Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Du Nord
Op Camping Du Nord in Luxemburg is het altijd gezellig. Open plaatsen waardoor gasten snel met elkaar in contact komen en een praatje maken. Na 22.00 uur is het altijd rustig maar branden er vuurkorven. De camping ligt aan rivier de Sûre, kinderen bouwen hier dammen en kastelen. Met de bus of auto sta je binnen 10 minuten in Luxemburg-stad.
Vakantiegangers zijn helemaal weg van Camping du Nord, vooral vanwege de idyllische ligging aan een beekje en de nabijheid tot het treinstation. Ze genieten van de luxe lodgetenten met ruime douches en grote koelkasten, en waarderen de rust na 22.00 uur. De camping app wordt geprezen voor het gemak waarmee broodjes en maaltijden besteld kunnen worden, en voor de handige tips voor uitstapjes. Kinderen amuseren zich kostelijk met de gratis creatieve activiteiten en het spelen in de beek en speeltuin. De schoonheid en het onderhoud van de camping, samen met de supervriendelijke eigenaren, maken dat veel vakantiegangers graag terugkomen.
Adresgegevens | 14, Rue de la Gare , L-9140 |
Du Nord
De camping is prachtig en erg netjes onderhouden. We waren verbaasd dat het er zo rustig was.
Er is een Thai foodtruck waar we 3x prima gegeten hebben.
De weg is in het weekend druk met motorrijders. Dit vonden we vervelend, maar dat was alleen overdag en waarschijnlijk door de drukke feestweekenden.
Fantastische camping. We hadden een camperplaats die prachtig gelegen was. Idyllische ligging aan het riviertje en nabij het treinstation.
We hebben een super leuke vakantie gehad op Camping du Nord! We verbleven 2 weken in een luxe lodgetent. Heerlijke ruime douche en grote koelkast met flinke vriezer! De camping ligt prachtig aan een beekje waar de kids veel gespeeld hebben. Vele mooie wandelingen gedaan. Om 22.00 is het avondrust, heel fijn! Via de camping app kun je broodjes bestellen, pizza en Thai, super handig en lekker. De app is ook heel handig voor allerlei tips voor uitstapjes in de buurt en info over de camping. Kids hebben ook erg genoten van de gratis activiteiten: knutselen met wol, sieraden maken en zeepjes maken! Deze creatieve bezigheden worden gegeven door een echte creatieveling met veel geduld! De camping wordt goed verzorgd en is schoon en de medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk. Bij de receptie kun je ‘s middags een drankje doen of een ijsjes halen terwijl de kids in de speeltuin spelen. Het treinstation is op loop afstand en het OV is gratis!
Een fantastische camping op een prachtige plek waar we ons super hebben vermaakt ondanks het mindere weer.
De camping ligt mooi centraal vlakbij station Goebelsmühle vanwaar we een dagje Wiltz en Luxemburg stad hebben gedaan.
Ook Bourscheid/Vianden/Klein Zwitserland en Clervaux liggen op minder dan 45 minuten rijden.
Sanitair is super schoon en overal is over nagedacht, ook de app werkt super, broodjes bestellen Pizza of een maaltijd van de foodtruck alles was prima.
De kinderen hebben zich ook heel goed vermaakt op deze kindvriendelijke camping, geen overdreven 24/7 animatie team maar gewoon leuk 2 keer in de week een uurtje knutselen, de kinderen hebben ook geen continu animatie nodig op deze camping waar ze zelf alles kunnen ontdekken.
Heerlijk spelen in de beek en de speeltuin.
Wat ook erg fijn is dat het om 22.00 gewoon echt rustig en stil is op de camping.
Als we in de toekomst nog eens richting Luxemburg gaan komen we zeker weer!
Een rustige kleinschalige familie camping. Fijne sfeer, supervriendelijke eigenaren. Ligt in een schitterend wandelgebied. Bij het Waldchalet zit een grote veranda waardoor je ook op regenachtige dagen buiten kunt zitten. De bedden slapen heerlijk. Er is 1 slaapkamer met een twee persoons bed en een stapel bed. De bank in de woonkamer kan worden uitgeklapt tot een twee persoons bed. Aan de zijkant van t chalet is nog een stuk veranda waar je spullen droog kunt wegzetten. Vanaf de veranda een mooi uitzicht op de heuvels. Wij komen graag weer terug.
Nette camping met schone faciliteiten. Aardige mensen bij de receptie en op de camping. We waren voor het hoogseizoen dus het was nog rustig.
Receptie beperkt open, maar veel informatie te vinden in de camping app. We bestelde daar dagelijks de broodjes en plande via de app activiteiten. Nadeel is dat er geen restaurant direct bij de camping is. Het hotel op 2 km afstand was tijdelijk dicht? Heel gek zo voor de zomer.
De Thaise foodtruck is schijnbaar in het hoogseizoen wel welke dag open. We konen hier gelukkig één keer heerlijke curry kopen. De loempia's waren ook echt goed.
WiFi werkte boven verwachting goed. Is schijnbaar net een nieuw systeem geïnstalleerd. Mobiel ontvangst is slecht dus WiFi was handig!