Splashworld Venus Beach

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Splashworld Venus Beach
Splashworld Venus Beach is een waar paradijs voor waterliefhebbers en strandgangers! Met zijn ongeëvenaarde ligging direct aan het zandstrand van Hammamet en de fantastische zwembaden, waaronder een zone met kinderzwembaden en een waterglijbaan, biedt dit hotel eindeloos plezier en ontspanning onder de zon.
De Ligging
Splashworld Venus Beach geniet van een centrale ligging in Hammamet, direct aan het prachtige zandstrand. Voor de vakantiegangers die de omgeving willen verkennen, ligt het stadscentrum vlakbij, boordevol winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Excursies en activiteiten zijn eenvoudig te boeken via de tourdesk van het hotel. Dankzij de beschikbaarheid van fietsverhuur is het verkennen van de pittoreske omgeving op twee wielen een fluitje van een cent. De afstand tot de luchthaven maakt het hotel bovendien gemakkelijk bereikbaar voor reizigers.
Splashworld Venus Beach beschikt over een breed scala aan faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel telt 339 kamers en is uitgerust met moderne voorzieningen zoals Wi-Fi in de openbare ruimtes, een lift, en een receptie waar het vriendelijke personeel klaarstaat om te helpen. Voor ontspanning en vermaak zijn er binnen- en buitenzwembaden, inclusief een speciale zone voor kinderzwembaden en een spannende waterglijbaan. Vakantiegangers kunnen genieten van de zon op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Verder biedt het hotel sport- en wellnessactiviteiten, winkels, een mooie tuin, speelplaats, en een speelkamer. Een kinderopvang, transferservice, wasservice, en fietsverhuur zijn ook beschikbaar.
In Splashworld Venus Beach wordt de innerlijke mens niet vergeten, met een brede keuze aan gastronomische voorzieningen. Het hotel beschikt over een restaurant, een koffiehuis, en een bar, waar vakantiegangers kunnen genieten van zowel verfrissende drankjes aan de strandbar als heerlijke maaltijden. Voor de all-inclusive gasten zijn er speciale extraatjes zoals snacks en een ruime keuze uit alcoholische en alcoholvrije dranken. Het hotel biedt een afwisselend buffet voor lunch en diner, en op speciaal verzoek zijn vegetarische gerechten beschikbaar. Tijdens live kookshows bereiden topkoks voor je ogen heerlijke specialiteiten.
Splashworld Venus Beach is toegankelijk voor vakantiegangers met een mobiliteitsbeperking, met rolstoelvriendelijke faciliteiten en kamers beschikbaar op aanvraag. Houd er rekening mee dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke voldaan dienen te worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
E-mailadres | |
Adresgegevens | 429 Zone Touristique, 8050 |
Website |
Splashworld Venus Beach
Heerlijk hotel prima gegeten alleen de bar bij het glijbanen bad heeft maar weinig keus en hele kleine bekertjes als je gaat neem bekers van thuis nee die je kan schoon maken doet eigenlijk iedereen
Op zich hotel prima ,kamers zijn wel toe aan renovatie ,restaurant eten( buffet) goed gegeten zit altijd wel iets bij wat je lust , de zwembaden voor de kids perfect ,alleen jammer glijbanen gebeuren van 10.00 tot 17.30 ,personeel werkt hard word soms niet gewaardeerd door hun manager.
Wel paar min punten
Strand ,veel kwallen waardoor je het water niet in kan
Drinken ,frisdranken/ alcoholische dranken) in bepaalde bar gedeeltes te verkrijgen ,ook de bekers waar de frisdranken in gaan wegwerp als ons kabinet dit ziet pffff . Te weinig harde plastic bekers dit zou een verbeter punt zijn ook kosten besparend.
Buiten het hotel niks te beleven ,taxi kan je nemen kost 10 dinar ( 3euro) om naar winkel straat te gaan.
Wij waren er 12 dagen maar 9 was voor ons genoeg geweest.
Deze recensie is niet negatief bedoeld voor kids echt super en je moet het naar je zin maken .
Wij zijn met een groep gegaan van 16 personen leeftijd tussen de 1,5 jaar en de oudste 55 jaar de rest zat er tussenin. Het resort zelf was mooi om te zien van binnen, het stand ook super op kamelen poep na is het fantastisch.
De service zelf daar qua kamer was onder nul we zijn 8 dagen geweest en ze hebben 7 nachten onze bedden niet verschoond..om handdoeken nieuwe moesten we elke dag vragen want sommige oude vieze werden gewoon terug gehangen...het animatieteam stalkt je al vanaf moment 1 dan je net binnen bent en na 3 keer nee komen de arrogante blikken en opmerkingen dat ze ons soort die constant nee zeggen daar niet willen hebben, dus zo je voelt je thuis. Het buffet is elke dag anders daar is niks over te klagen op alleen slappe friet en sommige kip soorten nog rood verder voor iedereen wat in huis..het is wel vechten om bestek of borden want op is op en dan is het gewoon lang wachten tot je nieuwe hebt. En zo nog veel meer ellend

Splashworld Venus Beach
Wij hebben een optie staan op dit hotel , Bij de reisorganisatie staat dit hotel zeer goed aangeschreven maar als we zo de Reviews lezen schrikken we hier toch behoorlijk van Lastige keuze We hebben een kamer met Zee zicht ( geen zij-zeezicht ) in optie staan met 4 personen in de maand Juli 2020 .. We lezen dat het aqua park sinds 2018 in gebruik is genomen Wie kan ons vertellen hoe het echt is Kwa kamer , eten etc .. lezen ook dat de bedjes bij het zwembad erg vroeg gereserveerd worden is het bv ook mogelijk om je handdoek gewoon op het gras neer te leggen ? ( voor ons geen probleem .. ) en het strand is dit hetzelfde euvel met vroeg reserveren Vd ligbedjes ? Mogelijkheid tot snorkelen ? Hmm genoeg vragen Wie kan ons helpen
Vriendelijke groet , Fam zomerkriebels
Hou rekening met heel veel (kleine kinderen, en brutale Russen, en overheersende Engelsen) . Entree en inrichting is hufterproof, dat zegt al wel wat.
Hygiëne alom was matig, getuige de vele vliegen rondom het hoofdgebouw, en de eet en drink gelegenheden.
Bij inchecken we te horen omdat we 2 jongens zijn dat we geen recht hadden op een mooie kamer, en werden we ergens in een vies achteraf kamertje weggezet. Na klacht werd dit meteen verholpen. Er is weinig tot geen bediening. Spreken matig Engels. Hou rekening met te weinig glazen, dus wegwerp bekertjes. Natuur en milieu staan hoog in het vaandel, dus dat is top.
Strand is er heerlijk en schoon, dat is bij naaste resorts wel anders, en zwemmen in zee is geweldig, soms de kamelenpoep ontwijkend. 500 meter verderop is een kamelenpoep dumpplaats in zee, en dat spoelt wel eens aan.
Voor mij geen 2e keer in dit resort. Voor even paar daagjes weg vond ik een klein weekje meer dan genoeg.
Het hotel heet nu Splashworld Venus Beach en is in één woord fantastisch.
Leuke hartelijke ontvangst met een drankje, we werden gelijk naar de kamer gebracht, die mooi en schoon was.
Het eten is heel goed, veel afwisseling en ook echt lekker. Zwembaden en glijbanen waren fantastisch en met een paar passen zit je aan het strand.
Een hele leuk activiteiten team, die de hele dag van alles organiseerde en 's-avonds professionele shows.
Hier willen we zo weer naar toe.
Echt onze mooiste vakantie ooit

- € 427
Marhaba Salem Beach
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 443
Neptunia Beach