Laagsteprijsgarantie
7.7
GoedScore uit

Over Castillon-de-Provence

Camping Castillon-de-Provence is een naturistencamping in Frankrijk. De camping ligt in de bergen met uitzicht op een meer. Het restaurant biedt uitstekend eten, er is volop animatie aanwezig en natuurlijk een zwembad. Vanaf de camping loopt er een wandelpad naar het meer waar je kunt zwemmen of kanoën. Ook vele andere wandelingen in de omgeving.

Vakantiegangers hebben duidelijk genoten van hun verblijf op deze prachtig gelegen camping, omringd door natuur en rust, vooral in de maand september. De ruimte en de rustieke charme van de locatie werden zeer gewaardeerd, evenals het mooie meer dat een perfect plekje biedt om te relaxen met beschikbare ligstoelen. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel droegen bij aan de positieve ervaring, waardoor bezoekers zich echt welkom voelden. Verder was het restaurant, ondanks dat het misschien iets meer sfeer kon gebruiken, in staat om prima eten te verzorgen, wat de algehele tevredenheid verhoogde. Dit alles maakte hun vakantie tot een heerlijke ervaring.

Telefoonnummer

• Fitness

Castillon-de-Provence

7.7
GoedScore uit 46 reviews

Mooi gelegen grote camping, beetje gedateerd.
Door Cor & Marion op 16-09-2023
Onbekend reisgezelschap

Mooi gelegen zeer ruime camping, ver van winkels. Het camping winkeltje was leeg(einde seizoen?). Het bij de camping behorend strandje is moeilijk te bereiken, best wel een klim, conditie vereist. Strandje is wel voorzien van bedden, kajakken en schaduw. Sanitair gedateerd en niet schoon. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Door H op 14-09-2023
Onbekend reisgezelschap

We ontvingen, heel aardig, korting omdat we - bij afwezigheid van de receptiemedewerker - online ons vertrek hadden gemeld.

Heerlijk verblijf!
Door Ineke op 12-09-2023
Onbekend reisgezelschap

We hebben zeer genoten van het verblijf en de rust die er in de maand september heerst. De camping is prachtig gelegen, heeft ruime plekken en een mooi meer om aan te vertoeven, waar zelfs ligstoelen stonden. We zijn ervan geschrokken dat deze camping overgaat in andere handen en het waarschijnlijk volgend jaar een textielcamping zal worden. We hopen van harte, dat de nieuwe eigenaar overweegt dit een naturistencamping te laten blijven.

Rustige camping met ruime plekken en een prachtig uitzicht
Door Ben & Marjolein op 26-08-2023
Onbekend reisgezelschap

We hebben hier een heerlijke vakantie gehad. De locatie is fantastisch. Alles was netjes en schoon. Het restaurant verzorgde prima eten maar zou misschien iets meer sfeer kunnen gebruiken

Door Agnes & René op 22-08-2023
Onbekend reisgezelschap

Restaurant onder de maat. Qua openingstijden en qua ambiance..

Door G.W. & D. op 21-08-2023
Onbekend reisgezelschap

Jammer dat het restaurant s’middags dicht was.
Als je weet dat je s’avonds wil eten moet je reserveren, anders helaas niet.
Na een paar dagen konden wij zeer goed overweg met de restaurant beheerder..