Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping Hell
Camping Hell in Oostenrijk, Fügen is een kleinschalige groene camping voor de rustliefhebber. Deze camping is geschikt voor gezinnen met kinderen dankzij de animatie, de minibioscoop, de indoor speelruimte en voor de ouders het saunalandschap. Camping Hell is gelegen in het mooie Zillertal waar je fietstochten kunt maken tussen de bergen door.
Deze camping ademt gezelligheid en plezier voor het hele gezin. Alles straalt fris en schoon uit, van de mooie zwembaden tot het luxe sanitair. Het is een plek waar kinderen zich optimaal kunnen vermaken, met binnenspeeltuinen en buitenzwembaden. Veel vakantiegangers waarderen de leuke speeltuin en het goede restaurant dat de relaxte sfeer compleet maakt. Het rustige, zonnige plekje wordt afgewisseld met een levendige, warme setting. Ook de omgeving biedt veel avontuur, waardoor je je niet verveelt. Ondanks wat geluid van de drukke weg en wat vliegen, blijven herinneringen aan een stralende tijd hangen. Zo'n camping brengt altijd die fijne vakantiespanning en die blijvende vakantiekriebels.
Adresgegevens | Gageringerstr. 1, A-6263 |
Camping Hell
Voor de 4e keer zijn we op deze heerlijke camping. Mooi, schoon, goed restaurant, leuke speeltuin, heerlijk zwembad!
En leuk gebied om als gezin erop uit te gaan.
De titel zegt het al, PRACHTIG! Het is een hele mooi camping. Het heeft van alles: binnen zwembad, buitenzwembad, binnenspeeltuin en buitenspeeltuin en een sanitair om U tegen te zeggen. Heel schoon en een uitstraling van een hotel. Heerlijke douches. Voor kinderen genoeg te doen dus voor ons ook genieten. Vroeger kwam ik er al met mijn ouders en nu met mijn eigen kinderen.
Echt een aanrader, we gaan hier zeker nog heel vaak komen. Er is zo veel te doen in de omgeving, zowel bij mooi als minder mooi weer.
Mijn dochter was aan het douchen in sanitairgebouw was heel erg netjes en mooi maar in een van de douchehokjes viel de douchekop naar beneden en viel op haar oog en vervolgens had ze daardoor een blauw oog . Helaas was het weer wat minder kon de camping niks aandoen.maar door de locatie vd camping hadden wij vanaf 17:00 geen zon meer. Voor de prijs per nacht had ik een andere verwachting.
Met caravan 1 week verbleven op deze mooie camping met uitstekend zwembad, luxe sanitair en vriendelijk personeel. Alles goed onderhouden. Minpunt de drukke weg die overal hoorbaar is en (misschien door de nabijgelegen boerderij) veel last van vliegen en mestgeur. Winkeltje is erg duur, net als restaurant waar de bediening helaas de drukte niet aan kon. Kortom een prima camping, zeker voor mensen met kinderen leuk, maar voor ons blijft het bij één keer.
De titel zegt het al, geweldig, niet te overtreffen!
De camping, het sanitair, de fitness, de teen lounge, het hele terrein was altijd schoon, opgeruimd en netjes.
De plaatsen zijn ruim en hebben allemaal een eigen water aansluiting. Over het algemeen hebben de plekken schaduw en worden ze super goed onderhouden.
De mensen bij de receptie en van het restaurant zijn vriendelijk, behulpzaam en denken mee.
Er zijn veel Nederlanders, dat maakt het contact maken makkelijk voor de kinderen.
Met veel keus aan activiteiten, supermarkten en dorpjes om je heen maakt ook dat de ligging ook geweldig is.
Ik zou zeggen: ga het absoluut zelf ervaren, wij overwegen om volgend jaar weer te gaan.
Prachtige camping, medium plek was met onze vouwwagen prima! Personeel zeer vriendelijk. Winkeltje en restaurant top. Keurig zwembad/ speeltuin, game room voor kids en uitzonderlijk net sanitair.
Enige minpunt: zillertal is in het hoogseizoen vrijwel net zo druk als Gardameer. Overal drukte of je nu naar de supermarkt wil, een skilift wil naar boven. Ik ga opzoek naar rustigere gebieden.