op Domaine Les Gandins. Een heerlijke camping, met een fijn verkoelend zwembad. Geen vaste plekken dus even met de eigenaar op pad waar je ongeveer gaat staan. Elke ochtend (behalve op maandagen) komt de bakker die de bestelling van de voorgaande dag mee heeft gebracht. Auto's komen alleen op het terrein wanneer men de tent of caravan op- en afbouwt. De kinderen (4, 6 en 8) konden lekker vrij spelen. Skelters aanwezig maar behoorlijk verouderd. Meerdere avonden in de week kan je aanschuiven bij de "table d'hotes". Zeker de moeite waard, want het is erg gezellig en bovendien heerlijk eten. Voor een activiteit ben je snel een uurtje onderweg maar er is genoeg te beleven. Geen minpunten...? Jawel de wc's en douches zijn behoorlijk verouderd en mogen in het hoogseizoen iets vaker schoongemaakt worden. Frederique en Caroline we hebben een super vakantie gehad. Bedankt daarvoor.

Magnifique!
Door Sonja op 27-08-2024

Domaine les Gandins... wat een pareltje! Alle lof voor Caroline en Frédéric; de eigenaren. Wat een warme, lieve mensen die meedenken, meehelpen en flexibel zijn waar mogelijk. Onze accommodatie (het grote huis) beviel ons prima. Fijne ruimtes en een hoog aanrecht in de woonkeuken (handig voor lange mensen zoals wij). We konden heerlijk buiten zitten onder de fraaie overkapping. Fijn, want wij zijn geen zonaanbidders. De table d'hôtes is een aanrader; gezellig en lekker! De rivier zorgde voor veel plezier.. het zwembad is niet groot maar schoon en veilig (omheining). Een pluspunt voor jongere kinderen. De weber bbq die we in bruikleen hadden, werd gewaardeerd door mijn partner. Als ik persé een vereterpunt zou moeten noemen dan is het de WiFi.. maar eigenlijk hielp dat ook om juist even helemaal uit te staan.. dus het is persoonlijk of dit een nadeel(tje) is :-) Het is voor ons héél verleidelijk om hier nog een keer naar toe te gaan...

Door Bianca op 25-08-2024

Kindvriendelijke, gezellige kleinschalige camping met enkele gites en chalets. Wij zaten in het grand chalet, heel ruim en met alle voorzieningen, heel rustig maar daardoor ook wat achteraf op de camping gelegen (voor ons fijn, voor de kids wat meer afstand tot de rest). Superaardige en behulpzame eigenaren, die ons zowel bij een ziek kind als bij een autoprobleem heel attent hielpen. Lekker en gezellig gegeten tijdens de table d’haute. De broodjesservice 6 dagen per week is een uitkomst. Enige mindere punten waren ons bed (krap en hard matras) en dat sommige speelvoorzieningen op de camping aan vervanging/reparatie toe waren (tafeltennistafel, boomhut, skelters). Er was nog altijd volop vermaak met zwembad, trampolines, de rivier en de dieren!

Heerlijke camping met kinderen, aanrader!
Door Sabine op 06-08-2024

We hebben een top week gehad op Domaine les Gandins. Wel (bijna) alleen maar Nederlandse gezinnen, dat moet je leuk vinden. De camping is kleinschalig maar niet te klein, het is ruim opgezet waardoor iedereen lekker de ruimte heeft. Veel kinderen die elkaar vanaf het eerste moment weten te vinden. Hele avonden werd er jachtseizoen gespeeld. Skelters zijn overal te pakken, er zijn trampolines en een klein maar daardoor overzichtelijk zwembad. Riviertje bij de camping is geweldig om af te koelen en om kleine visjes en kreeften te vangen. Voor kinderen tot ongeveer 11 (max 12 jaar) een fantastische camping. 4 keer per week is er table d’hote en we hebben er heerlijk gegeten. De overige avonden is er pizza af te halen. De eigenaren doen hun best om er een fijne ervaring van te maken. De omgeving van de camping vonden we iets minder, weinig levendige dorpjes of stadjes en regelmatig was er veel dicht.

Heerljjk!
Door Fam. van Raaij op 30-07-2023

Wat hebben wij genoten! Heerlijke tijd gehad op deze uitermate kindervriendelijke camping. Skelters, tractors, trampoline en een overzichtelijk zwembad.
Frédéric en Caroline doen hun werk met hun hart. Vriendelijk en behulpzaam. Ook de Table d'Hôtes is een aanrader. Erg lekker en gezellig!! Frédéric en Caroline, bedankt voor deze fijne tijd!

Enorme aanrader
Door Sebastiaan timmermans op 14-08-2022

Dit was de tweede keer dat we hier waren. En dit is precies wat je zoekt in een kleinschalig domain. Autovrij, een fijn omheind zwembad en dan ook nog een riviertje waar je heerlijk kunt zitten en spelen.
De table d’hote die maar liefst vier keer per week wordt verzorgd is ook echt een aanrader.
Wij zaten dit keer in de gite. En dat is zeker met het warme weer enorm fijn.