Hotel Tropis

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Hotel Tropis
Ontdek de charme van Hotel Tropis, een uitnodigend toevluchtsoord vlak bij het sprankelende strand en het bruisende centrum van Tropea. Met zijn verfrissende zwembaden en gratis ligstoelen en parasols op het strand belooft dit hotel een onvergetelijke vakantie. Hier vind je de perfecte mix van ontspanning en avontuur, allemaal onder de stralende Italiaanse zon.
De ligging
Hotel Tropis geniet van een benijdenswaardige locatie, slechts enkele minuten wandelen van het historische hart van Tropea. Dit schilderachtige stadje, bekend om zijn prachtige stranden en de helderblauwe zee, ligt binnen handbereik. Het hotel biedt een shuttleservice naar het strand, slechts 1,5 km verwijderd, zodat vakantiegangers moeiteloos kunnen genieten van zon, zee en zand. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, ligt het treinstation van Tropea op slechts 200 meter afstand, ideaal voor dagtochten in de regio. De nabijheid van de luchthaven Lamezia Terme (60 km) zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek, waardoor Hotel Tropis een uitstekende keuze is voor een onbezorgde vakantie in Calabrië.
Hotel Tropis biedt een uitgebreide reeks faciliteiten die garant staan voor een comfortabel en vermakelijk verblijf. Centraal staat het zoetwaterzwembad, compleet met ligbedden, waar vakantiegangers kunnen ontspannen onder de Italiaanse zon. Voor totale ontspanning biedt het hotel een bubbelbad in de buitenlucht en tegen betaling een wellnessgedeelte met hamam, sauna, en diverse schoonheidsbehandelingen en massages. Met 115 moderne kamers, gratis WiFi door het hele gebouw, een fitnessruimte en faciliteiten voor fietsverhuur, speelt Hotel Tropis in op de behoeftes van elke vakantieganger. De gratis parkeergelegenheid en de 24-uurs receptie benadrukken de gastvrije service van het hotel, terwijl de aanwezigheid van een restaurant en bar zorgt voor culinaire genoegens tijdens het verblijf.
In Hotel Tropis kunnen vakantiegangers genieten van een smaakvolle culinaire ervaring in het eigen restaurant, waar een variëteit aan gerechten geserveerd wordt die aan ieders wensen voldoet. Of je nu kiest voor overnachting met ontbijt, halfpension of volpension, de keuze is er in overvloed met buffetten en à la carte opties, waaronder continentale ontbijten en 2-gangenkeuzemenu's voor lunch en diner. Speciale diëten en wensen, zoals glutenvrije en vegetarische maaltijden, kunnen op aanvraag bereid worden. Voor ontspannende momenten biedt de hotelbar verfrissende drankjes en de strandbar zorgt voor unieke feelgood momenten met een drankje in de hand en uitzicht op de zee.
Voor vakantiegangers met specifieke behoeften biedt Hotel Tropis toegankelijke faciliteiten en kamers. Hoewel huisdieren niet zijn toegestaan, zorgt dit beleid voor een ongestoorde ervaring voor alle gasten. De dresscode in de restaurants is casual, waardoor een ontspannen sfeer gegarandeerd is. Betalingen kunnen gemakkelijk gedaan worden met gangbare creditcards zoals MasterCard en Visa. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Fietsverhuur
E-mailadres | |
Adresgegevens | Contrada Fontana Nuova , 89861 |
Website |
Hotel Tropis
als wij toekwamen werden we niet opgewacht en moesten wij zelf de stijle helling op en zelf naar onze kamer zoeken.Ze zijn er niet vriendelijk de kamer zijn klein en ouderweds het ontbijt is elke dag hetzelfde voor het avondeten kun je elke dag gebruik maken van anti pasta bijna elke dag
hetzelfde de rest word aan tafel gebracht de obers kennen geen andere taal het eten kwam lauw
tot koud aan tafel de keuken ligt aan de andere kant kris van tui heeft het tegen de receptie gezegd en toen begonnen de problemen met de maitre alias de generaal savonds kwam hij ons
zeggen dat we als er een probleem is dit wij tegen hem moesten zeggen daarna hebben wij 20 min
moeten wachten net kleine kinderen op een uur moet je gegeten hebben wij zijn dan maar in het stad gaan eten om toch nog een leuke vakantie te hebben voor elke handdoek je gebruikt moet je 3,50E per stuk savonds is er geen animatie geen sfeer tussen 14u-16u mag je niet meer zwemmen I
Aangenaam hotel met correcte service op wandelafstand van Tropea ( ongeveer 2 km).
Lekker eten met bediening aan tafel /geen showcooking!Was
Goede shuttleservice naar het strand met gratis strandbed en parasol.
Geen animatie.

Hotel Tropis
Ons verblijf hier had voor -en nadelen. Het was niet slecht maar toch zijn er een aantal zaken die echt beter kunnen voor een 4-sterrenhotel. Aangenaam om te ontdekken was de ruime kamer. Ze was wel erg gehorig en de stijl was wel wat vreemd. Men heeft gekozen voor traditionele bruine meubels maar alle accessoires in de badkamer zijn felgroen. Het grootste minpunt was de douche: de douchekop hangt vast aan het plafond en de cabine is zo klein dat we ons nat moesten maken en dan de douchedeur open zetten om ons te kunnen inzepen. In de kast hangen een paar plastic kleerhangers van winkels en zeker niet genoeg om spullen van twee personen op te hangen. Het uitzicht op een muur was niet zo fijn. Wel leuk is de frigo en ook het bed was goed. De handdoeken en beddenlakens werden zeker ook voldoende ververst. Het hotel ligt op wandelafstand van het centrum van Tropea en dat is leuk, al is het kruispunt onder de brug gevaarlijk om over te steken. Onze medehotelgasten waren vooral Italianen en Duitsers. Zeer positief is de organisatie van het vervoer naar het strand. Je kan elke dag een reservatie maken voor het shuttlebusje en je kan kiezen uit 3 stranden waarvan wij tropical het leukste vonden. De mensen aan de receptie zijn ook vriendelijk. Het eten dat ze serveren is goed. Het ontbijt is in orde. Jammer dat koffie uit machine’s komt en dat je moet eten op de vuile tafeldoeken van de avond ervoor waar gewoon een papieren placemat wordt overgelegd. Het avondeten was ook goed, al is er bijna geen variatie bij een verblijf van twee weken. Het menu komt grotendeels terug. Het ergste aan ons verblijf was de sfeer in het restaurant. Het gedrag van de maître was ongepast: hij bracht veel onrust in de zaal door zijn luide aanwezigheid en het onbeleefd aanspreken van gasten. Nochtans had hij zeer goed en vriendelijk zaalpersoneel dat beter zonder dan met hem het restaurant kan leiden. Daarnaast zou men ook een lijn moeten trekken qua stijl: enerzijds vraagt men ’s avonds geen lange broek aan de heren, anderzijds organiseren ze wel elke vrijdag een galadiner. Vakantie is niet alleen een mooie kamer of leuke bezienswaardigheden, het is ook een warme ontspannende sfeer die mee de vakantie maakt, en die hebben we erg gemist in het restaurant.
Wij zijn in september een week in hotel Tropis geweest.
Samen met het mooie weer(28 graden) is dit hotel ons uitstekend bevallen.
De service is prima en het personeel erg vriendelijk.
De kamers waren perfect er werd ieder dag (ook in het weekend) schoon gemaakt en handoeken gewisselt.
Het zwembad is niet erg groot maar heerlijk om te vertoeven.
Het onbijt was erg uitgebreid en smaakvol.
We hebben bewust voor alleen onbijt gekozen want in Tropea (5 a 10 min) kun je uitstekend op gezellige terrassen eten.
Je kunt een paar keer per dag met de shuttlebus van het hotel naar drie verschillende stranden,waar gerserveerde stoelen en parasols inclusief zijn.
Wij vonden Lido Tropical mooi met wit zand en azuurblauwe zee.
Hotel Tropis en Tropea zijn uitstekend bevallen.
Een mooi zo goed als nieuw hotel met vriendelijk personeel, die op de receptie na weinig tot geen Engels spreekt of verstaat. Mooie kamer met goede bedden, dagelijks schoonmaak met schone handdoeken. Handdoeken service voor 2,50 per handdoek. Ontbijtbuffet is goed verzorgt, veel keuze in brood en beleg. Zwembad niet groot en een beetje ongezellig. Weinig bedjes voor zo'n groot hotel Dagelijks gaan er pendel busjes naar het strand die je van te voren moet reserveren bij de receptie. Keuze uit 3 strandtentjes, gratis ligbed parasol en een strandstoel. Onze voorkeur gaat uit naar strandtent Paradiso. Lekker eten gezellig personeel die goed Engels spreken . De Nederlandse eigenaresse met haar Italiaanse echtgenoot zijn erg vriendelijk. Een aanrader ook wat betreft het strand gedeelte. (niet te stijl).

- € 376
Futura Club La Praya
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 684
TUI Magic Life Calabria