Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit

• Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.3

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Kalithea Horizon Royal

Bij Kalithea Horizon Royal geniet je van stralende zonnige dagen vanaf je eigen balkon met zeezicht. Dit resort biedt een mooie combinatie van luxe en gezelligheid, midden in de paradijselijke omgeving van Kalithea. Trek je slippers uit, adem de zoutige zeelucht in en voel meteen je vakantiekriebels komen. Dit wil je echt meemaken!

De ligging

Kalithea Horizon Royal ligt in het levendige Kalithea, een heerlijke plek om je vakantie te starten. De ligging is ideaal, vlak bij het strand en omringd door winkels, restaurants en gezellige bedrijvigheden. Je loopt zo het helderblauwe water in voor je eerste duik of wandelt langs de kustlijn voor een warm zonnetje op je huid. Het eiland verkennen doe je snel met de fietsverhuur op het terrein. Kortom, je bent meteen in het hart van de actie, klaar om herinneringen te maken in een zonnige omgeving waar alles binnen handbereik ligt.

Wanneer je bij Kalithea Horizon Royal aankomt, merk je meteen dat je hier echt thuiskomt. Het vriendelijke personeel staat klaar om je welkom te heten, of je nu vragen hebt of gewoon even wilt napraten. Het resort beschikt over een groot zwembadcomplex met buitenbaden en een aparte zone voor kinderen, perfect voor wat actieve ontspanning of een frisse duik. Zin in wat beweging? Je pakt je fiets of tennisracket en je bent zo lekker bezig. Wil je gewoon even lekker bijkomen? In de spa, sauna en massagefaciliteiten voel je je snel weer compleet. De mooie tuin en de speeltuin maken het verblijf compleet, terwijl de winkels en de supermarkt op het terrein zorgen dat je alles binnen handbereik hebt. Alles ademt vakantie, comfort en plezier.

Het restaurant bij Kalithea Horizon Royal serveert voor iedere smaak iets lekkers. Van een uitgebreid ontbijtbuffet met verse broodjes tot heerlijke middagmaaltijden en een veelzijdig avondbuffet vol variatie. Hier proef je verse producten en kun je genieten van live cooking, wat het eten extra aantrekkelijk maakt. Voor een verfrissend drankje of een gezellige borrel ga je naar de bar, waar je altijd welkom bent voor een drankje in een ontspannen sfeer. Of je nu kiest voor een alcoholische of alcoholvrije optie, je kunt genieten van een breed scala aan drankjes. Alles georganiseerd zodat jij geniet van lekkere momenten zonder gedoe.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen het seizoen of het weer afhankelijk misschien niet altijd volledig beschikbaar zijn. Een goede voorbereiding doet je relaxter genieten. Gelukkig weet je dat je met alle informatie goed voorbereid op pad gaat, klaar om volop te genieten!

De vakantiegangers waarderen de vele activiteiten en het vriendelijke personeel enorm, wat voor een levendige sfeer zorgt. Het waterpark en de zwembaden, vooral dicht bij de kamers, zorgen voor veel plezier voor kinderen. Ze genieten van de ruime keuze aan het eten, inclusief glutenvrije opties, en vinden de accommodatie mooi en comfortabel, met onder andere een luxe elite huisje met eigen zwembad. Hoewel het massale gevoel en de drukte bij de restaurants als minder worden ervaren, wordt de sfeer vaak als gezellig en levendig beschreven. Het resort biedt volop vermaak en rustmomenten, en de verzorging van lakens en handdoeken wordt als prettig ervaren. Al met al een plezierige bestemming waar veel te doen is en waar de vakantiesfeer goed wordt vastgehouden.

• Restaurants met niet-rokers gedeelte

6 klm.Kalithea avenue 6, GR-85100
Website

8.3
FantastischScore uit 54 reviews

Veel vermaak, minder goede hygiëne.
Door Sabine op 26-08-2024

Eerst de positieve punten:
Er is veel te doen/activiteiten in het hotel. Personeel is vriendelijk. Heel veel keuze uit zwembaden, voor kinderen erg fijn.
Minder goede punten: hygiëne laat echt te wensen over in de restaurants. Eten dat valt gaat weer op de schaal, veel vliegen, sushi wordt gemaakt op het podium waar een muzikant stond te spelen en waarbij de ingrediënten niet afgedekt op dat podium stonden. Dot trouwens benoemnd aan personeel die lachten en deden er niets mee. Afval wat mensen laten slingeren (slecht) werd niet snel opgeruimd, duurde soms dagen. Er liepen zo nu en dan ratten rond. Dat laatste kan gebeuren in een land/plek waar veel mensen komen en het warm is maar doe dan wel alles aan de hygiëne.
Tenslotte vonden wij het erg massaal. Je had bij de restaurants het gevoel of je op de zaterdagavond in een all you can eat restaurant was. Zeer druk.Maar goed, dat hadden we vooraf kunnen weten. Dat is eigen schuld.

Fijn, kindvriendelijk hotel!
Door Marlous op 01-08-2024

We verbleven 11 dagen in het hotel en hebben een fijne vakantie gehad.
Het personeel werkt heel hard en is erg vriendelijk. Ik heb Coeliakie en moet glutenvrij eten, maar dit was geen enkel probleem. Savas van het restaurant leidde me iedere dag langs het buffet om te vertellen wat ik wel en niet kon eten. Er was keus genoeg.
De kinderen hebben zich goed vermaakt in het waterpark en het zwembad ernaast, dit zat vlakbij onze kamer. In de avonden wel wat geluiden (muziek en dergelijke) van de Safari Bar, maar niet hinderlijk.
Er was nog een incident met een hotelgast die luchtbedjes kapot prikte van kinderen (van ons ook een aantal) in het water. Nadat een groepje Engelsen hem op heterdaad betrapte is de gast met zijn gezin het hotel uit gezet binnen 2 uur. Goed opgelost!
Nadeel vond ik wel dat in alle vroegte de bedjes bij de zwembaden gereserveerd werden terwijl het zwembad pas om 10 uur open ging. Hier werd niets aan gedaan helaas.

Fijne vakantie, relaxed en mooie omgeving
Door Helma Scholten-Wismans op 27-07-2024

Helaas werden er wel handdoeken gelegd bij het zwembad/de zwembaden. Hier werd niets aan gedaan.

Zeker de sterren waard!
Door Hofman op 31-05-2024

Heerlijke vakantie gehad! Elke dag nieuwe lakens en handdoeken. Wij zaten in een elite huisje waar we niet voor hadden geboekt of betaald, deze was super met eigen zwembad... over het algemeen vriendelijk personeel en het eten was prima. Het strand viel ons een beetje tegen maar wij hebben gewoon liever weinig rots en veel zand... Dus prima hotel en mooie accomodatie.

Geweldig
Door Joke van Zandbeek op 14-10-2023

Het was geweldig lekker eten mooie kamers fijne zwembaden

Top hotel
Door Adam hensens op 27-09-2023

Top personeel team van de safari bar top
En uitstekende animatie
Dit hotel zeker een aanrader