Laagste prijsgarantie
9FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9

Over Schlosshotel Sophia

Prachtig uitzicht in Schlosshotel Sophia Sauerland. Bij aankomst wordt er een lunch aangeboden en ‘s avonds is er tafelbediening, ondanks dat het een all-inclusive hotel is. Geniet na het eten van live-muziek of een show. Het hotel biedt een dagtocht door het Sauerland aan of geniet van het panorama uitzicht bij het stuwmeer Aabach Talsperre.

Vakantiegangers zijn dol op Schloss hotel Sophia vanwege de hartelijke ontvangst en de voortreffelijke gastvrijheid die ze ervaren. Het eten, van het ontbijtbuffet tot aan het diner, krijgt veel lof voor de kwaliteit en variëteit. De kamers, met hun comfortabele bedden en netheid, samen met de recente vernieuwingen in decor en meubilair, dragen bij aan een aangenaam verblijf. De georganiseerde bustour en de avondactiviteiten zoals muziekavonden en bingo, zijn populair en zorgen voor een gezellige sfeer. Kortom, een verblijf bij Schloss hotel Sophia staat garant voor genieten, mede dankzij de geweldige service en het heerlijke eten.

Der Brabander

• Totaal aantal kamers: 75

Roter Landweg 3, 33181

Schlosshotel Sophia

9FenomenaalScore uit 670 reviews

Eten prima, enigszins gedateerd hotel.
Door Veertje op 16-10-2024

We hadden kamer 9 op de begane grond en dat was wel even schrikken: douche/wc gedeelte was klein, maar duidelijk gerenoveerd. De rest van de kamer was duidelijk vergeten bij de renovatie! 2 grote, kapotte fauteuils, 1 tafel met kapotte zijkanten, 2 totaal verschillende nachtlampjes, totaal geen sfeer in de hele kamer. Oudbollige zooi. Het diner is fantastisch. De 1e en laatste avond verplicht iedereen om 18.00 aan tafel. Andere avonden tussen 17.30/19.30. Het eten wordt keurig netjes opgediend, de laatste avond is een buffet. Aan drank ontbreekt het niet, men blijft schenken. Wij vonden de croissantjes en broodjes bij het ontbijt slecht afgebakken ( meelballen ). De busrit bracht ons via een prachtige route naar Soest, waar we 2 uur de tijd kregen om de stad te bezichtigen. Muziekavond en bingo werden goed bezocht, maar moet je van houden.

Mooi hotel
Door Peter en Marijke Smulders op 29-07-2024

Weer erg genoten van ditmaal Schloss hotel Sophia. Goed eten, nette kamers met fijne bedden en schoon. Mooie bustour met een heel gezellige chauffeur en de muziekavond was fantastisch dankzij Heidi. Weer hele gezellige mensen leren kennen, de Golden Girls en Marco nog bedankt voor de extra's.

Superhotel in een prachtige omgeving!
Door Maarten en Els Keus op 10-05-2024

Wij hebben echt genoten van de gastvrijheid van Marco en zijn team. We willen in het bijzonder Saskia noemen. Die verdient een apart compliment. Het eten was ook erg lekker en alles was schoon.

een GOED hotel
Door Herman de Jong op 28-02-2024

zo geweldig naar onze zin gehad ,dit jaar in juni er weer naar toe
naar Marco

Uitstekend hotel met uitstekend personeel
Door Huub en Lia op 30-01-2024

Wij zijn een hele tijd door medische omstandigheden niet meer kunnen gaan wat wij voorheen wel veel deden naar dit hotel.
Nu zijn we er gelukkig weer voor een 5-daags arrangement en wat een metamorfose heeft zich hier plaatsgevonden zeg, vele nieuwe prachtige meubels en andere vernieuwingen. Ook het eten is nog steeds geweldig hierin vooral het ontbijtbuffet, zelfs Marco had vanavond echt zijn uiterste best gedaan want het was heerlijk, verborgen talent misschien???
Al met al onderscheid dit hotel zich zeer positief ook in de uiterst vriendelijke bediening van leuke mensen door ook nog met goud van oudere Renate en een geweldige service en dat voor die prijs.
Chapeau Marco, goed voor elkaar.

Erg achteruit gegaan.
Door Janneke op 04-01-2024
Alleen gereisd

Ik ben in het verleden vaak bij het Schlosshotel Sophia geweest, was altijd goed. Nu ben ik na onderbreking van 3 jaar weer teruggeweest, maar het viel mij op, dat het hotel steeds meer in verval raakt. Vieze vloerbedekking op de kamer, geen boxspring bedden meer, beschimmelde douche, verlichting op de kamer werkte gedeeltelijk. Het was een echte afknapper.