Laagsteprijsgarantie
GoedScore uit

Over Vakantiehoeve Simplevei

Vakantiehoeve Simple Vei ligt in het Limburgse Simpelveld. Een Bed & Breakfast waar je gastvrij wordt ontvangen. Je verblijft in een mooie kamer en elke ochtend geniet je van een goed ontbijt. Een hapje eten kan in de bistro. Overnachten in rust en natuur met mooie fietsroutes om de hoek. Of stap in de auto en rijd in 30 minuten naar Maastricht.

Vakantie bij Simplevei geeft je meteen dat warme, gezellige gevoel. Het is een plek waar je je snel thuis voelt, omringd door rust en natuur. De kamers en huisjes stralen charme uit, en je krijgt alles wat je nodig hebt. De locatie is perfect voor wandelingen en fietstochten door het mooie Limburgse landschap. Het geheel straalt gastvrijheid uit en de uitbaters doen echt hun best om je welkom te laten voelen. De omgeving is zonnig en puur, ideaal voor gezinnen of koppels die willen ontsnappen aan de drukte. Voor een relaxte vakantie met veel natuur en mooie herinneringen is Simplevei een aanrader. De stralende sfeer en het vriendelijke karakter zorgen dat je altijd weer met een glimlach terugdenkt aan een fijne tijd.

• Airconditioning

• Room service

• Liften

• Entertainmentprogramma

• Fitness

Hennebergweg 1, 6369 BL

Vakantiehoeve Simplevei

GoedScore uit 79 reviews

Simplevei is simpelweg top!
Door Frank Boomaerts
op 05-07-2026

Wat een heerlijk verblijf hier bij Simplevei! Zeer zeker een aanrader. Hele vriendelijke uitbaters en een fantastische service. Ontzettend gastvrij en je voelt je er na 2 minuten al helemaal thuis. 10 op 10 op alle vlakken

Heerlijke tijd gehad!
Door Chantal
op 28-06-2026

Wij hebben een fantastische vakantie gehad!Bij aankomst werden wij netjes ontvangen door de vriendelijke gastvrouw die ons naar ons huisje bracht.We hadden een fijn huisje dat van alle gemakken was voor zien.De hoeve ligt op een prachtige locatie midden in de natuur.We hebben van hieruit mooie wandelingen gemaakt en lekker gefietst in de prachtige omgeving.De 300 jaar oude hoeve vonden wij erg charmant en de eigenaars doen hun stinkende best om het je zo aangenaam mogelijk te maken!Al met al een fijne plek op een hele mooie plek waar we zeker nog een keer terug gaan komen!

Genoten van ons bezoek aan Vakantiehoeve Simplevei
Door D. van der Ley
op 24-06-2026

Wij zijn vanuit ons bedrijf al jaren vaste bezoekers bij Vakantiehoeve Simplevei. De accommodatie en de gastvrouwen zijn het visite kaartje van Limburg, zoals het hoort te zijn. Vriendelijk, behulpzaam en overal rekening mee houdend. Wij raden Vakantiehoeve Simplevei aan iedereen aan, die van plan is om in Limburg op vakantie te gaan.

Pinkpop weekend
Door Fam vd Linden
op 22-06-2026

Voor een weekend Pinkpop dit appartement geboekt. Met een e-bike was dit 25 minuten fietsen over een veilige en mooie route.
We zijn bij aankomst welkom ontvangen door het personeel! Het appartement was ruim genoeg voor 4 personen. Wij vonden het appartement in verhouding wat betreft prijs/kwalititeit.
Bij aankomst was er toiletpapier, nieuw vaatdoekje, sponsje en vaatwastablet aanwezig.
Bedden lagen prima, de douche en de wc beneden werkten goed! Ook fijn dat er een oven (i.p.v. een combimagnetron) in het appartement zit, zodat we broodjes konden afbakken.

Wij komen zeker hier terug voor een weekendje Pinkpop.

Meer aandacht
Door Els
op 12-06-2026

De plek waar de hoeve staat is leuk, maar ons huisje was niet echt schoon. Teweinig keukengerei, geen enkele voorziening als bv vaatwastabletten of vaatdoek oid. Twee douches maar geen badmat voor weglopend water. Eén wastafel voor 8 mensen! Geen toiletpapier, geen plekken waar je iets op kon hangen, geen kasten. Trap naar boven was erg gevaarlijk met een gammel hekje bovenaan. Zowel voor kinderen als voor ouderen. Bedden waren slecht. Latjes met een te klein en dun matras en wederom kon je nergens je kleding kwijt of handdoek ophangen. Huisje straalde geen gezelligheid uit. Samengeraapt zooitje zonder sfeer! Wel goedkoop maar iets meer aandacht en gezelligheid en beter sanitair zou wel mogen voor dat geld.

Erg slecht
Door Ria Beckers op 23-05-2026

Je kunt hier onmogelijk een fijne vakantie hebben. Je kunt beter een paar tientjes meer elders besteden en wel een goed verblijf hebben.
We hadden voor vijf nachten geboekt, maar zijn na twee nachten vertrokken. De reden daarvoor:
- geen WIFI
- tv doet het niet
- je kunt alleen met contant betalen. Bij het inchecken moesten we naar het dorp om contant geld te gaan halen.
- het bed is een houten plank met een dunne matras erop. Na twee nachten vergingen we van de rugpijn
- het interieur is een bij elkaar geraapt zooitje uit de kringloop
- de mussen vallen van het dak, maar het zwembad is dicht
- beschadigd sanitair
- erg amateuristisch opgeknapt. Bijvoorbeeld de lichtknop in het toilet zit op het plafond
- onveilige trap naar boven
Ik kan zo nog wel even doorgaan. Niet boeken dus.