Laagste prijsgarantie
6.1VoldoendeScore uit

Over Disney's Newport Bay Club

Ontdek de magie van Disney's Newport Bay Club, een elegant 4-sterrenhotel geïnspireerd op de charme van een maritiem havenstadje. Het hoogtepunt? Duik in het avontuur met de verwarmde binnen- en buitenzwembaden. Of ontspan op het zonneterras, compleet met ligstoelen en parasols. Een onvergetelijk verblijf voor jong en oud.

De ligging

Disney's Newport Bay Club verwelkomt zijn vakantiegangers in het hart van Chessy, op een steenworp afstand van de opwinding en het plezier van Disneyland Parijs. Dit maakt het de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die het meeste uit hun Disney-avontuur wil halen. Voor gemakkelijke toegang is de dichtstbijzijnde luchthaven Paris - Orly (ORY), waardoor internationale vakantiegangers moeiteloos kunnen arriveren en genieten van hun verblijf.

Disney's Newport Bay Club biedt indrukwekkende faciliteiten om elke vakantieganger een magisch verblijf te garanderen. Met 1093 sfeervol ingerichte kamers, zorgt dit hotel voor een comfortabele rustplaats na een dag vol avonturen. Het hotel schittert vooral met zijn verwarmde binnen- en buitenzwembaden, ideaal voor zowel ontspanning als plezier. Daarnaast nodigt het zonneterras met ligstoelen en parasols uit tot ultiem relaxen onder de zon. Voor de winkelliefhebbers zijn er diverse winkels en voor de kleintjes is er een speelkamer. Een 24-uurs beveiligingsdienst, oppasservice, transferservice, en een eigen shuttlebus naar nabijgelegen attracties verzekeren een zorgeloze ervaring. Voor de zakelijke reiziger is er een businesscenter en zijn er faciliteiten zoals een fax beschikbaar.

Bij Disney's Newport Bay Club is de culinaire ervaring net zo betoverend als het hotel zelf. Met een keuze uit een restaurant, koffiehuis en bar is er voor iedere smaak wat wils. Of je nu kiest voor halfpension of volpension, er staat altijd een smakelijke maaltijd voor je klaar. Van ontbijt tot diner, de keuken biedt zowel traditionele als kindvriendelijke menu's, inclusief vegetarische opties. Hier genieten vakantiegangers van diverse culinaire hoogstandjes die hun verblijf nog onvergetelijker maken.

Belangrijk om te weten voor je verblijf bij Disney's Newport Bay Club is dat het hotel toegankelijk is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, met speciaal ingerichte kamers op aanvraag. Alle belangrijke creditcards, waaronder American Express, Visa, JCB en MasterCard worden geaccepteerd, wat het gemakkelijk maakt om voor alle extra's te betalen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers waren aangenaam verrast door de luxe uitstraling bij binnenkomst en de schone, ruime en logisch ingerichte kamers van hotel Disney Newport Bay. De hygiëne, met name de netheid van de kamers, werd zeer gewaardeerd. Ook het eten, zowel van het buffet als van de kaart, viel in goede smaak, met vriendelijk personeel dat altijd klaarstond met een vrolijke begroeting. De unieke geur in de lobby was een heerlijk kenmerk dat bijbleef. De nabijheid van de parken, met een snelle wandelroute langs het meer via Disney Village, werd als erg prettig ervaren. Bovendien maakte de mogelijkheid om familiekamers met een tussendeur te boeken het verblijf extra comfortabel en goed geregeld voor grotere groepen.

Disney's Sequoia Lodge

Disney's Hotel New York

Radisson Blu at Disneyland

8.3
    Hotel
    FrankrijkIle de FranceMagny-Le-Hongre (bij Disneyland)

Novotel Marne La Vallee Collegien

7.8

B&B Marne La Vallee

Hotel
    FrankrijkIle de FranceBussy Saint Georges (vlakbij Disneyland)

Residence Europe

• American Express

• JCB

Disneyland Resort Paris, 77777

6.1VoldoendeScore uit 472 reviews

Fantastisch!! Wij komen zeker terug!
Door Wendy op 18-03-2024

Ik moet eerlijk bekennen, na het lezen van de vele reviews, ging ik een beetje huiverig naar dit hotel.
Ik ben nogal een hygiëne freak.. ben echt een zeikerd op dat gebied.
Bij aankomst aangenaam verrast, de entree, de binnenkomst, het voelde echt luxueus.
Bij aankomst op de kamer ook blij, het was schoon, we hadden uitzicht op het buitenbad, wij vonden het echt een gezellige kamer.
Lekker ruim en logisch ingedeeld.
Inderdaad wat verouderd, met name de badkamer, maar het was schoon en dat vind ik het allerbelangrijkste.
Wij vonden het ideaal dat tussen het “badkamer” gedeelte en de wasbak een deur zat.
2x heerlijk gegeten, zowel buffet als van de kaart.
Er word alles gedaan om het naar je zin te maken, enorm vriendelijk personeel.
Altijd een vrolijke begroeting, en ze delen leuke stickers uit aan de kinderen.
En nog 1 groot pluspunt: de heerlijke geur bij binnenkomst in de lobby, een heerlijk kenmerk van dit heerlijke hotel!

Nooit meer!
Door Feike op 03-12-2023

Vreselijke bedden, de veren voelde je overal. Een groot waterballet door een scherm wat niet aansloot op het bad. Het hotel moet nodig gerenoveerd worden. Prijs kwaliteit is totaal uit verhouding.

Heel fijn!
Door Sabine op 30-09-2023

Groot en massaal maar geweldig hotel. Wel erg druk bij de receptie.
Alles is heel netjes geregeld, van bagage opslag tot de weg wijzen. We hadden een full pass voor de maaltijden erbij en dat was echt fantastisch. Vooral het ontbijt!
Hele nette kamer en fijne bedden. We waren met z’n vijven en hadden 2 kamers naast elkaar met een tussendeur, echt goed geregeld.
Erg duur hotel maar zo fijn om dicht bij de parken te zijn. Er is een pendelbus (druk!) maar lopen is echt veel sneller. Aan de achterkant van het hotel kan je langs het meer via Disney Village naar de parken lopen.

Disney's Newport Bay Club

Dit hotel niet boeken zonde van je geld!!
Door Adriaan op 01-06-2023

Wij zaten in hotel Disney Newport Bay. We gingen om 15.45 in checken, de kamers waren nog niet klaar, de receptie ging kijken of dat ze nu wel klaar waren, en inderdaad ze waren klaar zei hij , maar wat schets onze verbazing,er lag nog een vieze sok op de grond en de post van de douche was niet goed schoon ook de tissues waren op,en ook geen koelkast in de kamer wat wel in de folder staat,onze dochter heeft een ernstige ziekte,en haar medicijnen moeten gekoeld bewaard worden, geklaagd bij de conciërge die gaf ons een Barcode om thuis een klacht in te dienen dit was zijn enige reactie ,bij thuiskomst hebben dit gelijk gedaan, hebben alleen exuses gehad , ook het zwembad was dicht dat had het reisbureau vergeten te zeggen ,zonde van ons geld om dit zogenaamde 4 sterren hotel te boeken ,ze lopen daar prachtig rond in mooie uniformen,maar de service was ronduit slecht.

Fantastisch leuk hotel!
Door Antoinette op 10-01-2023

Erg leuk hotel. Groot! Maar met super vriendelijk personeel, goed ontbijt, mooie wandelafstand van het park. We hadden familiekamer en (per ongeluk) de compass club geboekt als onderdeel van ons pakket met 2 dgn park, diner en show. Echt heel tevreden!

Mij zien ze niet meer terug.
Door Danni op 21-06-2022

Familiekamer met 2 2 persoons bedden geboekt.
Dit hotel is absoluut geen 4 sterren. 3 sterren met moeite.
De bedden zijn box springs van 140 breed en van de goedkoopste soort. Als de ene beweegt is de andere wakker. Voorzieningen op de kamer zijn erg beperkt. Je betaalt 28 euro voor een heel standaard hotel ontbijt.
Lopen naar het park is sneller dan met de bus, maar je moet wel van lopen houden want alles is groot en ver.
Restaurants moet je maanden van te voren boeken anders kan je helemaal niks met je geboekte halfpension. Het enig beschikbare restaurant (3 weken voor vertrek) was in een ander hotel dat alleen met de bus te bereiken was. Dus je moet uit het park naar het busstation, wachten op de bus, er naartoe, eten, wachten op de bus, terug, en weer lopen naar het park. Als dat gedoe verstoort de Disney droom behoorlijk. Daarnaast moest je lang wachten op alle attracties, tenzij je heel veel uitgeeft aan fast passes