Laagste prijsgarantie

• Wasmachine

• Centrale verwarming

Vandrahem, 37034

7.8GoedScore uit 82 reviews

Voor de relaxte, niet te veeleisende kampeerders
Door Maris op 23-08-2022

Mooie plek en uitvalsbasis. Veel Nederlanders, wat leuk is voor de kinderen.
Veel van de negatieve punten (weinig activiteiten, te weinig douches, gebrek aan enthousiasme eigenaren enz) zijn al genoemd, maar het is zeker het opnieuw vermelden waard je reservering telefonisch, danwel per mail, te dubbelchecken. Ik heb dit vrijwel dagelijks mis zien gaan, hoewel er volgens mij nergens sprake was van opzet.
Sanitair was schoon, zo dicht op elkaar afwassen vonden wij juist heel gezellig en zelfs op piekdrukte had de douche warm water.
Wij hebben een prima verblijf gehad. Een week was wel genoeg (als je van dagelijkse uitjes houdt).

Heerlijke actieve vakantie in de natuur.
Door Deunk op 11-08-2019

Net als vorig jaar hebben we weer een heel leuke week gehad op deze camping middenin de natuur en op zeer kleine loopafstand van een prachtig meer. De steiger en het vlot zijn leuk voor de kinderen om vanaf te duiken. Voor kleine kinderen is het zandstrandje leuk. Op de camping kun je kano’s huren. Elke dag is er een leuke activiteit voor de kinderen zoals vlot bouwen, dropping, lasergame, boogschieten, pannenkoeken bakken op een vuur bij het meer , grillavond etc. Georganiseerd door een klein leuk activiteitenteam. De campingplaatsen zijn heel ruim. Leuk uitstapje is een dag naar Karlskrona met het marinemuseum en prachtige eilandjes. Ook Kalmar en Oland zijn een bezoek waard. Voor de jeugd is er ruimte genoeg op het sportveld om bv te voetballen of te volleyballen. Bedankt Kees, Sabine en Jesper voor deze fijne vakantieweek op jullie camping.

Voor herhaling vatbaar!!
Door Familie Bos op 10-08-2019

We hebben een heerlijke vakantie (2 weken) gehad met ons gezin. Ligging is prachtig in de bossen bij het meer. Dat het meer niet direct aan de camping grenst was geen probleem (eigenlijk juist veilig met een jong kind dat niet kan zwemmen).
Drie keer per dag wordt het sanitair schoon gemaakt.
Veel ruimte voor de kinderen om te spelen. We hebben leuke mensen ontmoet.
Kees en Sabine, bedankt!

Stensjö

Mooie rustige gezinscaming met een mooie omgeving
Door Haanstra op 07-08-2019

Wij hebben ons prima vermaakt op de stensjo camping!
Een mooie rustige camping met veel gezinnen met kinderen. Sanitair is prima voor elkaar, netjes schoon en warm water. Het prachtige meer van Alljungen licht op ca 200m en is prachtig zwem/ vis meer. Op de camping kan je leuk een kayak/kano/sub huren (een aanrader!!.
Kees en Sabine bedankt voor de gastvrijheid!! Het allerbeste. Jeroen Anna Daan en Maud

Een mooi gelegen camping met natuurlijk karakter
Door Simone Coenen op 07-08-2019

Prachtig mooi gelegen camping! Mooi ruime plaatsten en op loopafstand van meer. Er zijn veel activiteiten voor de kinderen.

Een aanrader!
Door Net op 03-08-2019

Gezellige overzichtelijke camping waar kinderen zich enorm goed vermaken. Er wordt veel voor de kinderen georganiseerd zoals een dropping, een vlot bouwen, lasergamen, diverse knutselaktiviteiten etc. De camping ligt aan een prachtig meer waar jong en oud zich goed kunnen vermaken. Via de camping zijn kano's en sub's te huur. Sanitair wordt netjes schoongehouden.
De eigenaren, Kees en Sabine, zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ook in de omgeving is voldoende te doen, het Marine museum bezoeken, een kasteel of dinosaurus tentoonstelling in Kalmar. En natuurlijk het Elandenpark. Diverse grote supermarkten in de omgeving. Wij hebben de camping dit jaar voor de 2e keer bezocht en een fijne tijd gehad. Een aanrader voor gezin met jonge kinderen!