Laagste prijsgarantie
7GoedScore uit

Over Gitzenweiler Hof

Gezelligheid is te vinden op Camping Gitzenweiler Hof in Duitsland. Deze camping in Lindau heeft leuke animatie zoals livemuziek, pony rijden en verschillende workshops. Het zwembad en de speeltuin bieden ook vermaak. Camping Gitzenweiler kan erg druk zijn vanwege de vele caravans. De natuurliefhebbers kunnen terecht bij de Bodensee.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

Gitzenweiler 88 , 88131

7GoedScore uit 87 reviews

Niet voor herhaling vatbaar
Door Robert op 14-08-2024

2,5 week gereserveerd, gevraagd om een gererveerde plek bij de bosrand maar konden ze niet garanderen, is vreemd, je hebt wel of geen voorkeursplek.
Aangekomen zoals elke review aangeeft een zeer chaotisch beeld, het lijkt wel of je in een stalling staat, plek is klein.
Positieve punten zijn het sanitair, zwembad en pleintje waar je gezellig zit.
Ongelooflijk dat er nog steeds een mittagsruhe bestaat, dit is klantonvriendelijk, je komt het park niet af of op en receptie gesloten.
Je verwacht dat de receptie dan langer open blijft in de avond, nee ze zijn om 1800 weg.
Al met al is het best een camping met potentie, maar wij zijn eerder weggegaan omdat de velden totaal geen schaduw bieden, wel de vaste plaatsen.
Het was erg warm, bomen worden niet geplant omdat die plaats innemen en bladeren ruimen/snoeien hebben ze duidelijk geen zin in.
Het draait hier enkel om zoveel mogelijk omzet te draaien, niet voor herhaling vatbaar.

Nooit meer!
Door F op 24-08-2022

Hier gaan wij nooit meer heen! Iedereen met een tent wordt overal neergezet waar nog een stukje gras zichtbaar is. Iedereen staat zeer dicht op elkaar. Het toiletgebouw op het tentenveld heeft maar 3 heren en 3 dames wc's. Het andere super mooie toiletgebouw heeft veel te weinig douches, waardoor je altijd staat te wachten.
Het personeel is onvriendelijk.
Wij hadden een mini festival op het tentenveld. Er stonden meer dan 30 caravans rond elkaar met de hele dag muziek aan.
Het was zo druk dat we scheerlijn aan scheerlijn stonden. Niks ontspannen aan. Mensen die hun hond uitlaten op het veld. Gewoon te ranzig.

Goede ligging, te volle camping
Door Geertrui op 23-08-2021

Verblijf van 1week.ik had gereserveerd, maar eigenlijk krijg je op de moment zelf een plaats toegewezen op een overvol tentenveld. Veel lawaai, gezinnen, jongeren door elkaar. De omgeving Bodensee, Lindau is wel mooi maar camping was te vol.

Nooit meer
Door Niels op 28-07-2021

Op zich prima camping echter niet alles helemaal top. Animatie is alleen in het Duits en met name voor kleine kinderen. Engels is ook erg moeilijk voor het personeel. Sanitair ver weg bij het verblijf en verouderd. Het enige goede sanitair gebouw is nieuw en midden op de camping. Zwembad is prima maar wel saai. Prijzen voor de horeca en supermarkt belachelijk hoog. In het midden van de camping is het horecaplein met een klein eet tentje maar die gaat al om 19.00 uur dicht..... pinokio is wel een aanrader qua prijs en kwaliteit prima. Zou deze camping aanraden voor mensen die hele jongen kinderen hebben. Komen voornamelijk Duitsers op de camping. Onbegrijpelijk dat je de camping volgens de regels niet op kan met de auto tussen 12 en 14 uur maar je dan toch iemand er tussen die tijd erop en eraf zien gaan. Vreemde regel. Omgeving is prima maar niet voor ons geschikt.

Tegenvaller
Door T.a op 25-08-2019

Er zijn betere campings in de buurt

prima camping
Door anoniem op 19-08-2019

de eerste indruk was vol en groot, na 3 dagen was het gewend en blijkt het een goede camping, sanitair bij zonneterras ouder, maar zeer schoon en geen wachtrijen. Midden van de camping een plein waar je fijn kunt zitten, eten voor weinig, bier, cocktails en 2 restaurants, italiaans restaurant kun je ook afhalen. midden en achter op camping supermooi sanitair, nieuw. Bij receptie vriendelijk als je info wilt. Met de auto ben je zo in Lindau of strandjes.
Gevraagd om een grote plek, op zonneterras of langs water en we hadden een hele grote plek op zonneterras, er waren inderdaad ook kleinere plaatsen, maar er zijn ook grotere zoals die van ons.
weinig nederlanders op de camping.