Laagste prijsgarantie

6.7VoldoendeScore uit

Over Vakantiehoeve Simplevei

Vakantiehoeve Simple Vei ligt in het Limburgse Simpelveld. Een Bed & Breakfast waar je gastvrij wordt ontvangen. Je verblijft in een mooie kamer en elke ochtend geniet je van een goed ontbijt. Een hapje eten kan in de bistro. Overnachten in rust en natuur met mooie fietsroutes om de hoek. Of stap in de auto en rijd in 30 minuten naar Maastricht.

Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en een huiselijke sfeer zullen zich zeker thuis voelen. De locatie wordt geroemd om zijn prima locatie, wat het enige pluspuntje lijkt voor sommigen, maar er is meer. Hondenliefhebbers kunnen hier met een gerust hart verblijven, gezien vuurwerk op het terrein verboden is, wat zorgt voor een stressvrije oudejaarsavond voor de viervoeters. De kamers zijn keurig schoon, en de gastvrouw doet erg haar best om aan de wensen te voldoen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt dik in orde bevonden, met complimenten voor goede bedden en een heerlijk ontbijt met verse broodjes en een gekookt eitje. Plus, met een heerlijk zwembad om af te koelen, lijkt het de perfecte plek voor een ontspannen verblijf.

• Rolstoel toegang

• Minibar

• TV

Hennebergweg 1, 6369 BL

6.7VoldoendeScore uit 295 reviews

Geen aanrader!
Door Familie op 23-02-2025

Hier met de familie een weekend geweest.
Huisje was niet schoon toen we aankwamen (haren op de bedden, overal spinnewebben, stof, de buitenstoelen onder de overkapping waren zo vies dat we die eerst hebben moeten schoonmaken) bestek niet compleet voor 12 pers, 1 stapelbed was kapot waar iemand doorheen zakte omdat er geen schroeven in zaten, bedden( en kussens) zijn echt ruk, wastafel die niet goed doorliep, alles was oud(versleten wc brillen, badkamers aan vervanging toe). Geen haakjes om kleding en (natte) handdoeken op te hangen
Locatie is prima maar dat was dan ook t enige pluspuntje.
Geen aanrader dit!

Sfeervolle en gezellige B&B
Door Chantal op 07-01-2025
Alleen gereisd

Oudejaarsavond doorgebracht met mijn 2 hondjes. Deze locatie leent zich hier goed voor omdat er op het terrein geen vuurwerk mag worden afgestoken. In de omgeving werdt er natuurlijk wel wat afgestoken maar dit viel mij erg mee. Kamer was keurig schoon. Natuurlijk kan ik wel wat verbeterpuntjes verzinnen maar héé, dan moet je naar een 5 sterren hotel gaan en niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Als je op iedere slak zout wil leggen...
Prima kwaliteit/prijs verhouding en vriendelijke gastvrouw die erg haar best doet om aan de wensen van haar gasten te voldoen. Al met al een fijn verblijf gehad en zeker nog eens van plan terug te gaan komen. Bedankt!

Jammer van het ontbijt
Door van der Linden op 15-12-2024

Het viel erg tegen. Vooral het ontbijt, geen verse broodjes, maar oude sneetjes brood. Het ei was ijskoud en kwam uit de supermarkt. Het ei was namelijk bij iedereen anders gekleurd. (Wel een vrolijk paas gevoel zo vlak voor de kerst). De hoeve staat op een mooie plek, alleen de kamer is wel aan een lik verf toe. Ik heb lekker geslapen, partner iets minder.

Vakantiehoeve Simplevei

Ontspannen een stap terug in de tijd.
Door Kim op 16-10-2024

Ontspannen een stap terug in de tijd.
Wij hebben ons verblijf ervaren als zeer prettig. De prijs kwaliteit verhouding was dik in orde. Goede bedden en een goede nachtrust. Fijn hoekje om lekker te zitten en een tafeltje groot genoeg om nog wat te kunnen doen ook. De gastvrouw cq. eigenaresse was zeer vriendelijk en gastvrij. Het ontbijt bestond uit heerlijke verse broodjes, een heerlijk heet gekookt eitje, kaas en diverse vleeswaren en zoetwaren. Natuurlijk een kan heet water voor de thee of een volle kan koffie. Verder een heerlijk pakje sap, die je makkelijk kon meenemen om tijdens je wandeltocht op te drinken. Kwam je iets te kort, hoefde je het maar te zeggen en het werd geregeld.
Op de binnenplaats staan diverse 'oude' machines en landbouwwerktuigen. Omdat het allemaal mooi bij de hoeve past, maakt dit de hoeve compleet.
Natuurlijk valt overal iets op aan te merken, maar wij vonden het TOP!

Fietsen in Simpelveld
Door Theo op 30-08-2024

Prima plaats om enkele dagen te verblijven.Prima ontbijt heerlijk zwembad om effe af te koelen.Bij vragen werd er direct op gereageerd en opgelost

Genieten
Door Petra op 30-08-2024

We zijn zeer tevreden over ons verblijf.
Gastvrouwen deden hun best om het ons naar de zin te maken.
Prima ontbijt, heerlijk om af te koelen in het zwembad na de fiets- wandeltocht. ( klein maar fijn ).
Prima prijs voor dit verblijf.